مشاوره رایگان

(ساعات اداری)




رای دیوان عدالت اداری در مورد سه چهارم خدمت وظیفه + وکیل متخصص

رای دیوان عدالت اداری در مورد سه چهارم خدمت وظیفه

تماس با وکلای دیوان

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید

Table of Contents

یکی از سرنوشت ساز ترین و حساس ترین دوران تاریخ ایران ، دوران دفاع مقدس بوده است . در واقع ، بر اساس مصوبه قانون مدیریت خدمات کشوری ، خدمت کلیه کارکنان مربوط به نیرو های مسلح ، همچون : کارکنان نیرو انتظامی ، شهربانی ، سپاه ، ارتش ، و … به طور سه چهارم محاسبه می گردد . یعنی از مدت زمان خدمت آن ها در جبهه ، سه چهارم‌ به عنوان خدمت داوطلبانه و اختیاری محسوب می شود . به عبارت دیگر از آن جایی که ، در طی دوران خدمت وظیفه ، افراد جزء کارکنان نیرو های مسلح بوده اند ، به همین سبب تعیین نمودن میزان داوطلبانه بودن خدمت وظیفه کارکنان حاضر در جبهه از جانب مراجع ذی ربط ، جزء نیرو های مسلح اعلام می گردد .

در بند دو ماده 68 قانون ، به میزان داوطلبانه بودن مدت زمان حضور افراد در مناطق عملیاتی اشاره شده است . در واقع ، داوطلبانی که در جبهه های نبرد حاضر بودند ، و یا حتی داوطلبانی که دوران خدمت سربازی خود را در زمان جنگ گذرانده اند ، سنوات خدمتی آنان جزء شغل های زیان آور و سخت قرار می گیرد ، این افراد چنانچه قصد داشته باشند از خدمات بیمه ای شان بهره ببرند ، مدت زمان حضور خود را می توانند تحت عنوان بیمه و سنوات بازنشستگی ، به حساب بیاورند . که این یک امتیاز ‌مثبت برای داوطلبان جنگ می باشد و همان طور که در فوق نیز اشاره شد ، مطابق با رای دیوان عدالت اداری ، آن دسته از کارکنانی که خدمت وظیفه خود را در دوران جنگ گذارنده اند ( در خصوص ‌سه چهارم خدمت وظیفه ) ، از مزایای ایثارگری می توانند بهره مند گردند ، به این معنی که : از کل مدت زمان خدمت سربازی شان ، که دارای شرایط جبهه بوده ، خدمت موظفی و همچنین از سه چهارم از تمام این مدت ، به عنوان خدمت داوطلبانه تلقی می گردد.

بر اساس مصوبه هایی که پس از زمان جنگ بر جای مانده است، حضور در جبهه به عنوان یک تکلیف اجباری خوانده شده و در این مسیر فرد رزمنده که در دوران خدمت وظیفه به سر برده است، داوطلب خوانده نمی شود. بر اساس مصوبه ای که تحت عنوان قانون مدیریت خدمات کشوری عنوان شده است، خدمت تمامی کارکنان مربوط به نیروی های مسلح اعم از کارکنان ارتش، سپاه، شهربانی، نیروی انتظامی و… به صورت سه چهارم محاسبه می شود؛ به این معنا که سه چهارم از مدت زمان خدمت آن ها جزو خدمت اختیاری و داوطلبانه محسوب می شود.

اگر می خواهید در رابطه با رای دیوان عدالت اداری در مورد سه چهارم خدمت وظیفه بیشتر بدانید، با ما همراه شوید تا هر آنچه که لازم است در این زمینه بدانید را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.

موضوع بند ۲ ماده ۶۸

در موضوع بند ۲ ماده ۶۸ قانون بر مسئله میزان داوطلبانه بودن مدت زمان حضور در مناطق عملیاتی دفاع مقدس اشاره شده است.

همانطور که می دانید در مدت زمان جنگ تحمیلی گروهی از نیروی های چندگانه انتظامی اعم از سپاه، ارتش، جهاد سازندگی، وزارت دفاع، ژاندارمری و … به مناطق عملیاتی اعزام شدند؛ حال در این میان مدت زمانی که کارکنان نیروهای مسلح در مناطق جنگی حضور داشته اند به طور کامل اختیاری خوانده نمی شود. بر اساس رای دیوان عدالت اداری در مورد سه چهارم خدمت وظیفه، به میزان سه چهارم از خدمت کارکنان به صورت اختیاری خوانده شده تا از این طریق، مزایای مربوط به خدمت داوطلبانه به کارکنان نیروهای مسلح که در مناطق عملیاتی حضور داشته اند، تعلق بگیرد.

قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران

بر اساس قانونی که در رابطه با خدمت رسانی به ایثارگران مصوب شد، تمامی جانبازان، ایثارگران و رزمندگانی که در دوران دفاع مقدس سابقه حضور خدمت داوطلبانه داشته اند، در صورتیکه بخواهند از خدمات بیمه ای خود استفاده کنند، می توانند مدت زمانی حضور داوطلبانه خود را تحت عنوان بیمه و سنوات بازنشستگی به حساب آورند.

