مشاوره رایگان

(ساعات اداری)




تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری + بهترین وکیل متخصص

تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری

تماس با وکلای دیوان

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید

Table of Contents

چه پرونده هایی در دیوان عدالت اداری مورد بررسی قرار می گیرند؟

آیا امکان اعتراض به رای قطعی تجدید نظر دیوان عدالت اداری وجود دارد؟

وکیل متخصص دیوان عدالت اداری در رسیدگی به این پرونده ها چه نقشی می توانند داشته باشند؟

با پاسخ دادن به سوالات مطرح شده می توان در مورد نحوه اعتراض به رای قطعی تجدید نظر دیوان عدالت اداری و نقش وکیل های حقوقی در این زمینه اطلاعات کافی را در اختیار مخاطبان قرار داد.

محتوا پنهان

چه پرونده هایی در دیوان عدالت اداری مورد بررسی قرار می گیرند؟

دیوان عدالت اداری به طور معمول به پرونده هایی که یک طرف آن سازمان های دولتی هستند رسیدگی می کنند. در واقع زمانی که اشخاص حقیقی و حقوقی نسبت به عملکرد این سازمان ها اعتراض داشته باشند می توانند پرونده خود را به دیوان عدالت اداری ارجاع دهند. پرونده هایی که در این دیوان مورد بررسی قرار می گیرند به طور معمول روند پیچیده ای دارند و رسیدگی به آن نیاز به تخصص دارد. با توجه به این مساله حضور وکیل های متخصص دیوان عدالت اداری اهمیت پیدا می کند.

آیا امکان اعتراض به رای قطعی تجدید نظر دیوان عدالت اداری وجود دارد؟

پرونده هایی که در دیوان عدالت اداری مورد بررسی قرار می گیرند ممکن است که برای رسیدگی دوباره به دیوان عدالت اداری تجدید نظر ارجاع داده شوند. با این حال گاهی اوقات این امکان وجود دارد که افراد نسبت به رای تجدید نظر دیوان عدالت اداری اعتراض داشته باشند. در واقع افراد اگر نسبت به این آرا اعتراض داشته باشند می توانند دادخواست خود را با کمک وکیل های متخصص دیوان عدالت اداری آماده کنند و به رئیس دیوان ارجاع دهند. در صورتی که رئیس دیوان دادخواست شخص معترض را تایید نماید، پرونده را برای رسیدگی به شعبه هم عرض ارجاع می دهند تا پرونده را مورد بررسی قرار دهند و رای مناسب را صادر نمایند. در واقع گاهی اوقات ممکن است که آرا صادر شده مخالف قوانین و یا در اثر اشتباه قاضی صادر شود که در این حالت این امکان برای افراد ایجاد شده است که نسبت به رای صادر شده اعتراض کنند و پرونده را دوباره برای رسیدگی به جریان بیاندازند.

نقش وکیل متخصص دیوان عدالت اداری در رسیدگی به پرونده های تجدید نظر خواهی در دیوان 

همانگونه که اشاره کردیم، پرونده هایی که در دیوان عدالت اداری مورد بررسی قرار می گیرند به طور معمول دارای روند پیچیده و طولانی هستند. با توجه به این مساله حضور شخصی که نسبت به قوانین و مراحل قانونی تسلط داشته باشند الزام پیدا می کند. وکیل متخصص دیوان عدالت اداری که در این زمینه تسلط کافی را دارند می توانند به موکلان خود بیشترین کمک ها را داشته باشند و روند پرونده را تسریع بخشند. با حضور وکیل متخصص دیوان عدالت اداری می توان دادخواستی مطابق با قوانین و مقررات تعیین شده آماده کرد و به مراجع ذیصلاح ارائه داد. کانون وکلای دیوان با در اختیار داشتن تضمینی و بهترین وکیل های متخصص دیوان عدالت اداری می تواند به مخاطبان خود در این زمینه کمک های لازم را داشته باشد.

با توجه به مطالبی که اشاره کردیم، پرونده هایی که یک طرف آن سازمان های اداری هستند به طور معمول برای رسیدگی به دیوان عدالت اداری ارجاع داده می شوند. گاهی اوقات ممکن است که افراد نسبت به رای دیوان عدالت اداری و یا رای تجدید نظر دیوان عدالت اداری اعتراض داشته باشند که در این حالت با آماده کردن دادخواستی مناسب می توانند پرونده خود را پیگیری کنند. حضور وکیل متخصص دیوان عدالت اداری در این پرونده ها سبب می شود که افراد به شکل راحت تر و با سرعت بیشتر پرونده های خود را پیش ببرند. کانون وکلا دیوان با در اختیار داشتن بهترین و معتبر ترین وکیل ها می تواند به شما در انتخاب بهترین وکیل ها و همچنین در حل مشکلات پرونده کمک کند. تجدیدنظرخواهی در دیوان عدالت اداری چه شرایطی دارد؟ و از کجا باید اقدام کرد؟ کلیه آرایی که از شعب بدوی دیوان عدالت اداری، صادر شده است، قابل تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری می باشد. نحوه و مراحل تجدیدنظرخواهی در دیوان عدالت اداری، می تواند، حضوری، پستی یا از طریق سامانه ساجد، باشد. مهلت تجدید نظر خواهی، 20 روز بعد از ابلاغ رای برای اشخاص مقیم ایران و دو ماه بعد از ابلاغ رای برای اشخاص ساکن خارج از ایران، می باشد. تجدید نظر در دیوان عدالت اداری یکی از موارد بسیار تخصصی می باشد  که اگر فردی بدون اطلاعات حقوقی و یا اطلاع از نحوه تجدید نظر در دیوان عدالت اداری کشور اقدام نماید، به صورت حتم حکم صادره طبق خواسته وی نخواهد بود . برای این امر فرد باید از افراد با تجربه و حرفه ای در این رابطه استفاده نماید تا ضمن دریافت رای صادره به نفع خود با خیالت راحت اقدام نماید …

