مشاوره رایگان

(ساعات اداری)




ابطال سند رسمی در دیوان عدالت اداری + وکیل + بهترین+ تضمینی

vakil divan

تماس با وکلای دیوان

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید

Table of Contents

ابطال سند رسمی به چه معنی است؟

ابطال سند رسمی به چه دلیل هایی ممکن است که اتفاق بیافتد؟

در چه صورتی پرونده های ابطال سند رسمی به دیوان عدالت اداری ارسال می شود؟

وکیل های حقوقی در پرونده های مربوط به ابطال سند چه نقشی می توانند داشته باشند؟

گاهی اوقات ممکن است که مسائلی ایجاد شود که منجر به ابطال سند های رسمی شود. با پاسخ دادن به سوالات مطرح شده می توان در مورد نحوه ابطال سند و مراحل قانونی آن اطلاعاتی را در اختیار مخاطبان قرار داد.

ابطال سند رسمی به چه معنی است؟

سند رسمی نشان دهنده مالکیت افراد نسبت به یک ملک یا وسیله ای که به آن اعتبار می دهد. اما گاهی اوقات ممکن است که است که این اسناد به دلیل برخی فعالیت های غیرقانونی باطل شود.

ابطال سند به این معنی است که سند رسمی ارزش خود را از دست می دهد و کاملا بی اثر می شود. در واقع با ابطال سند، ملک و یا وسیله ای که به اسم مالک است نیز از مالکیت او خارج می شود و کاملا اعتبار خود را از دست می دهد.

ابطال سند رسمی به چه دلیل هایی ممکن است که اتفاق بیافتد؟

ابطال سند رسمی ممکن است به دلیل های مختلفی صورت بگیرد. به شکلی که ابطال سند ممکن است به دلیل عدم مطابقت سند با قوانین و مقررات ثبت، صادر شدن سند به صورت اشتباهی به اسم غیر، ثبت سند اموال موقوفه ای، ثبت سند یک ملک به اسم چند نفر و… انجام بشود. در چنین حالتی ممکن یک شخص یا اشخاص مختلفی نسبت به صدور سند رسمی اعتراض داشته باشند و درخواست ابطال سند را داشته باشند.

در چه صورتی پرونده های ابطال سند رسمی به دیوان عدالت اداری ارسال می شود؟

همانگونه که اشاره کردیم گاهی اوقات ممکن است که مسائل غیرقانونی در ثبت سند ها انجام بگیرد. در چنین حالتی هایی افراد ممکن است که درخواست ابطال سند رسمی را داشته باشند. این درخواست ابتدا در دادگاه های عمومی مورد بررسی قرار می گیرد و پس از بررسی مدارک ارائه شده حکم لازم برای پرونده صادر می شود.

زمانی که حکم مربوطه توسط دادگاه های عمومی صادر می شود طرفین دعوا ممکن است که نسبت به این حکم اعتراض داشته باشند، با توجه به این مسئله پرونده مربوط به ابطال سند رسمی به دیوان عدالت اداری داده می شود تا مورد بررسی قرار بگیرد. در این دیوان تمام جوانب پرونده مورد بررسی قرار می گیرد و در صورت لزوم حکم لازم برای ابطال سند رسمی صادر می شود.

وکیل های حقوقی در پرونده های مربوط به ابطال سند چه نقشی می توانند داشته باشند؟

برای اینکه متقاضیان ابطال سند رسمی بتوانند مدارک لازم برای ابطال سند رسمی ارائه دهند و در عین حال دادخواستی مناسب را آماده کنند، بهتر است که به بهترین وکیل های حقوقی مراجعه نمایند. این وکیل ها به موکلان خود کمک می کنند که پرونده خود را به شکل قانونی تر و بهتر پیش ببرند. علاوه بر این با توجه به تسلطی که وکیل ها نسبت به قوانین حقوقی دارند، می توانند رونده پرونده را به تنهایی پیش ببرند و با سرعت بیشتری روند آن را طی کنند.

نحوه انتخاب وکیل تضمینی

برای انتخاب بهترین وکیل های حقوقی باید به یکسری ویژگی ها توجه داشت، از جمله این ویژگی ها می توان به موارد زیر اشاره کرد؛

  • تجربه وکیل حقوقی در حل پرونده های مربوط به ابطال سند رسمی
  • بروز بودن اطلاعات وکیل حقوقی
  • دانش بالا در مورد مسائل حقوقی
  • سطح سواد
  • قدرت بیان کافی در دفاع از حق موکل خود

با توجه داشتن به این ویژگی ها می توان بهترین وکیل های حقوقی را انتخاب کرد. گروه وکلای تخصصی دیوان عدالت، تنها گروه تخصصی دیوان عدالت در کشور است که با بیش از ۱۰۰ وکیل متخصص و انحصاری دیوان امکان انجام پرونده های شما را به صورت تخصصی دارد. با مراجعه به این گروه می توانید با متخصص ترین وکیل های حقوقی مشورت داشته باشید و یا اینکه پرونده خود را به آن ها بسپارید.

سخن آخر

با توجه به مطالبی که اشاره کردیم؛ ممکن است که هنگام ثبت اسناد رسمی تخلفاتی صورت بگیرد که منجر به اعتراض برخی افراد بشود. این افراد با ارائه مدارک لازم درخواست ابطال سند رسمی را به مراجع ذیصلاح ارجاع می دهند. در این مراجع مدارک ارائه شده مورد بررسی قرار می گیرد، در صورتی که مدارک ارائه داده شده نشان دهنده تخلف در ثبت سند باشد حکم برای ابطال سند صادر می شود.

متقاضیان ابطال سند رسمی در دیوان عدالت اداری برای  اینکه بتوانند پرونده خود را به شکل قانونی تر و سریع تر پیش ببرند می توانند به وکیل های حقوقی معتبر مراجعه نمایند. با مراجعه به گروه وکلای متخصص دیوان عدالت می توانید با بهترین وکیل های حقوقی در این زمینه مشورت داشته باشید.

امتیاز دهید post
Facebook
Twitter
LinkedIn
نوشته های تازه
قاضی بازنشسته دادگاه تجدیدنظر
وکیل قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب مرتبط