در صورتیکه مدت زمان حضور داوطلبانه در جبهه به عنوان بیمه و بازنشستگی محسوب شود، تحت عنوان مشاغل سخت و زیان آور قلمداد می شود که دارای یک سری حقوق و مزایای ویژه در این زمینه خواهد بود.

بر اساس مصوبه ای که در ادامه وضع گردیده است، داوطلبانی که در جبه های نبرد حضور داشته اند و یا اینکه دوران سربازی خود را در زمان جنگ تحمیلی گذرانده اند، سنوات خدمتی آن ها در دسته شغل های سخت و البته زیان آور قرار می گیرد که این مصوبه یک امتیاز مثبت برای داوطلبان جنگی تحمیلی به حساب می آید.

سه چهارم خدمت سربازان در دوران جنگ، داوطلبانه محسوب می شود

همانطور که پیش از این نیز بیان کردیم، بر اساس رای دیوان عدالت اداری در مورد سه چهارم خدمت وظیفه، کارکنانی که خدمت وظیفه عمومی خود را در دوران جنگ تحمیلی گذرانده اند، از مزایای ایثارگری بهره می شوند.

بر این اساس با توجه به تقاضای نیرو های مسلح، کارکنان دستگاه های اجرایی کشور به میزان سه چهارم از کل خدمت وظیفه کارکنان دستگاه های اجرایی که خدمت وظیفه آن ها در دوران دفاع مقدس بوده است، به عنوان خدمت داوطلبانه خوانده شده و به دنبال آن مزایای ایثارگری برای این کارکنان لحاظ می شود.

خدمت موظفی و خدمت داوطلبانه

بر اساس رای دیوان عدالت اداری در مورد سه چهارم خدمت وظیفه، دوران سربازی داوطلبانه در زمان جنگ تحمیلی یک امتیاز مثبت برای کارکنان دستگاه های اجرایی محسوب می شود؛ به این صورت که از کل مدت زمان خدمت سربازی این کارکنان که دارای شرایط جبهه جنگی بوده اند، خدمت موظفی خوانده شده و در مقابل هم سه چهارم از کل این مدت زمان به عنوان خدمت داوطلبانه تلقی می شود.

یقیناً خدمت داوطلبانه برای کارکنان دستگاه های اجرایی کشور، مزایای در رابطه با سوابق بیمه ای به دنبال خواهد داشت؛ همچنین با نظر گرفتن این سوابق کاری بر پایه مشاغل سخت و زیان آور، سنوات بیمه ای مربوطه اختصاص داده می شود.

 وکیل متخصص احتساب سه چهارم  خدمت وظیفه

همانطور که می دانیم افراد زیادی در دوران جنگ تحمیلی برای دفاع از آرمانها انقلاب و همچنین جلوگیری از اشغال کشور  توسط دشمن بعثی  در جبهه های جنگ حضور داشته اند و هم اکنون حاکمیت جهت تقدیر از انها یک سری از  مزایا را برای افرادی که در ان زمان در مکانهای جنگی حضور داشته اند  معین نموده است.

اما اثبات این امر و همچنین پیگیری امورات ان نیازمند قواعد خاصی می باشدو در قانون نیز معمولا  به شرایط خاص ان اشاره شده است .

اگر شما به هر دلیلی  با این مشکل مواجه می باشید و نمی دایند به چه شیوه ای حضور خود در خدمت برای احتساب سه چهارم خدمت را  اثبات نمایید نیازمند یک وکیل متخصص در این زمینه می باشید . وکیل متخصص در این رابطه به قوانین به صورت تخصصی  تسلط داشته و در سازمانهای زیربط می تواند امورات شما را  پیگیری نماید و اگر سازمان یا اداره ای در این رابطه حاضر به قبول  ان نباشد می تواند در دیوان عدالت اداری برای دریافت مزایا توسط شما  اقدامات لازم را انجام بدهد.

گروه تخصصی وکلای دیوان با داشتن ده سال سابقه کاری در زمنه امور دیوان و همچنین پیگیری پرونده های جبهه تاکنون  این مزایا را برای افراد زیادی در سریعترین زمان دریافت نموده است . وکلای متخصص ما در این رابطه  با گرفتن وکالت از شما جریان پیگیری را از لحاظ قانونی  شروع نموده و در صورت لزوم در دیوان اقدام به طرح شکایت علیه سازمان یا اداره زیربط می نماید.

در دیوان عدالت اداری نیز باتوجه به متفاوت بودن آیین دادرسی و همچنین ممنوعیت حضور افراد در جلسات دادرسی  ممکن است نتوانند به صورت کامل از حقوق خود دفاع نمایند . در این رابطه وکلای متخصص ما  ضمن حضور در جلسات رسیدگی براساس مدارک شما در دیوان از حقوق شما به صورت حضوری دفاع می نمایند .