نمونه لایحه اعتراض به رای دیوان

 وکیل متخصص تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری

برای آشنایی با وکیل متخصص تجدیدنظرخواهی در دیوان عدالت اداری با ما همراه شوید … انسان به ذات خود موجودی جایزالخطاست؛ به طور کلی هر انسان در طول زندگی خود بارها در مواردی ممکن است دچار خطا و اشتباه شود. اگر انسان  از خطاهای خود تنها خود متضرر شود می تواند برای وی تجربه و درسی شود تا دوباره همان راه را در زندگی نرود. اما در مشاغل زیادی من جمله قضاوت ، گاهی خطا و اشتباه در صدور رای، باعث می شود که زندگی یک فرد مختل شود. در قوانین اسلامی به طور جدی این موضوع نهی شده است که قاعده لاضرار و لاضرر فی الاسلام از این موارد می باشد.

در دیوان عدالت اداری نیز با توجه این که قضات ممکن است در صدور رای دچار سهو و اشتباه شوند لذا قانون گذار در 71 قانون آیین دادرسی دیوان عدالت اداری این امر را پیش بینی کرده است. تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری امری بسیار مهم و حساس می باشد و در ابتدا قبل از ادامه نوشتار بهتر است به این موضوع پرداخته شود که حدالامکان در تجدید نظر خواهی دیوان عدالت اداری بهتر است حتما از وکلای دادگستری کمک گرفته شود. در این راستا ما گروه تخصصی وکلای دیوان با وکلای متخصص دیوان عدالت اداری با سالها تجربه در این زمینه آماده ارائه هرگونه خدمات به شما  از جمله طرح شکایت ، پیگیری پرونده ، ثبت تجدید نظر و … می باشیم .پس با اطمینان کار خود را به ما بسپارید .

 بهترین وکیل متخصص تجدیدنظر خواهی

بهترین وکیل متخصص تجدید نظر خواهی فردی می باشد که با استفاده از دانش حقوقی و مهارت های خاص خود می تواند پرونده های شما را در دیوان عدالت اداری به عهده گرفته و در این زمینه ضمن کمک به شما برای رسیدن به نتیجه مورد نظر با خیال راحت نیز در امورات اعتراض و طرح شکایت خود در دیوان عالی کشور به زندگی روزمره بپردازید . گروه تخصص وکلای دیوان در این زمینه دارای چندین وکیل متخصص و حرفه ای  بوده و همگی دارای تجربه چندین ساله در امر دیوان عدالت اداری می باشند. اگر شما نیز در این رابطه نمی دانید یک وکیل متخصص را از کجا پیدا نمایید ، می توانید با شماره تلفن 09129353470 تماس گرفته و با دریافت مشاوره تخصصی رایگان ، در صورت نیاز پرونده خود را به این افراد بسپارید.

فرم تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری

قانون گذار در مواد قانون به طور کامل به بررسی این موضوع و تجدید نظر در دیوان عدالت اداری پرداخته است . تجدیدنظر در دیوان عدالت اداری  باید در فرمهای مخصوص و مربوط به خود نوشته شده و در مهلت زمانی معین در سامانه مربوط به دیوان ثبت گردد در غیر این صورت پذریرفته نخواهد شد .

فرم خام تجدید نظر دیوان عدالت اداری

* قبل از ارائه دادخواست به دیوان عدالت اداری ، اخذ کاربری ثنا الزامی می باشد.
مشخصات
تجدید نظر خواه
حقیقی
نام نام خانوادگی نام پدر شماره ملی       * تاریخ تولد    *

(روز/ماه/سال)

تابعیت شغل
مشخصات
تجدید نظر خواه حقوقی
نام شرکت /موسسه  خصوصی شماره ثبت  شرکت  * کد اقتصادی نام و نام خانوادگی دارندگان حق امضا
نام دستگاه / سازمان دولتی شناسه ملی کد اقتصادی نام و نام خانوادگی و سمت تقدیم کننده دادخواست (مامور دولت)
آدرس پستی(اقامتگاه):

 

 

کاربری ثنا شماره تلفن همراه نمابر

 

 

 

آدرس الکترونیکی                                                       Email

 

وکیل یا نماینده قانونی شماره ملی کاربری ثنا شماره پروانه وکالت تاریخ اعتبار پروانه آدرس پستی / الکترونیکی / شماره تلفن همراه (وکیل)
 

 

 

 

 

 

 

تجدید نظر خوانده :
شعبه صادره کننده رای تجدید نظر خواسته :

 

شماره و تاریخ رای مورد اعتراض :

 

تاریخ ابلاغ رای مورد اعتراض :

 

شرح خواسته :

 

شرح خواسته :
دلایل و جهات تجدید نظر خواهی :

 

 

 

 

 

امضا/ اثرانگشت

تجدید نظر خواه / وکیل /نماینده قانونی

 

نمونه لایحه تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری

 

یک نمونه از لایحه تجدید نظر خواهی دیوان عدالت اداری در ذیل آورده شده است:

مورخه …………………..

