مشاوره رایگان

(ساعات اداری)




شکایت از تامین اجتماعی برای مرخصی زایمان+وکیل متخصص و تضمینی

شکایت بابت مرخصی زایمان

تماس با وکلای دیوان

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید

Table of Contents

مادران بخشی از شاغلین کشور را تشکیل می دهند به همین دلیل به منظور رفاه حال مادران و سازگاری با آن ها اقدام به در نظر گرفتن یک سری قوانین حمایتی برای آن ها شده است.

یکی از این قوانین حمایتی دولت برای مادران باردار، تعیین مرخصی زایمان برای این عزیزان است؛ بر این اساس مادرانی که در دوران بارداری خود به سر می برند، پس از زایمان به مدت ۹ ماه می توانند از مزایای ویژه خود استفاده کنند.

میزان حقوق، مدت زمان استراحت، مزایای خرید و … همگی از مواردی هستند که بر حسب قانون باید اعمال شوند اما گاهی بر هر دلیلی نسبت به یکی از این قوانین و یا همه آن ها کوتاهی می شود؛ در این صورت در ابتدا نسبت به موضوع با یک وکیل با تجربه مشورت نمایید و سپس بر اساس شرایط موجود اقدام به شکایت از تامین اجتماعی برای مرخصی زایمان نمایید.

در ادامه ما را همراهی کنید تا هر آنچه که لازم است در این باره بدانید را برای شما شرح دهیم.

 

نحوه ارائه شکایت از تامین اجتماعی برای مرخصی زایمان

در صورتیکه کارفرما قوانین کار در تامین اجتماعی را رعایت نکرده باشد، به منظور پیگیری حقوق خود باید به هیئت حل اختلاف مراجعه کرد. این هیئت ها با اشراف کامل بر بخشنامه های میان کارفرما و کارگران آن ها توانایی رسیدگی به امورات پرونده را خواهند داشت.

حال در شرایطی که طرف شکایت، سازمان تامین اجتماعی باشد باید مراتب را با دیوان عدالت اداری در میان گذاشته چرا که تامین اجتماعی یک نهاد عمومی بوده و رسیدگی به شکایت‌ علیه این سازمان به دیوان عدالت اداری بر می گردد.

قوانین مربوط به مرخصی ۹ ماهه زایمان

یکی از قوانینی که به منظور حمایت از مادران شاغل در نظر گرفته شده است، در نظر گرفتن مرخصی نه ماهه برای این کارکنان است. بر این اساس مادرانی که به تازگی کودک آن ها متولد شده اند می توانند ضمن حفظ حقوق و مزایای قانونی خود از ۹‌ مرخصی زایمان استفاده کنند.

گاهی اوقات به هر دلیلی کارفرمایان از ارائه ۹ ماه مرخصی به کارکنان خانم، سرباز می زنند و این مدت زمان را به ۶ ماه کاهش می دهند؛ در این صورت به منظور حفظ حقوق کارکنان می توان مراتب را به کمک یک وکیل با تجربه به دیوان عدالت اداری انتقال داد.

به جرات می توان گفت که یکی از دلایل اصلی کاهش رشد جمعیت در کشور، مسئله شاغل بودن خانم ها و همچنین دغدغه های آن ها برای رشد کودک است که تا حدودی منطقی هم به نظر می رسد اما با در نظر گرفتن مرخصی زایمان و دیگر شرایط ویژه برای کارکنان خانم، شرایط تا حدودی متفاوت تر از گذشته شده است.

شکایت از سازمان تامین اجتماعی برای مرخصی زایمان

پیشینه قوانین مربوط به مرخصی زایمان

در گذشته تنها درصد کمی از خانم ها شاغل بودند و درصد بیشتری از آن ها رسیدگی به منزل را در اولویت زندگی خود قرار داده بودند به همین دلیلی قانونی تحت عنوان مرخصی زایمان برای خانم های کارمند وجود نداشت.

امروزه به دلیل افزایش شرکت خانم ها در اداره امور جامعه و همچنین کاهش درصد فرزند آوری مسئله در نظر گرفتن مرخصی زایمان رونق بیشتری پیدا کرده است.