مشاوره رایگان تلفنی با وکیل متخصص دیوان عدالت اداری

در واقع افراد بسیار زیادی در دوران دفاع مقدس ، مشغول جنگ با دشمن بعثی بوده اند ، اما مسئله ای که در این خصوص مطرح می گردد ، این است که : اثبات نمودن این امر و همچنین پیگیری کردن این قبیل امور ، بی شک نیازمند آشنایی کامل با قوانین و مقررات و رویه دادگاه ها می باشد و از آن جایی که تمامی افراد آشنا به قوانین و مقررات مربوط به این امر ، و همچنین رویه دادگاه ها نیستند ، به همین خاطر پیشنهاد می گردد که افراد پیش از اقدام به هر عملی ، با وکیل متخصص دیوان عدالت اداری در این خصوص مشورت کنند ، وکیلی ماهر و خبره که سال ها در این زمینه به فعالیت پرداخته و پرونده های بسیار زیادی را در کوتاه ترین زمان و به بهترین شکل ممکن ، به سرانجام رسانده است .

و در پایان

در این مقاله مطالبی را تحت عنوان رای دیوان عدالت اداری در مورد سه چهارم خدمت وظیفه ارائه دادیم. بر اساس مطالب گفته شده، کارکنان دولتی که در دوران دفاع مقدس خدمت سربازی خود را گذرانده اند مشمول بهره مندی از خدمات ایثارگری خواهند بود.

همچنین بر این اساس، به میزان سه چهارم از خدمت کل سربازی این عزیزان جزو خدمت اختیاری و نیز یک چهارم آن جزو خدمت موظفی محسوب می شود. در صورتیکه در رابطه با رای دیوان عدالت اداری در مورد سه چهارم خدمت وظیفه نیاز به راهنمایی بیشتر دارید می توانید با کارشناسان خبره گروه وکلای دیوان در ارتباط باشید. وکلای مجرب حاضر در این مرکز با در اختیار داشتن به روز ترین اطلاعات حقوقی آماده پشتیبانی از پرونده های حقوقی شما عزیزان خواهد بود.

حکم دیوان عدالت اداری چیست؟

دیوان عدالت اداری اخیراً در خصوص سه چهارم تکلیف رای صادر کرده است. این تصمیم به شرایط خدمت سربازی برای شهروندان ترکیه و واجد شرایط بودن آنها برای معافیت مربوط می شود.

پیش از این مشمولانی که سه چهارم خدمت سربازی خود را سپری کرده بودند مشمول معافیت می شدند. با این حال، این حکم جدید این الزام را تغییر می دهد. دادگاه تصمیم گرفت افرادی که حداقل دو سوم خدمت مورد نیاز خود را تکمیل نکرده باشند، دیگر مشمول معافیت نخواهند شد.

این تصمیم مهم است زیرا بر بسیاری از افرادی که ممکن است برای اجتناب از خدمت در ارتش به قوانین قبلی اتکا کرده اند، تأثیر بگذارد. همچنین بر اهمیت به روز ماندن تغییرات در قوانین و جستجوی مشاوره حقوقی متخصص در صورت لزوم تاکید می کند.

توجه به این نکته مهم است که این تصمیم فقط در داخل مرزهای ترکیه قابل اجرا است و مهاجرانی که در خارج از کشور زندگی می کنند بسته به کشور یا منطقه محل اقامت خود همچنان مشمول شرایط متفاوتی هستند. بنابراین، مشاوره با یک وکیل مجرب می تواند به عبور از این پیچیدگی ها و اطمینان از رعایت مقررات محلی کمک کند.

رأی هیأت عمومی دیوان عدالت اداری مطابق قانون است

رأی هیأت عمومی دیوان عدالت اداری، رأی قابل توجهی است که بر قانون است. در این مورد، سه چهارم وظیفه برای خدمت سربازی توسط دادگاه قانون اساسی تشخیص داده شد.

تصمیم دادگاه پس از بررسی دقیق و تجزیه و تحلیل تمام مقررات قانونی و سوابق مربوطه صادر شد. دادگاه دریافت که وظیفه سه چهارم مطابق با منافع امنیت ملی است و هیچ حقوق یا آزادی های اساسی تضمین شده توسط قانون را نقض نمی کند.

علاوه بر این، این تصمیم اهمیت یک قوه قضاییه مستقل را نشان می دهد که به جای مصلحت سیاسی یا افکار عمومی به اصول قانونی پایبند باشد. این تایید می کند که تصمیمات قضایی باید بر اساس استدلال قانونی صحیح باشد تا تعصبات یا ترجیحات شخصی.

می توان گفت رای هیات عمومی دیوان عدالت اداری نشان دهنده پیروزی ارزش ها و اصول حاکمیت قانون است. با اجرای وظیفه سه چهارم به عنوان قانون اساسی، این کشور سابقه ای را برای پرونده های آینده مربوط به مسائل مشابه ایجاد کرده است و در عین حال تضمین می کند که منافع امنیت ملی در محدوده های قانونی محافظت می شود.

رأی دیوان عدالت اداری در مورد خدمت سربازی

به طور خلاصه، رای اخیر دیوان عدالت اداری در خصوص وظیفه سه چهارم، قانون را رعایت کرده و تکالیف خدمت سربازی را شفاف کرده است. مشورت با یک وکیل مجرب و مجرب برای راهنمایی حقوقی در هر موضوعی که مربوط به حقوق و تعهدات شما باشد، همیشه مهم است. چه به مشاوره حقوقی از طریق تلفن، چه آنلاین یا در دفتر نیاز داشته باشید، یافتن یک وکیل خوب با مجوز می تواند تفاوت را در دستیابی به نتیجه مطلوب ایجاد کند. امروزه با وجود گزینه های بسیار زیاد، یافتن وکیل متخصصی که بتواند خدمات تضمینی را با هزینه های معقول ارائه دهد، آسان است. بنابراین دریغ نکنید که از متخصصان مورد اعتماد حمایت کنید که می توانند به شما کمک کنند تا در هر چالش قانونی که ممکن است پیش بیاید، پیمایش کنید.