ریاست محترم دیوان عدالت اداری

با سلام و عرض ادب

احتراما به استحضار حضرت عالی می رساند :

اینجانب …………. فرزند ……………………..مراتب اعتراض خود را  در خصوص دادنامه شماره …………………….. صادره از ……………. اعلام داشته و تقاضای نقض دادنامه مذکور را با ذکر دلایل زیر خواستارم:

بر طبق بند های ……………….. آیین دادرسی………………..که اعلام می دارد”موارد مورد دخواست اینجانب  به به طور خلاصه و جداکانه  و اعلام نظر  به همراه دلائل و ضمائم  تقاضای صدور رای   به صورت جداکانه   برای هر یک از موارد مورد درخواست   که متاسفانه هیئت محترم حل اختلاف  کارگ و کارفرما بدون توجه  به دلائل بنده  و تنها با توجه به دلائل ارائه شده تویط کارفرما ( که پیوست پرونده می باشند ) و حتی بدون هرگونه توجه به نظریه کارشناس محترم اداره کار  که تایید بر اعتراضات خواهان می باشد در اقدامی غیر قانونی رای به  نفع کارفرما صادر نموده است.

بر طبق قرار داد اینجانب کارمند شرکت تعاونی روستایی……… و به صورت  کارمزدی بوده ام  و و به صورت شریک در این زمینه  و اشخاصی که بدین صورت کار می کنند براساس ماده  مگر آنکه قرارداد فیمابین کارفرما و شخص مورد نظر بر اساس قانون مدنی و خارج از مقررات قانون کار یعنی عدم تبعیت حقو قانون کار شامل این قانون خواهند بود.

کارفرمای بنده در لایحه ارسالی خود بیان داشته است چون بنده برای شروع کار به اداره کار مراجعه ننموده ام  این امر نشان از شراکت بنده در در کار مذکور دارد . لذا به خدمت  کارفرمای بیان می دارم  هیچ کدام از مطالبات بنده مشمول  قانون مرور زمان نشده  و بر اساس ماده 22 در هنگام به پایان رسیدن کار باید کلیه مطالبات کارگر به وی پرداخت شده و در حتی در صورت فوت وی به خانواده وی پرداخت شود.

متاسفانه  بعد از اتمام کار ، آقای ………. که کارفرمای بنده می باشد بدون هیچ گونه دلیلی و تنها با ادعاهای واهی منجمله  خرابی دستگاه کارتخوان ، تعطیلی فروشگاه به دلیل کرونا  ، موجب تضیح حق بنده را فراهم نموده است و هیئت محترم حل اختلاف کارگر و کارفرما نیز بودن هیچ گونه دلیل قانونی و تنها به صرف اظهارات کارفرما رای به نفع وی صادر نموده است  در این زمینه حتی  کارشناس محترم اداره کار نیز با بازدید از محل تمامی اظاهارات بنده را تایید نموده است که متاسفانه مورد توجه قرار نگرفته است . لذا بنده بر طبق دادنامه …………………… دچار تضییع حق شده ام .

حال با توجه به مراتب مذکور  از قاضی محترم رسیدگی کننده تقاضای پیگیری حق اینجانب بر اساس قانون را دارا می باشم.  لازم به ذکر است که قبل از بنده نیز افراد زیادی در این محل مشغول به کار بوده و کارفرمای محترم برای انها نیز  از همین حیله و ترفند استفاده نموده و انها نیز مدتها در این خصوص دنبال احقاق حق بوده اند .

( در این خصوص حاضر به آوردن شهود به محضر قاضی محترم بوده و استشهادیه محلی نیز به پیوست مدارک می باشد. )  لذا نظر به مراتب مذکور  تقاضای احقاق حق اینجانب در این خصوص را از محضر حضرت عالی استدعا دارم .

با تشکرات ویژه

…………….

نمونه تکمیل شده دادخواست تجدید نظر دیوان عدالت اداری

با سلام و عرض ادب

احتراما به استحضار حضرت عالی می رسانم ؛

عطف به کلاسه پرونده  …………….. که منتهی به صدور دادنامه شماره …………………….. مورخ . از شعبه 15 بدوی دیوان عدالت اداری گردیده است،  با توجه به مخالف بودن رای صادره با قوانین موضوعه کشوری  و دولتی ،  مستندا  به ماده 65 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری تقاضای نقض دادنامه مورد اعتراض و صدور حکم به نفع اینجانب  مورد استدعاست .

خلاصه خواسته

حسب قانون «تعیین تکلیف استخدامی مربیان حق التدریس سازمان آموزش فنی و حرفه ای مجلس شورای اسلامی، سازمان  فنی و حرفه ای ملزم است  با رعایت شرایط موجو در قوانین استخدامی کشور  و  همچنین رعایت  نمودن ماده 44 قانون مدیریت خدمات کشوری باید تعداد 6000 نفر از مربیان مراکز فنی و حرفه ای در مناطق محروم را استخدام نماید. حال علی رغم تصویب قانون فوق الذکر و صدور دستور اجرای ان متاسفانه هیچ گونه اقدامی در خصوص استخدام این افراد انجام نشده است . علی رغم دادخواست بنده در این خصوص و تقاضای اجرای مصوبه مذکور دیوان عدالت اداری متاسفانه رای به بیحقی بنده در این خصوص صادر نموده است که باتوجه به دلائل و مدارک پیوستی این مورد از حقوق بنده بوده و براساس قانون بنده باید هم اکنو در استخدام سازمان فنی و حرفه ای باشم. لذا نظر به مراتب فوق تقاضای صدور حکم به احقاق حق اینجانب از محضر حضرات عالی مورد استدعا می باشد. خواهشمند است اقدامات لازم را در این خصو مبذول فرمایید. عطف به دادخواست مذکور در نوشتار ارائه شده این نکته به آشکار وجود دارد که انجام هرگونه تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری نیاز به تخصص فراوان در امور قانونی داشته و لذا با توجه به حساسیت تجدید نظر در دیوان عدالت اداری باید حتما از وکلای مجرب و با تجربه استفاده نمود.

