مشاوره رایگان

(ساعات اداری)




کمیسیون ماده31 + حفاظت و بهره برداری از جنگلها و مراتع + [وکیل تضمینی و متخصص]

تماس با وکلای دیوان

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید

Table of Contents

جنگلها و مراتع کشور یکی از مهمترین منابع و سرمایه های ملی یک کشور محسوب می شوند به طور کلی تقریبا در سراسر جهان کشورها قوانین سفت و سختی برای محافظت و همچنین جلوگیری از نابودی انها دارند .

اما در بعضی از موارد مردم این مناطق که سالها به صورت مسالمت آمیز و با حفظ منابع طبیعی آن منطقه زندگی معمولا نیاز دارند که از منابع جنگلی همچنان برای رفع نیازهای اساسی خود استفاده نمایند .

به همین دلیل در بخشی از قوانین کشورها به این موارد پرداخته شده است. در ایران نیز معمولا برای حفظ منابع طبیعی ، جنگلها و مراتع قوانین متفاوتی معین شده است و در هر موردی که کسی قضد زمینخواری ، نابودی جنگلها و منابع  را دارد به شدت با آن برخورد می شود.

در تمامی این موارد معمولا افراد بومی ان منطقه نیاز دارند که از آن منابع طبیعی استفاده نماید بر همین اساس در ماده 32 قانون حفاظت و وبهر برداری از جنگلها و منابع کشور به این مورد نیز پرداخته شده است که در زیر به شرایط ان می پردازیم .

این ماده باتوجه به اهمیت و نقش خود بسیار مورد توجه قرار گرفته که در مورخه سال 1385 طی ایین نامه ای به بررسی کامل و نحوه اجرای ان پرداخته شد .

 براساس این ماده در صورتی که فردی خواهان استفاده و بهره برداری از منابع طبیعی در بخشی از محل زندگی خود باشد می تواند طی یک درخواست از سازمان حفاظت و بهره برداری از جنگل ها و منابع کشور تقاضای  آن را بنمابد. بعد از طرح درخواست معمولا در خواست فرد مورد بررسی کمیسیونی از افراد زیر قرار میگیرد.

الف) رئیس سازمان جهاد کشاورزی به عنوان رئیس کمیسیون مربوطه

ب) رئیس سازمان امور اقتصادی و دارایی در آن محل

ج) نماینده استاندار در آن شهر

د) مدیرکل منابع طبیعی استان

هـ) مدیر امور اراضی به عنوان عضو و دبیر کمیسیون

و) رئیس سازمان/ معاون/ مدیرکل/ مدیر ذیربط حسب مورد متناسب با نوع طرح

ز) یک نفر کارشناس صاحب‌نظر به تشخیص رئیس سازمان جهادکشاورزی

برای اعتبار جلسه کمیسیون باید حداقل چهار نفر از اعضای فوق در جلسه حضور داشته باشند و تصمیم گیری معمولا با اکثریت آرا می باشد .

بعد از تایید از طرف کمیسیون معمولا برای این اشخاص  اسناد و مدارک خود را تحویل داده و کمیسیون در این باره اقدام به صدور رای می نماید.

در صورتی که نظر کمیسیون در این خصوص مثبت باشد معمولا اقدامات بعدی منجمله تایید میزان مساحت قابل استفاده ، شرایط و سایر موارد به فرد اعلام شده  و اگر فردی به هر دلیلی با نظر منفی کمیسیون ماده31 روبرو گردد ممکن است بدان اعتراض نماید .

 اعتراض به اری کمیسیون ماده 31 معمولا در دیوان عدالت اداری خواهد بود .

باتوجه به تخصصی و متفاوت بودن طرح شکایت در کمیسیون ماده 31 قانون حفاظت و بهره برداری جنگلها و مراتع کشور و همچنین با توجه به اینکه  کلیه امور دیوان به صورت غیر حضوری می باشد و تنها وکلای دیوان حق حضور در دیوان را برای پیگیری پرونده دارند لذا در خصوص اعتراض به رای کمیسیون سریعترین و بهترین راه برای رسیدن به نتیجه استفاده از وکلای دیوان می باشد.

شما می توانید در این رابطه پرونده خود را به آنها سپرده و در سریعترین زمان ممکن به نتیجه مورد نظر خواهید رسید.همین الان با گروه تخصصی وکلای دیوان تماس بگیرید.

 

1/5 - (1 امتیاز)
Facebook
Twitter
LinkedIn
نوشته های تازه
قاضی بازنشسته دادگاه تجدیدنظر
وکیل قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب مرتبط