3.7/5 - (33 امتیاز)
Facebook
Twitter
LinkedIn
نوشته های تازه
قاضی بازنشسته دادگاه تجدیدنظر
وکیل قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری

‫102 دیدگاه ها

    1. با سلام خدمت شما دوست عزیز
      اگر هر ماه 30 روز باشد، 21 ماه می شود 630 روز به علاوه 15 روز جمعا می شود 645 روز ، حال سه چهارم 645 روز را محاسبه می کنیم که تقریبا می شود عدد 484

    2. سلام خسته نباشید 28 ماه خدمت در بندر لنگه هرمزگان خدمت کدم سال 64 تا 67 آیا کارت ایثارگری به بنده تعلق می‌گیرد خانم صادقی.

  1. سلام فرزند من کارگر پیمانکار شرکت نفت است که با کار در جایگاه cng بیش از ۱۰سال سابقه پرداخت حق بیمه دارد و الان چهار سال است کارگر شرکت نفت در قسمت نفت کوره سخت ترین واحد شرکت پخش بندرعباس مشغول کار می باشد
    خودم هم بیش از ۱۴ماه سابقه حضور در جزیره خارک دارم که سه چهارم آن می شود تقریبا ده ماه آیا استخدامی شامل فرزند من و امثال فرزند من نمی شود؟
    در ضمن این روزها خیلی از برگهای خدمت شش ماه داوطلبانه صوری است و باید شرکت نفت دقت کند چون خودم شاهد بودم که آقایی با بی هوش کردن خودش و جنگ و دعوا شش ماه حضور داوطلبانه گرفته و تعهد داده اگر بررسی شود و نامه محرمانه نوشته شود هیچ پرونده ای ندارد، یک شخص ۸ماه تو بندرعباس خدمت کرده نه ماه ایثارگری براش دادن
    من که بیش از ۱۸ماه جزیره خارک بودم نیروی دریایی بندرعباس پرونده ام گم کرده چون سه ماه آخر بندر بودم الان به من سیزده ماه ایثارگری داده

  2. سلام پدر بنده خدمت سربازیش سال۵۴تا ۵۶ انجام داده یعنی زمان پهلوی
    واواخر سال ۵۹ با اینکه استخدام دستگاه دولتی وکارمند بودن به عنوان دوره احتیاط شش ماه در منطقه دزفول بودن حالا که بعد کلی دوندگی کارت ایثار گرفتیم توی برگه تائید سه چهارم شش ماه رو داوطلبی حساب کردن این درسته؟؟؟
    هزار جور بند وقانون هست با شکایت کردن امیدی هست؟؟؟

    1. با عرض سلام. با توجه به اینکه پدر شما استخدام دولت بودند و از طرف دولت به جبهه اعزام شدند، حضور ایشون در جبهه، داوطلبانه و سه چهارم آن شش ماه در نظر گرفته می شود که این مدت برای اعمال تبدیل وضعیت کفایت نمی کند.

        1. باسلام. بنده درسال 59 ابتدای جنگ تحمیلی به مدت 6ماه به صورت داوطلب اعزام شدم . تاییدیه ای از نیروی انتظامی گرفته ام 3/4 آن را داوطلبانه عنوان نموده است و 6ماه نیز دوره احتیاط را در پشت جبهه انجام وظیفه نموده ام آیا تبدیل وضعیت فرزندم شامل میشود ؟

          1. با سلام. با توجه به اینکه سه چهارم مدت زمانی که در جبهه حضور داشتید از شش ماه کمتر می باشد، نمی توانید برای تبدیل وضعیت استفاده نمایید.

  3. باسلام.پدرم از ۶۶/۱۱/۲۰ تا ۶۷/۱۱/۲۰ جبهه بوده که از ۶۷/۵/۲۹ تا آخر خدمت در منطقه ازگله بوده که امنیتی درگیر براش محاسبه کردن که شش ماه اول رو هم جنگی .پدرم چقدر جبهه داوطلبانه داره ؟

  4. با سلام پدر بنده در سال 65 تا 66 در مناطق عملیاتی آذربایجان به عنوان سرباز وظیفه خدمت کرده است اکنون من برای استخدامی میخوام اقدام کنم در سهمیه ایثارگری «حضور شش ماه داوطلبانه در جبهه » آیا با احتساب سه چهارم خدمت کارکنان وظیفه و منطقه خدمتی پدرم ک عملیاتی محسوب میشود این سهمیه شامل بنده میشود؟؟

      1. با عرض سلام و خسته نباشید
        پدر بنده در سال های 62 تا 66 از طرف آموزش و پرورش کرمانشاه به روانسر که منطقه جنگی و به نوعی جبهه محسوب می‌شده فرستاده شدن و نزدیک به چهار سال اونجا خدمت کردن،خواستم بدونم برای ایشون سابقه جبهه حساب میشه؟ داوطلبانه و غیر داوطلبانه بودنش چطور محسوب می‌شه؟

        1. با سلام. ابتدا بایستی از ارگانی که از طرف آن به منطقه اعزام شده اند (سپاه یا ارتش ) گواهی بگیرند و آنها تایید کنند که چه مدت و در چه سمَتی در جبهه حضور داشتند، مثلا چهار سال را در منطقه جنگی بودند، در این صورت بله، برای ایشون سه چهارم مدت زمانی که اعزام شدن سابقه جبهه داوطلبانه لحاظ می شود.