پیگیری پرونده تجدیدنظر دیوان عدالت اداری

پیگیری پرونده در دیوان عدالت اداری به چندین روش مختلف انجام می شود  که در زیر به انها خواهیم پرداخت :

1- بهترین راه برای پیگیری پرونده در دیوان عدالت اداری استفاده از سامانه ابلاغ الکترونیک قضایی ( ثنا ) می باشد که در هر مرحله دیوان با ارسال پیامک روند را به شکایت کننده اطلاع می دهد. علاوه برا این موارد شاکی و متشاکی نیز می توانند با مراجعه به سامانه ساجد و وارد نمودن کد ملی و رمز عبور خود با استفاده از شماره پرونده روند آن را مشاهده نمایند.

2- از موارد مهم در خصوص پیگیری پرونده در دیوان عدالت اداری پیگیری مستقیم آن توسط وکیل در خود دیوان می باشد.

مدت زمان صدور رای تجدیدنظر دیوان عدالت اداری

مدت زمان صدور رای تجدید نظر در دیوان عدالت اداری بستگی به موارد مختلفی من جمله موضوع پرونده ، اسناد و مدارک پیوستی ، سازمان یا اداره مورد شکایت و … دارد. البته قابل بیان است که استفاده از وکیل در این زمینه می تواند به تسریع روند صدور حکم کمک شایانی نماید.

رای تجدیدنظر دیوان عدالت اداری

تجدید نظر در دیوان عدالت اداری  مطابق  ماده 65  این قانون انجام می شود. بر طبق این ماده تمامی احکام صادره در دیوان عدالت اداری که از مرحله بدوی صادر شده باشند قابل تجدید نظر در شعبه های تجدید نظر دیوان عدالت اداری می باشند.

رای تجدید نظر در دیوان عدالت اداری مگر در موارد بسیار استثنایی غیر قابل اعتراض می باشند و در اکثریت موارد قطعی می باشند.

 اعتراض به رای تجدیدنظر دیوان عدالت اداری

برای اعتراض به رای تجدید نظر دیوان عدالت اداری باید مستنداً از  ماده 66 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان استفاده نمود.

براساس این ماده  برای شروع روند اعتراض به آراء  در ابتدا باید اقدام به نوشتن و تکمیل دادخواست تجدید نظر نمود و بعد از آن با ثبت دادخواست و ارائه اسناد و مدارک پیوستی به دیوان درخواست تجدید نظر خود را در دیوان به جریان بندازیم. به طور کلی تجدید نظر در دیوان بر خلاف  دادگاههای عمومی و انقلاب برای افراد عادی بسیار دشوار می باشد زیرا در سطح جامعه افراد بسیار کمتری با این موضوعات دچار درگیری می شوندو سطح عمومیت ان بسیار پایین تر از دادگاهها می باشد. لذا باتوجه به این موضوعات در هنگان تجدید نظر در دیوان عدالت اداری بهترین گزینه استفاده از وکلاء با سابقه دادگستری و دیوان در این زمینه می باشد. از موارد بسیار مهم در روند تجدید نظر در دیوان این می باشد که وکلا قادر به پیگیری مستقیم پرونده در خود دیوان بوده ومی توانند مستقیما به پرونده دسترسی داشته باشند .

نمونه اعتراض به رای تجدیدنظر دیوان عدالت اداری

بر اساس مواد 98 تا 106 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری ارای صادره در شعب تجدید نظر دیوان تنها در موارد زیر صدق می کند:

1- رای از موضوع شکایت خارج باشد

2- رای به بیشتر از خواسته صادر شده باشد.

3-  در حکم صادره تضاد وجود داشته باشد

4- حکم مذکور با سایراحکام صادره در این مورد دارای تعارض و تناقض باشد.

5- اعتبار یا جعلیت اسناد ارائه شده به موجب رای مرجع صالح اثبات شده باشد.

با سلام و عرض ادب

احتراما به استحضار حضرت عالی می رساند

اینجانب ……………………. نظر به رای صادره مورخه ……………………… به شماره دادنامه …………………………….و شماره کلاسه پرونده …………………………… در شعبه .. تجدید نظر دیوان عدالت اداری صادر شده است. باتوجه به اینکه در هنگام صدور رای قادر به ارائه اسناد که در ید متشاکی بودند نبوده و هم اکنون این اسناد در دست بنده می باشند. لذا تقاضای اعاده دادرسی و اعتراض به رای قطعی صادره از شعبه …………. تجدید نظر را تقاضا دارم.

نحوه اعتراض به رای تجدیدنظر دیوان عدالت اداری

براساس ماده75 و  79 قانون دیوان عدالت اداری  افراد می توانند  به  رأی تجدید نظر دیوان عدالت اداری در نزد رئیس دیوان اعتراض نمایند. ، در صورتیکه رئیس دیوان رای را برخلاف شرح یا قانون یا ناشی از اشتباه قاضی تشخیص دهد  رای صادره در شعبه تجدید نظر را نقض و آن را به شعبه هم عرض برای رسیدگی ارجاع خواهد داد. مدت زمان اعتراض به این امر نیز معمولا 6 تا 9 ماه  خواهد بود .

 آدرس شعب تجدیدنظر دیوان عدالت اداری

ادرس شعب تجدید نظر دیوان عدالت اداری واقع در تهران – بزرگراه شهید ستاری – بلوار شهید مخبری – تقاطع خیابان ایران زمین می باشد که تنها وکلای محترم می توانند برای پیگیری امور پرونده موکل خود به آن محل مراجعه نمایند .

