مشاوره رایگان

(ساعات اداری)




شرایط گرفتن وکیل برای دیوان عدالت اداری

شرایط گرفتن وکیل برای دیوان

تماس با وکلای دیوان

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید

Table of Contents

شاید شما هم تاکنون با مواردی برخورد کرده اید که عملی در خلاف با قوانین کشوری در اداره های دولتی صورت گرفته اما به دلیل عدم آشنایی با نحوه برخورد با چنین اقدامی، هیچ عملی صورت نگرفته است.

شاید برخی ها اینگونه تصور کنند که واحد های دولتی مختار هستند هرگونه عملی را انجام دهند و اکنون که تخلف کرده اند، هیچ مرجعی برای شکایت به این واحد ها وجود ندارد اما به هیچ وجه این تفکر صحیح نیست.

دیوان عدالت اداری یه عنوان مرجع رسیدگی کننده به دعاوی میان اشخاص و دولت، اجازه پایمال شدن حقوق افراد را نخواهد داد؛ برای این منظور تنها کافیست در صورت مواجهه با تخلفی از نهاد دولتی، مراتب را با مشاوره وکیل دیوان عدالت در میان گذاشت و سپس برای شکایت به دیوان به صورت کاملا اصولی اقدام کرد. اگر می خواهید بدانید که شرایط گرفتن وکیل برای دیوان عدالت اداری چگونه است، تا انتها با ما همراه باشید تا در این باره بیشتر با شما عزیزان صحبت کنیم.

چرا برای پرونده های خود باید از وکلای دیوان استفاده نماییم :

معمولا دیوان عدالت اداری مرجع رسیدگی به تمامی تخلفات . اعتراضات مطروحه  به تصمیمات و آرای صادره در کمیسیونهای  بدوی و تجدید نظر ، مصوبات و ….. می باشد .

معمولا تمامی سازمانهای اداری  و دولتی به صورت کلی  دارای قوانین و مقررات مخصوص به خود می باشند و  بر خلاف مراجع قضائی که در تمامی پرونده ها به یک شیوه رسیدگی می شود معمولا هر کدام شیوه خاص خود  را برای رسیدگی دارد  و دارای قانون متفاوتی برای صدور حکم می باشد . آشنایی با تمامی این قوانین و مقررات در دیوان  برای یک شخص می تواند بسیار دردسر ساز باشدو همچنین غیر ممکن می باشد .اما برای این موضوع نیز راه چاره ای وجود دارد و ان استفاده از متخصصین امر و تمامی افرادی می باشد که به نحوی در دیوان وکالت در پرونده ها را به عهده میگیرند .

در این موارد معمولا  افراد برای انجام بهتر و به موقع امورات خود به وکلای دیوان مراجعه نمایند ، وکلای دیوان در این زمینه  به صورت تخصصی قادر به  انجام کلیه امور بوده  با قوانین و شیوه های متفاوت رسیدگی در سازمانهای دولتی نیز آشنایی کامل را دارند .

نقش وکیل دیوان عدالت اداری در طرح شکایت به دیوان عدالت اداری

دیوان عدالت اداری یکی از مراجع رسیدگی کننده به شکایات مردم است که تحت نظارت قوه قضاییه فعالیت می کند و در این مسیر در تلاش است که به واحد های دولتی اجازه ظلم به مردم را ندهد. اصول قانونی حاکم بر اداره های دولتی و همچنین بهره گیری از مشاور های حقوقی در کنار خود موجب شده است تا برای اثبات ادعای خود در دیوان عدالت اداری کار سختی را در پیش داشته باشید. البته لازم به ذکر است که زمانی می توانید به راحتی ادعای خود را در دیوان به اثبات برسانید که توان لازم را در کلام و عمل داشته باشید پس قطعا با این تفاسیر حضور یک وکیل دیوان عدالت در کنار شما ضروری به نظر می رسد.