  5. با سلام پدر بنده کارمند دولتی نیست و ۵۱۱ روز خدمت وظیفه در دوران دفاع مقدس بودند ایا قانون سه چهارم شامل پدر بنده میشه ؟

  6. سلام خسته نباشید
    پدر من در زمان جنگ مدت ۷ماه از خدمت سربازی رو نیرو هوایی ارتش بودند منطقه مرزی چابهار …این طرح رو شامل می‌شوند؟

    1. با عرض سلام، بله شامل پدرتون می شود ولی چون سه چهارم مدت خدمت کمتر از شش ماه می باشد، تاثیر و کارایی برای تبدیل وضعیت ایشون نخواهد داشت.

  7. با سلام
    لطفا جواب بدین
    مقاله شما در مورد خدمت سربازی هست ولی اونایی که بعد از اتمام دوره سربازی در زمان پهلوی ۲سال تمام سربازی رفتن اومدن و سه سال بعد ۶ماه دوره احتیاط رفتن الان هم کارت ایثار دارند که ۶ماه نوشته توی کارت داوطلبانه مینویسه ولی یه جاهایی هم ۳چهارم ، اصلا به نظر من توهین هست که تعداد روز رو اعشاری حساب کنن اونجا جشن نبودن که جنگ بوده منطقه جنگی .
    پدر بنده این شرایط رو داره جالبه که بعد از کارت ۵۱ روز هک دوباره از طرف بسیج مابین ۹مرداد۶۷ تا ۳۰ شهریور ۱۳۶۷اعزام شدن که اینم قبول نکردن میگن مقداریش بعد قطعنامه هست از شما خواهشمندم حساب کنید ببینین میتونم تبدیل وضعیت بشم من نیروی شرکتی آوا سلامت وزارت بهداشت هستم همه همکارام تبدیل شدن الا من.آیا میتونم با این شرایط تبدیل بشم جواب بدین ممنون میشم

    1. با عرض سلام. طبق قانون، سه چهارم مدت زمانی را که در جبهه به عنوان سرباز اعزام شدند ، جزو سابقه لحاظ می شود اگر کمتر از شش ماه باشد ، تاثیری در تبدیل وضعیت ایشون ندارد.

      1. سرباز پدافنده نیرو هوایی امام رضاع اعزامی 20/2/65و ترخیصی20/6/67چرا ایثارگری به ماتعلق نمیگیرد با کارت معتبر ارتش نیرو پدافنده هوایی، چراتبیض

    2. باسلام پدرم به مدت دوسال بلکه بیشتر مسول جذب و ساماندهی و آموزش نیروها بودند در یکی از روستاهای هرمزگان .این رو تمام مردم شهر میتوانن شهادت بدن .آن زمان پدرم فرمانده بسیج بودن آیا خدمات ایشان تأثیر داره توی تبدیل وضعیت من.لطفا جواب بدید

  8. سلام.وقت بخیر. پدر بنده سه ماه جبهه اختیاری و قبل از اون هم یک سال در منطقه زابل که منطقه عملیاتی محسوبش کردن خدمت سربازی رو انجام دادن.
    آیا امکان گرفتن کارت ایثار برای مدت حضور در سربازی ایشون و اقدام جهت تبدیل وضعیت ، وجود دارد یا خیر ؟

    1. با سلام. بله امکان گرفتن کارت ایثار را دارند و می توانند با توجه به اینکه مدت زمان حضور داوطلبانه ایشون در جبهه جمعا بیش از شش ماه می باشد، برای تبدیل وضعیت اقدام کنند.

  9. باسلام دوران سربازی پدر من از سال ۶۴تا ۶۶ هست که ۳ماه اموزشی رو جهرم بودن و مابقی رو محور سردشت پیرانشهر آذربایجان غربی بودن بنظرتون سهمیه ایثارگری براشون محسوب میشه؟؟

    1. با سلام
      کارت ایثارگری به رزمندگانی که از تاریخ شهریور 1359 تا مرداد 1367 در جبهه حضور داشتند و نیروی انتظامی که در مناطق عملیاتی، جنگی و یا امنیتی حضور داشتند همچنین کارکنان وظیفه یعنی کمینه انقلاب اسلامی و شهربانی و ژاندارمری و همچنین پاسداران افتخاری که تحت اختیار نیروهای انتظامی بودند تعلق می گیرد.