شعب تجدیدنظر دیوان عدالت اداری

رسیدگی به آرای بدوی و قابل تجدید نظر در دیوان عدالت اداری  در شعب تجدید نظر رسیدگی می شود .

در قانون تشکیلات و ایین دادرسی دیوان عدالت اداری در مواد 65 تا 79 به این موضوع پرداخته شده است و افراد می تواند براساس این مواد از آرای صادره در دیوان تجدید نظر خواهی نمایند .

شعبه 25  تجدیدنظر دیوان عدالت اداری

شعبه 25 تجدید  دیوان عدالت اداری یکی از شعبات این دیوان می باشد که می توان آرای قابل تجدید نظر  در دیوان عدالت اداری  را به ان ارجاع داد و در انجا بعد از رسیدگی و بررسی پرونده حم صادر می شود.

علت اشاره به این شعبه خاص دیوان به شکایت مرکز امور مشاوران حقوقی، وکلاء و کارشناسان قوه قضایه  و تناقض رای صادره با شعبه دوازده برمی گردد که منجر به صدور رای وحدت رویه شماره هـ/87/482 5//1387 شده است.

 اسامی قضات شعب تجدیدنظر دیوان عدالت اداری

  1. اسامی قضات شعبه دوم تجدید نظر دیوان عدالت اداری : رئیس قاضی محمد مهری و قاضی و مستشار قاضی غلامحسین خراسانی
  2. اسامی قضات شعبه سوم تجدید نظر دیون عدالت اداری قاضی جواد جباری (قاضی) زین العابدین شجاع (مستشار) علی رضا خلیل زاده ( مستشار )
  3. رئیس شعبه ۴ تجید نظر دیوان عدالت اداری قاضی رامین مرادی وقاضی عبداللهی
  4. ریاست شعبه ۶ تجدید نظر دیوان عدالت اداری قاضی محمد رضا شریعت فر و مستشار شعبه ۶ دیوان عدالت اداری قاضی مهدی فرد محمدیان و قاضی هادی کرمانی
  5. اسامی قضات شعبه ۷ تجدیدنظر دیوان عدالت اداری اقایان حبیب الله محمدی ( رئیس شعبه ) و قاضی محمد صادق جمشیدی ( مستشار شعبه )
  6. قاضی شعبه ۱۳تجدید نظر دیوان عدالت اداری آقای علی اصغر جعفری ورامینی و قاضی مستشار علی همت کلی وند ( ویژه رسیدگی به مشاغل سخت و زیان آور)
  7. قضات شعبه ۱۸ تجدید نظر دیوان عدالت اداری : رئیس قاضی محمد حسن نژادی – مستشار قاضی ابوالقاسم راد نیا
  8. قاضی شعبه ۱۹ تجدید نظر دیوان عدالت اداری : رئیس نبی الله کرمی مستشار  قاضی فتح الله نعمتی
  9. قاضی شعبه ۲۴ تجدید نظر دیوان عدالت اداری صمد بشارتی فر و مستشار شعبه ۲۴ دیوان عدالت اداری مختار کوشا ( ویژه رسیدگی به آرای هیات های انضباطی رسیدگی به شکایات و تخلفات نیروهای مسلح )
  10. رئیس شعبه ۲۵ تجدید نظر دیوان عدالت اداری قاضی سید کاظم موسوی و مستشار شعبه قاضی علی اکبر رشیدی
  11. ریاست محترم شعبه ۲۶ دیوان عدالت اداری جناب آقای دکتر زین العابدین تقوی و مستشار شعبه قاضی دیوان عدالت اداری بنام محمد رضا رفیعی
  12. رئیس شعبه ۲۸ تجدید نظر دیوان عدالت اداری قاضی فرشید دهقان و مستشار شعبه ۲۸ تجدیدنظر دیوان عدالت اداری محمد رضا پور قربانی
  13. رئیس شعبه ۲۹ تجدید نظر دیوان عدالت اداری قاضی مختار کوشا مستشار شعبه ۲۹تجدید نظر دیوان عدالت اداری قاضی فرشید دهقان

نمونه لايحه اعتراض به رای ديوان عدالت اداری

دیوان عدالت اداری عالی ترین وتنها مرجع قضایی است که به شکایات، تظلّمات واعتراضات اشخاص اعم ازحقیقی یا حقوقی نسبت به تصمیمات و اقدامات واحدهای دولتی اعم از وزارتخانه ها و سازمان ها و مؤسسات و شرکت های دولتی و شهرداری ها و سازمان تأمین اجتماعی و تشکیلات و نهادهای انقلابی و مؤسسات وابسته و مأموران آن ها ، واحدها و آیین نامه های دولتی و به شکایات قضات و مشمولان قانون مدیریت خدمات کشوری وسایر مستخدمان واحدها و مؤسسات مذکور ومستخدمان اعم از لشکری و کشوری از حیث تضییع حقوق استخدامی وشکایت واعتراض نسبت به صدور آراء و تصمیمات قطعی هیأت های رسیدگی به تخلفات اداری و کمیسیون ها مانند کمیسیون های مالیاتی، هیأت حل اختلاف کارگر و کارفرما، کمیسیون های شهرداری از حیث نقض قوانین و مقررات یا مخالفت با آنها خلاف قانون یا شرع یا خارج ازحدود اختیارات مقام تصویب کننده، رسیدگی می کند که ازشعب بدوی، تجدیدنظر، هیأت عمومی و هیأت های تخصصی تشکیل شده ومقرآن در تهران می باشد وبه منظور تسهیل و دسترسی مردم جهت ثبت درخواست ها و دادخواست های شاکیان و ارشاد و معاضدت قضایی ،دفاتر اداری دیوان در مراکز استانها تشکیل شده است .                                                                            برای رسیدگی به شکایت در دیوان، شخص ذی‌نفع یا وکیل یا قائم‌ مقام یا نماینده قانونی او باید با ثبت نام درسایت ثنا به نشانی  adliran.ir و دریافت کد ثنا ، دادخواست خود را ازطریق الکترونیکی وسایت ساجد به نشانی sajed.divan-edalat.ir ثبت نمایند وروند رسیدگی پرونده خود را پیگیری نمایند . دادخواست جهت رسیدگی به یکی از شعب دیوان ارجاع می شود وبا بررسی ادله و مدارک و لوایح ارائه شده درصورتی كه تصميمات و اقدامات موضوع شكايت، موجب تضييع حقوق اشخاص شده باشد، حسب مورد آرای مقتضی را صادرمی کند :