در ابتدا مدت زمانی که برای مرخصی زایمان در نظر گرفته شد، در حدود ۴ ماه بود که قطعا رها کردن یک کودک شیرخوار ۴ ماهه برای مادران بسیار سخت به نظر می رسید.

در مصوبه دیگری که در این زمان مطرح شد، مرخصی زایمان به ۶ ماه افزایش پیدا کرد و اما اکنون به دلیل افزایش شکایت از تامین اجتماعی برای مرخصی زایمان، مدت زمان مرخصی به ۹ ماه افزایش پیدا می کند.

 بهترین وکیل متخصص و تضمینی شکایت  مرخصی زایمان

مرخصی زایمان برای افرادی که به تازگی فرزند خود را به دنیا آورده اند  می تواند امر بسیار مهمی باشد بدین صورت که فرد در صورتی که نتواند مرخصی مورد نیاز را بگیرد  ممکن است دچار استرس بسیار زیادی بشود و این تاثیر بسیار زیادی در سلامت زن و همچنین فرزند وی دارد .

برای این امر فردی که از سازمان تامین اجتماعی درخواست مرخصی زایمان را نموده باشد  ممکن است  با رد این امر از طرف سازمان تامین اجتماعی روبرو شود و وی ناچار باشد علیه سازمان تامین اجتماعی در دیوان عدالت اداری طرح شکایت نماید .

طرح شکایت از سازمان تامین اجتماعی در این خصوص می تواند بسیار مهم باشد زیرا در دیوان عدالت اداری  مطرح شده و فرد  در ممکن است در این رابطه  به دلیل عدم آشنایی با قوانین و مقررات مربوطه نتواند سازمان تامین اجتماعی را وارد به قبول  موضوع و درخواست خود بنماید. در این رابطه فرد می تواند  از وکلای متخصص و تضمینی شکایت در خصوص مرخصی زایمان   علیه سازمان تامین اجتماعی  استفاده نماید  تا این افراد ضمن پیگیری امور وی در سازمان اقدام به طرح شکایت از ان در دیوان عدالت اداری نیز  بنمایند و در سریعترین زمان ممکن  رای مورد نظر شما را دریافت نماید .

ایجاد وحدت رویه

از آنجاییکه سالانه تعداد بسیار زیادی شکایت از تامین اجتماعی برای مرخصی زایمان عنوان می شود و هر کدام از این عملیات قطعا یک پروسه زمان بر و طولانی خواهد داشت به همین منظور دیوان عدالت اداری با در نظر گرفتن ایجاد وحدت رویه در پی قرار دادن یک آرای یکسان و سپس بررسی شکایات متنوع از طریق وحدت رویه است. با ایجاد رای وحدت رویه در صورتی که شکایات هر کدام از شاکیان مشمول رای وحدت باشد، قوانین مذکور برای او اجرایی می شود.

قطعا بررسی مسائل مربوط به سازمان تامین اجتماعی به صورت کلی شرایط را به گونه ای مهیا می کند که قوانین مربوط به این باره به راحتی و در مدت زمان کمتری انجام بگیرد؛ در این صورت نیازی به طراحی شکایات به صورت فردی وجود ندارد.

 

و در پایان

همواره یکی از چالش های پیش روی مادران شاغل در دستگاه های اجرایی، مدت زمانی است که فرزندی را به دنیا می آورند؛ این چالش زمانی شدت پیدا می کند که ارگان مربوطه با مرخصی زایمان برای مادران شاغل سر ناسازگاری داشته باشد و یا قوانینی در رابطه با پرداخت حقوق و … نادیده گرفته شود.

در صورتیکه به هر دلیلی اعتقاد به ضایع شدن حقی از سوی سازمان تامین اجتماعی دارید می توانید مراتب را به کمک وکلای دیوان به صورت شکایت از تامین اجتماعی برای مرخصی زایمان پیگیری نمایید.

وکلای دیوان با سابقه چندین ساله ای که در امر وکالت دارند، تا رسیدن به نتیجه مطلوب در دیوان عدالت اداری همراه شما خواهند بود.

5/5 - (1 امتیاز)
Facebook
Twitter
LinkedIn
نوشته های تازه
قاضی بازنشسته دادگاه تجدیدنظر
وکیل قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب مرتبط