      1. با سلام وخسته نباشی
        پدر اینجانب هم در همین منطقه خدمت سربازی انجام داده
        نامه برای سازمان خودش که تامین اجتماعی هست گرفته
        داخل نامه زده 12 ماه در جبهه حق علیه باطل، ایا برای من که فرزندشم تعلق میگیره؟؟
        ممنون

        1. سلام. بله اگر پدر گرامی، نامه 12 ماه حضور داوطلبانه در جبهه را گرفته باشند برای تبدیل وضعیت یا امتیازهای دیگر برای فرزندان ایشان قابل استفاده می باشد.

          1. ممنون
            نه پدرم در زمان خدمت سربازی در
            ارومیه بوده ولی نیروی انتظامی 12 ماه خدمتشو جبهه حق علیه باطل زدن،با این متن به منم تعلق میگیره

          2. با سلام مجدد. اگر منظورتان این است که نامه ای که پدرتان برای سازمان خودشان گرفته اند، برای شما نیز کارایی دارد، باید خدمتتان عرض کنم، بله

        2. با سلام مجدد. اگر منظورتان این است که نامه ای که پدرتان برای سازمان خودشان گرفته اند، برای شما نیز کارایی دارد، باید خدمتتان عرض کنم، بله

  10. با سلام و خسته نباشید پدر من 96 ماه در جنگ حضور داشت البته کارمند موظفی بودن. آیا 3/4 مدت حضورشون داوطلبانه محسوب میشه و اینکه. مرجع صدور 3/4 مدت حضور به عنوان دواطلب کجاست ؟

    1. با سلام. اگر از طرف ارتش یا سپاه به منطقه جنگی اعزام شدند، سه چهارم مدت زمانی که در منطقه جنگی حضور داشتند طبق قانون، حضور داوطلبانه محسوب می شود.

  11. با سلام. به عنوان فرزند ایثارکر موظفی در ارگان دولتی مشغول کارم اداره میگه گواهی ۳/۴ داوطلبانه پدرتون و بیارین تا ما در حکم اداریتون قید کنیم فرزند رزمنده داوطلب. میخواستم بدونم گواهی رو از کجا باید بگیرم

    1. با سلام.
      افرادی که از طریق ارتش اعزام شدند با مراجعه به پورتال اینترنتی ارتش جمهوری اسلامی به نشانی aja.ir و اعزامیان سپاه پاسداران با مراجعه به سایت isaar.ir می توانند نسبت به استعلام سابقه جبهه اقدام نمایند. به طور کلی تمامی اعزامیان جهت استعلام سابقه جبهه خود باید به ارگان مورد نظر مراجعه نمایند.

      1. سلام پدر بنده شش ماه و ۲۴ روز خدمت سربازی رو توی مناطق جنگی گذروندن و توی نامه ایثارگری هم ۶ و ۲۴ روز قید شده ایا برای تبدیل وضعیت من کافی است

  12. با سلام پدر بنده دو تا کارت پایان خدمت داره، یکیش ۱۸ ماهه داخل شیراز که زمان جنگ بوده ولی جزو منطقه جنگی نبوده، بعدش ۶ ماهم داخل جبهه بوده ک کلا میشه ۲۴ ماه، الان ۶ماه حضورش درجبهه تایید شده، میخام واس استخدامم گواهی بگیرم ولی امور ایثارگری بهم میگه قانون سه چهارم از ۶ ماه محاسبه میشه ن از ۲۴ ماه،، برای گواهی استخدامم حتما باید از ۶ماه بالاتر باشه،چیکار باید بکنم،ممنون

    1. با سلام. طبق قانون باید ثابت شود حداقل شش ماه حضور داوطلبانه در جبهه و منطقه جنگی داشتند. اگر این موضوع تایید نشود نمی توانید برای تبدیل وضعیت از آن استفاده نمایید.

        1. بله، سه چهارم مدت زمانی که در جبهه بودند باید بیش از شش ماه شود. سه چهارم از 24 ماه حساب نمی شود زیرا 18 ماهی که ایشون در شیراز بودند، جزء مناطق جنگی حساب نمی شود.

          1. یعنی امور ایثارگران برای همچین مواردی برنامه خاصی نداره ک کسایی ک مشکلشون مثل منه،شامل تبدیل وضعیت بشن؟

  13. سلام
    پدر من کارمند جهاد کشاورزی بودن و فوت شدن
    یک سال و هفت ماه خدمت غیرداوطلبانه دارن در منطقه غرب که از طرف جهاد اعزام شدن میشه سه چهارمش رو تبدیل به خدمت داوطلبانه کنند؟

    1. سلام خدمت شما، بله طبق قانون، سه چهارم مدت زمانی که به منطقه جنگی اعزام شده بودند، حضور داوطلبانه لحاظ می شود.