  • نقض رای
  • لغو اثراز تصميم واقدام مورد شكايت
  • الزام طرف شكايت به اعاده حقوق تضييع شده شخص

کلیه آراء صادره درشعب بدوی ظرف مدت ۲۰ روز از تاریخ ابلاغ و برای اشخاص مقیم خارج از ايران دو ماه با تقدیم دادخواست قابل تجدید نظرخواهی درشعب تجدید نظردیوان می باشد که این اعتراض می تواند تنها نسبت به بخشی ازرای صادره باشد.

در دادخواست تجدید نظرخواه موارد زیر باید به طور دقیق قید شود .

  • مشخصات هویتی و محل اقامت تجدیدنظرخواه (معترض به رای ) وتجدیدنظرخوانده (طرف مقابل دردادخواست بدوی ) دقیق وکامل نوشته شود.
  • شماره و تاریخ صدور رای مورد تجدیدنظرخواهی
  • شعبه ای که رای بدوی را صادر نموده است
  • تاریخ ابلاغ رای
  • دلایل واسناد ومدارک مورد استناد وارائه شده وشرح دقیق وکامل ودرحد ممکن مختصرموضوع مورد اعتراض وایرادات درخصوص رای صادره

رو نوشت ادله واسناد ومدارک گواهی شده باید همراه دادخواست تجدیدنظرتقدیم شود.

جلسه رسیدگی تجدید نظربا حضور یک رئیس و دو مستشار تشكيل می شود و نظر اکثریت ملاک صدور رای می باشد وآرا صادره قطعی و لازم الاجرا می باشد.درصورتی که اعتراض تجدید نظر خواه را وارد تشخیص ندهد ، رای صادر شده را تایید می کند و اگر رای صادر شده را صحیح تشخیص ندهد و اعتراض را وارد بداند با نقض رای صادره ، وارد رسیدگی ماهوی نسبت به پرونده شده و رای مقتضی راصادر می کند .             آرای صادره در شعب تجدید نظر قطعی ولازم الاجرا می باشد اما هرگاه رای ،ناقض قانون ومقررات باشد وبه جهات زیرصادر شده باشد، می توان ظرف 20 روز از تاریخ صدور رای قطعی و 2 ماه برای اشخاص حارج از کشور می توان دادخواست اعاده دادرسی تقدیم نمود :

الف – حکم، خارج از موضوع شکایت صادر شده باشد

ب – حکم بیشتر ازخواسته صادر شده باشد

پ – تضاد در مفاد حکم

ت – تعارض درحکم صادره با حکم دیگری درخصوص همان دعوی و اصحاب آن، که قبلاً توسط همان شعبه یا شعبه دیگر صادر شده است بدون آن ‌که سبب قانونی موجب این تعارض باشد.

ث – جعلی بودن وعدم اعتبارمستندات واسناد استنادی که براساس آن حکم صادر شده ، به موجب حکم مراجع قضایی ثابت شده باشد.

ج – پس از صدور حکم، اسناد و دلایلی به ‌ دست آید که دلیل حقانیت درخواست ‌کننده اعاده دادرسی باشد و ثابت شود اسناد و دلایل یادشده در جریان دادرسی در اختیار وی نبوده است.

واگر رای به تشخیص رئیس دیوان عدالت اداری ورئیس قوه قضاییه خلاف بین شرع و قانون صادر شده باشد می توان از طریق درخواست اعمال ماده 79 قانون دیوان عدالت اداری مجدد موضوع را مورد بررسی قرار داد.

 

 

 

تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری
نمونه لایحه تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری
مهلت تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری
فرم تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری
نمونه دادخواست تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری
مراحل تجدیدنظرخواهی در دیوان عدالت اداری
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری ایران
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری اصفهان
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری از کیست
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری افغانس
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری از رای
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری اسامی قضات
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری است
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری اعتراض به حکم
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری اسامی قضات شعب
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری اول
برگ دادخواست تجدید نظر خواهی دیوان عدالت اداری
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری پیگیری
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری پایان
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری پیمان
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری پیشرف
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری پیگیری پرونده
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری پر شده دادخواست
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری تهران
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری تبریز
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری تبریزیان
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری تعداد شعب
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری تبادل لوایح
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری تلفن
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری تعداد قضات
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری تنظیم دادخواست
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری تکمیل فرم
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری تکمیل شده دادخواست
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری ثبت
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری ثبت میشود
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری ثبت نام
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری ثبت شماره
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری ثبت اسن
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری ثبت دادخواست
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری جدید
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری جمهور
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری جزا
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری جهات
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری جواب
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری چیست
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری چقدر است
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری چگونه است
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری چقدر طول میکشه
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری چند شعبه
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری حقوقی
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری حافظ
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری حکیم
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری حکوم
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری حسن زاده
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری حکم
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری خصوص
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری خریداری
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری خارج کشور
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری خام
دادخواست تجدید نظر خواهی دیوان عدالت اداری
فرم دادخواست تجدید نظر خواهی دیوان عدالت اداری word
دانلود فرم تجدید نظر خواهی دیوان عدالت اداری
نمونه دادخواست تجدید نظر خواهی دیوان عدالت اداری
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری ذمه
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری ذاتی
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری ذین
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری ذها
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری ذخی
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری رایگان
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری رسمی
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری را
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری رشت
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری را نام
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری رای
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری رای دادگاه
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری رئیس شعبه اول
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری رسیدگی
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری زاهد
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری زمان
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری زنجی
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری زبان
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری زایما
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری زمان صدور رای
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری زمان جواب
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری زمان رسیدگی
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری ژنتی
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری ژاپ
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری ژاند
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری ژن
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری ژان
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری سال ۹۹
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری سال ۱
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری سایت
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری سالیان
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری ساختمان
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری سامانه
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری سوم
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری شامل
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری شهرداری
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری شرکت
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری شیراز
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری شهرسازی
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری شعب
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری شعبه
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری شعبات
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری شعبه 26
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری شعبه 25
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری صوتی
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری صنعت
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری صداوس
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری صادر شد
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری صنعتی
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری صدور رای
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری ضامن
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری ضواب
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری ضمن
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری ضمان
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری ضای
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری طهران
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری طرف
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری طرح
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری طبقات
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری طالب
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری طول میکشه
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری طریقه نوشتن دادخواست
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری ظهر
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری ظهور
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری ظروف
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری ظلم
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری علیه
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری عمان
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری عمومی
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری عالی کشور
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری غیر مالی
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری غرب
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری غیر دولتی
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری غیر رسم
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری غیر حضوری
نمونه فرم تجدید نظر خواهی دیوان عدالت اداری
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری قطره
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری قوه
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری قطر
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری قدیمی
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری قطعی است
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری قانون
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری قضات
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری قاضی شعبه 26
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری قاضی شعبه 27
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری قاضی شعبه 25
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری کشور
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری کشوری
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری گلستان
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری گیلان
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری گرگان
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری گران
نمونه لایحه تجدید نظر خواهی دیوان عدالت اداری
نحوه تجدیدنظرخواهی در دیوان عدالت اداری
نمونه تجدید نظر خواهی دیوان عدالت اداری
فرم ورد تجدید نظر خواهی دیوان عدالت اداری
هزینه تجدید نظر خواهی دیوان عدالت اداری
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری 16
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری 18
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری 13
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری 15
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری 14
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری 26
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری 25
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری 24
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری 28
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری 29
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری 23
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری 27
تجدید نظر خواهی در دیوان عدالت اداری 30

مهلت تجدیدنظرخواهی در دیوان عدالت اداری

فرجام خواهی از تصمیمی که توسط دادگاه اداری گرفته می شود می تواند فرآیندی پیچیده و حساس به زمان باشد. در دیوان عدالت اداری از تاریخ تصمیم اولیه فقط 30 روز فرصت دارید تا دادخواست تجدید نظر خود را تقدیم کنید. رعایت این مهلت بسیار مهم است، زیرا عدم انجام این کار باعث رد پرونده شما می شود.

برای اطمینان از اینکه زمان کافی برای آماده سازی درخواست تجدید نظر و جمع آوری تمام مدارک لازم دارید، توصیه می شود پس از دریافت تصمیم اولیه در اسرع وقت با یک وکیل مشورت کنید. یک وکیل خوب که در حقوق اداری تخصص دارد می تواند شما را در هر مرحله از فرآیند تجدید نظر راهنمایی کند و به شما کمک کند تا از هرگونه مشکل یا اشتباه جلوگیری کنید.

توجه به این نکته مهم است که ثبت درخواست تجدیدنظر به طور خودکار اجرای تصمیم اصلی را متوقف یا متوقف نمی کند. اگر لازم است اقدامات فوری قبل از صدور حکم نهایی انجام شود، مانند درخواست معافیت موقت یا دستورات، در این صورت ضروری است که فوراً با یک وکیل متخصص مشورت کنید.

هنگام اعتراض به تصمیمات دادگاه های اداری مانند دیوان عدالت اداری تا آخرین لحظه منتظر نمانید. با ضرب‌الاجل‌های سختگیرانه و عواقب احتمالی از دست دادن آنها؛ استخدام وکلای مجرب در مراحل اولیه شانس موفقیت بیشتری را تضمین می کند و در عین حال از اشتباهات پرهزینه جلوگیری می کند.

دادخواست تجدیدنظر دیوان عدالت اداری

اگر فکر می کنید تصمیمی که توسط یک سازمان یا ارگان اداری گرفته می شود ناعادلانه است، حق دارید به تصمیم آنها اعتراض کنید. اولین گام در این فرآیند، تقدیم دادخواست تجدیدنظر به دیوان عدالت اداری است.

دادخواست تجدیدنظر باید در مهلت معینی پس از دریافت اطلاعیه از تصمیم مورد تجدیدنظر تسلیم شود. این مهلت بسته به عوامل مختلفی مانند نوع پرونده و حوزه قضایی متفاوت است. مهم است که با یک وکیل مشورت کنید و مطمئن شوید که تمام مدارک لازم قبل از پایان مهلت ارسال شده است.