یک وکیل دیوان عدالت با تخصصی که در این زمینه دارد می تواند طرح شکایات به دیوان را به بهترین نحو ممکن انجام دهد. قلم وکیل در این مسیر بسیار کمک خواهند بود چرا که یک وکیل با تجربه به خوبی می داند که تاثیر گذاری شکایت در چه حالتی بیشتر است و بهترین روش ارائه آن چگونه خواهد بود.

تمامی این خصوصیات و ویژگی ها را می توانید به صورت یک جا در وکلای دیوان مشاهده کنید؛ جاییکه گروهی از وکلای دلسوز در تلاش هستند که شما را به حقوق قانونیتان برسانند.

چه شکایاتی در دیوان عدالت اداری مطرح می شود؟

فعالیت دیوان عدالت اداری در یک محدوده خاص است به طوریکه تنها می تواند بر روی دعاوی خاص کار کند و آرا صادر نماید. موارد شکایتی که در دیوان عدالت قابل رسیدگی خواهد بود، عبارتند از:

  • رسیدگی به شکایات کارمندان دولتی که از ارگان دولتی که در آن فعالیت می کنند، شکایت دارند.
  • رسیدگی به تمامی دعاوی رخ داده میان کارگر و کارفرما و اجرای عدالت میان آن ها
  • بررسی شکایت از جانب اشخاص حقیقی و یا حقوقی علیه واحد های دولتی، دستگاه اجرایی و …

توجه داشته باشید که شکایاتی که از جانب اشخاص به دیوان عدالت اداری مبنی بر تظلم  خواهی عنوان می شود، بدون حضور شاکی و طرف شکایت بررسی شده و رای نهایی صادر می شود؛ بنابراین در اینجاست که اهمیت طرح شکایت، دادخواست و اسناد و مدارک معتبر خود را نشان می دهد.

طرح شکایت و ادله شاکی باید به اندازه ای قوی باشد که به اجبار رای دیوان را به سمت خود بکشاند.

برای گرفتن وکیل دیوان عدالت اداری چه شرایطی وجود دارد؟

از آنجاییکه یک وکیل خوب و کاربلد تا به حال پرونده های مشابه بسیار زیادی را وکالت کرده است، اکنون با خم و چم شکایت شما علیه سازمان دولتی خاطی آگاه است و می تواند راهکار های مناسب را برای رسیدن به مطالبات قانونی شما ارائه دهد.

شرایط گرفتن وکیل برای دیوان عدالت اداری این است که وکیل به جزئیات قانونی اساسی تسلط داشته باشد و اکنون بتواند با کمترین درصد خطا در دیوان از شما دفاع کند.

از دیگر شرایط گرفتن وکیل برای دیوان عدالت اداری این است وکیل مورد نظر حتما باید دارای مدرک پایه یک وکالت باشد چرا که در غیر اینصورت دیوان عدالت وکالت را نمی پذیرد.

مشورت با وکیل دیوان برای نوشتن دادخواست شکایت

دادخواستی که برای شکایت به دیوان عدالت اداری نوشته می شود با دیگر دادخواست ها در مراجع قضایی متفاوت است و دارای یک سری قواعد و اصول خاص است.

دادخواست باید به صورت کاملا رسمی، به زبان رسمی کشور، کاملا واضح، به دور از زیاده گویی و با مشخصات دقیق تکمیل گردد تا بیشترین تاثیر را در اخذ نتیجه مثبت در دیوان داشته باشد. قطعا هیچکس به اندازه یک وکیل دیوان با تجربه نمی تواند یک دادخواست اصولی و دقیق را برای شکایت به دیوان تنظیم کند به همین دلیل پیشنهاد می شود از وکلای دیوان به عنوان متخصصین حوزه امور دیوان عدالت اداری کمک بگیرید.

وکلای دیوان با سابقه چند ساله خود به تمامی جزئیات و ریز و درشت قوانین دولتی در دیوان آگاه هستند.

5/5 - (1 امتیاز)
Facebook
Twitter
LinkedIn
نوشته های تازه
قاضی بازنشسته دادگاه تجدیدنظر
وکیل قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب مرتبط