    2. سلام و وقت به خیر. پدر من در زمان جنگ ساکن شهر کرمانشاه و کارمند پیمانی راه و ترابری کرمانشاه بوده و به مدت ۳۰ ماه متناوب در طول سالهای دفاع مقدس جهت همکاری در انجام پروژه های سپاه، به مناطق جنگی و عملیاتی مانند حلبچه، جزیره مجنون، قصر شیرین، صالح آباد و گیلان‌غرب که همه در آن زمان مناطق عملیاتی بودند، اعزام شده است. بسیج مستضعفین تهران ۳۰ ماه خدمت موظفی را برای پدرم تایید کرده و از این ۳۰ ماه، نصف آن یعنی ۱۵ ماه را بر اساس تبصره ۵۱۷۰۰ هیئت دولت، به پدرم به عنوان سابقه داوطلبانه داده است که گواهی این ۱۵ ماه را به دانشگاه تحویل دادم. اما آنها میگویند گواهی صادره از بسیج مستضعفین تهران را قبول نمی کنند. اگر طبق مصوبه ۵۱۷۰۰ دولت این ۱۵ ماه از سابقه پدرم داوطلبانه است، چرا دانشگاه آن را از من نمیپذیرد؟ در حالی که بر طبق بند ۲دستورالعمل نحوه تعیین خدمت دوطلبانه از روی خدمت موظف که طبق دستور مقام معظم رهبری و طی بخشنامه ۱۰۸۹۲۳ مورخ ۲۹/۸/۱۳۹۱ صادر شده است: «۲- بر اساس بند (۱) ماده ۴ کلیه نیروهایی که در طول سال های دفاع مقدس از تاریخ ۳۱/۶/۱۳۵۹ تا ۲۹/۵/۱۳۶۷ از طریق ارگان هایی غیر از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و جهاد سازندگی نظیر کمیته امداد امام خمینی (ره)، سازمان تبلیغات اسلامی، خبرگزاری جمهوری اسلامی، سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، وزارت راه و ترابری (اداره کل راه کربلا)، وزارت نفت و سایر دستگاه‌های اجرایی به مناطق جنگی و عملیاتی جنوب و غرب کشور اعزام شده اند و همگام با رزمندگان اسلام در زمینه های فرهنگی، تبلیغی، پشتیبانی، امدادی و فنی و مهندسی فعالیت داشته اند در صورت تأیید کمیسیون ماده ۳ موضوع دستورالعمل اجرایی بند (۴) مصوبه شماره ۵۱۷۰۰/ت۱۵۷۴۴هـ مورخ ۲۷/۱/۱۳۷۶ هیأت محترم دولت مستقر در سازمان بسیج مستضعفین، داوطلبانه تلقی و برابر جدول شماره ۴ بند ۴ فصل یکم دستورالعمل شماره ۱۴۵۹۳/۲۰۰ مورخ ۲۱/۲/۱۳۸۸ شورای توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییس جمهور، از فوق العاده ایثارگری برخوردار می گردند»، سابقه پدر من داوطلبانه و حضور در جبهه محسوب میشود. اما دانشگاه سابقه من را به دلیل اینکه از بسیج مستضعفین صادر شده است نمی‌پذیرد. اگر مرا راهنمایی کنید که چکار کنم، ممنون میشوم..

  14. با سلام درحال کسی یا ارگانی پیگیر کار کسایی هستش ک فقط ۶ ماه حضور درجبهه دارن و تبدیل وضعیت شامل فرزندانشون نمیشه

  15. سلام. پدر من منقض 57 هستند. شعلشون ازاده و بعد از انقلاب 6 ماه داوطلبانه به جبهه رفتن. ولی براشون فقط سه چهارم داوطلبانه حساب شده.من چیکار میتونم بکنم که 6 ماه داوطلبانه حساب بشه؟

    1. با سلام. چنانچه پدرتون در آن زمان سرباز نبودند می شود در دیوان عدالت اداری اعتراض کرد. جهت مشاوره بیشتر با شماره های داخل سایت تماس بگیرید.

  16. سلام پدر و مادر بنده تو منطقه جنگی به صورت کارمند موظفی بودن هر کدوم نزدیک ۲۰ ماه ایا سه چهارم شامل حال من میشه .کارمند موظفی در مناطق جنگی

    1. با سلام. بله شامل حال شما می گردد و بایستی از سازمانی که پدر و مادر شما را به منطقه جنگی اعزام کردند پیگیری بفرمایید برای اخذ گواهی

      1. سلام وقت بخیر
        پدر بنده در اهواز بوده به عنوان کارمند دولت و ۲۱ ماه ۱۵ روزبوده و برگه از سپاه هم به عنوان حضور موظفی گرفته ایم .
        حالا مجموعهد شهرداری که میخوام تبدیل وضیعت بشم شهرداری مگیه باید کلمه جهبه حق علیه باطل در نامه ذکر بشه حتما و حالا سپاه که نامه صادر کرده این کلمه در نامه قید نمی کنه و فقط نوشته نامبرده بصورت موظفی ۲۱ماه ۱۵روز در مناطق جنگی حضور داشته است.
        برای قانون سه چهارم داوطلبانه و رای دیوان عدالت اداری مستندات قانونی هست و مجموعه شهرداری ملزم به تبدیل وضیعت بشه ؟

  17. خسته نباشی….ببخشید..پدرم زمان جنگ از گارمند پالایشگاه در اهواز بودن و از طرف شرکت نفت چهار مرتبه به آبادان و خرمشهر اعزام شدن و از آن زمان برگه تردد و عبور دارند و در حال حاضر در قید حیات نیستن..آیا میشود اقدام کرد؟

    1. با عرض سلام و احترام. اگر حوزه خدمتی پدرتون مناطق درگیری بوده و سه چهارم جمع مدت زمانی که اونجا خدمت می کردند حداقل 6 ماه شود، قانون تبدیل وضعیت به شما تعلق می گیرد.