هنگام پر کردن دادخواست تجدیدنظر خود، ارائه اطلاعات دقیق در مورد اینکه چرا فکر می کنید تصمیم آژانس نادرست یا ناعادلانه بوده، بسیار مهم است. شما باید هر گونه شواهد مرتبط، استدلال های حقوقی، و اسناد پشتیبان را در صورت وجود درج کنید.

شایان ذکر است که ارسال درخواست تجدید نظر موفقیت را تضمین نمی کند – دلایل زیادی وجود دارد که باعث رد یا رد درخواست تجدید نظر می شود. با این حال، داشتن یک وکیل ماهر در کنار شما می‌تواند شانس موفقیت شما را در درخواست تجدیدنظر تصمیمات سازمان‌ها یا ارگان‌های اداری افزایش دهد.

اگر در نظر دارید درخواست تجدید نظر در دیوان عدالت اداری ارائه دهید، توصیه می شود از وکلای مجربی که در پرونده های حقوقی اداری تخصص دارند، مشاوره حقوقی بگیرید. آنها می توانند شما را در هر مرحله از فرآیند راهنمایی کنند و اطمینان حاصل کنند که حقوق شما تحت قوانین و مقررات قابل اجرا محافظت می شود.

بهترین وکیل تضمین شده دیوان عدالت اداری

به طور خلاصه، شکایت از دیوان عدالت اداری گامی تعیین کننده در راستای عدالت خواهی و حفظ حقوق شماست. آگاهی از مهلت تجدیدنظر و رعایت تمام مراحل لازم هنگام ارسال دادخواست تجدید نظر بسیار مهم است. با این حال، به همان اندازه ضروری است که یک وکیل قابل اعتماد در کنار شما داشته باشید که بتواند مشاوره حقوقی متخصص ارائه دهد و به طور موثر در دادگاه از شما نمایندگی کند.

در دیوان عدالت اداری، وکلای زیادی با سطوح مختلف تجربه و تخصص در دسترس هستند. برای اطمینان از اینکه بهترین نتیجه ممکن را از پرونده خود می گیرید، بسیار مهم است که یک وکیل تضمین شده را انتخاب کنید که قبلاً در موارد مشابه موفقیت خود را ثابت کرده است.

با مشورت با یک وکیل خوب در مراحل اولیه، می توانید با اجتناب از اشتباهات یا تاخیرهای غیرضروری در زمان و هزینه خود صرفه جویی کنید. شما همچنین از دانش آنها در مورد مقررات قانونی، رویه ها، هزینه های مربوطه، الزامات صدور مجوز و همچنین مهارت های وکالت آنها در طول جلسات دادگاه بهره مند خواهید شد.

اگر به دنبال مشاوره رایگان تلفنی یا خدمات آنلاین وکیل در هر زمان مناسب برای شما هستید، به وب سایت ما مراجعه کنید، جایی که ما اطلاعات تماس مانند شماره دفتر یا آدرس را در اختیار شما قرار می دهیم تا مشتریان بتوانند هر زمان که در مورد پرونده خود به کمک نیاز داشتند به راحتی با ما تماس بگیرند. !

در خاتمه (شوخی می کنم!)، انتخاب وکیل تضمین شده مناسب همه تفاوت را در اجرای عدالت ایجاد می کند. بنابراین کمی وقت بگذارید تا گزینه های مختلف موجود در دفتر دادگاه اداری را بررسی کنید امروز در نزدیکی شماست!

4.4/5 - (10 امتیاز)
Facebook
Twitter
LinkedIn
نوشته های تازه
قاضی بازنشسته دادگاه تجدیدنظر
وکیل قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری

‫5 دیدگاه ها

  1. سلام ووقت بخیر خدمت شما،سال نو را برای شما تبریک عرض مینمایم،آیاطبق ماده ۷۹ قانون دیوان عدالت میتوان به رای تجدید نظر دیوان اعتراض نمود،خیلی ممنون

  2. سلام ووقت بخیر آیامطابق ماده۷۹ قانون دیوان عدالت اداری میتوان به رای شعبه تجدید نظر دیوان اعتراض نمود،خیلی ممنون

    1. سلام
      بله می توان، با توجه به اینکه کار، تخصصی می باشد برای گرفتن بهترین رای ، سعی کنید از کمک وکیل متخصص دیوان بهره بگیرید

  3. سلام خدمت شما عزیزان …. من از محل کارم محترمانه به دلیل یک سال غیبت اخراج شدم . در شکایت دیوان در بدوی حکمی دادند که برو در تجدید نظر محل کار خودت مراجعه کن که در تجدید نظردیوان به دلیل نداشتن حکم بازخرید اجباری برای من قرار رد شکایت صادر کردند و در صورتی که اگر از محل کارم استعلام می کردند حکم را به دیوان عدالت می دادند . در مرحله تجدید نظر هم به دلیل نبودن حکم بازخرید اجباری قرار رد شکایت صادر شده است . ایا می توانم بعد از تجدید نظر از طریق دیوان عدالت اداری اقدام کنم و در صورتی که حکم بازخرید اجباری را تازه از محل کارم تحویل گرفتم …… متشکرم از بابت راهنمایی شما…..

    1. سلام جناب موسوی نژاد
      برای طرح دادخواست در دیوان بایستی از محل کارتون رای قطعی هسته گزینش را داشته باشید و برای مورد شما اعمال ماده 79 قابل طرح در دیوان می باشد
      جهت پاسخ به پاره ای از سوالات برای مشاوره دقیق تر با شماره 09199353470 تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب مرتبط