  18. سلام وقت بخیر
    پدر بنده در اهواز بوده به عنوان کارمند دولت و 21 ماه 15 روزبوده و برگه از سپاه هم به عنوان حضور موظفی گرفته ایم .
    حالا مجموعهد شهرداری که میخوام تبدیل وضیعت بشم شهرداری مگیه باید کلمه جهبه حق علیه باطل در نامه ذکر بشه حتما و حالا سپاه که نامه صادر کرده این کلمه در نامه قید نمی کنه و فقط نوشته نامبرده بصورت موظفی 21ماه 15روز در مناطق جنگی حضور داشته است.
    برای قانون سه چهارم داوطلبانه و رای دیوان عدالت اداری مستندات قانونی هست و مجموعه شهرداری ملزم به تبدیل وضیعت بشه ؟

  19. سلام
    پدر من شش ماه دوره احتیاط خود را به صورت داوطلبانه در جبهه گذرانده و استخدام دولت هم نبوده ، آیا این سه چهارم روی مدت حضور در جبهه وی تاثیر می گذارد ؟

    1. با عرض سلام. کلیه افرادی که متقاضی خدمت سربازی در دوره احتیاط 6 ماهه خود به صورت کاملا داوطلبانه در جبهه های نبرد بوده اند می توانند گواهی حضور داوطلبانه در جبهه را از ارگان مربوطه اخذ کنند ولی عملا سازمان های دولتی برای تبدیل وضعیت ترتیب اثر نخواهند داد.

  20. سلام اینجانب در صورتیکه متاهل بودم بمدت 25ماه درجبهه های حق وعلیه باطل خدمت کردم از تاریخ 12/63الی 12/66 و مدت 70روز هم از طرف بسیج سال 61 افتخاری رفتم ودرسال 75 با 15سال 3 ماه سابقه از کارافتاده کلی شدم کارم سخت وزیان آور بوده و کارت ایثار هم دارم الان چه مزایای تعلق میگیرد در ضمن باید کارت هوشمند کنم این کارت هوشمند چه کارم میاد .تشکر از شما

  21. با سلام آیا در حال حاضر سازمان امور ایثارگران دنبال موضوع کسانی هستش ک مدت حضورشون کمتر از شش ماه هستش و با این اوصاف تبدیل وضعیت شامل حالشون نمیشه،ممنون

  22. باسلام پدر من از کارکنان وزارت نیرو(سازمان اب و برق خوزستان) بوده سال 59 و 60و61و62 ،حالا حکم های پدر رو فرستادیم وزارت نیرو به ما از سازمان بسیج مستظعفین گواهی دادن که پدر شما 21ماه و 15روزایثارگری مناطق جنگی موظفی داره
    حالا میتونم با این گواهی تبدیل وضعیت شم؟؟؟چون پدر من شرباز نبوده اون سال ها فقط زمان جنگ سر کار بوده کارشو میکرده تو جنگ حالا با این گواهی پدر من میتونم تبدیل وضعیت شم؟؟؟؟

    1. با عرض سلام، لطفا عکس گواهی که از سازمان بسیج مستضعفین دریافت کردید را در واتس آپ شماره 09199353470 ارسال نمایید که دقیق بررسی کنیم و خدمتتان راهنمایی لازم را ارائه دهیم.

    1. افرادی که واجد شرایط دریافت کارت ایثارگری از هر یک از ارگان های سپاه و ارتش می باشند، می توانند با مراجعه حضوری و یا غیر حضوری برای دریافت کارت ایثارگری اقدام کنند. آنان می توانند با مراجعه به سایت ایثار سپاه به نشانی isaar.ir مراجعه کنند و مراحل دریافت کارت ایثار را از طریق این سایت انجام دهند.همچنین برای دریافت کارت های ایثارگری ارتش به سامانه تکمیل اطلاعات آجا به نشانی اینترنتی aja.ir مراجعه کنید و با تکمیل اطلاعات مربوط به دریافت این کارت، درخواست خود را برای دریافت کارت ایثارگری ثبت کنید.

      1. سلام و وقت بخیر پدر بنده سال 54 تا 56 سرباز بوده بعد شش ماه دوره احتیاط داوطلبانه رفته جبهه پارسال که پیگیری کردم سه چهارم شش ماهو محاسبه کردن ولی الان شنیدم 20 مرداد 1401 تصویب کردن که کل شش ماهو حساب میکنن ایا درسته ممنون میشم راهنماییم کنید راهم دوره سخته دوباره خودم برم

  23. سلام پدرمن در سال های ۶۵ تا ۶۷درخدمت سربازی در کرمانشاه بوده به مدت ۲۸ ماه که در حال حاضر برای دریافت کارت ایثار مراجعه کردیم جواب دادن که به ایشان تعلق نمگیره واقعا متاسفم برای خودم چی شد یه شبه کرمانشاه از منطقه جنگی خارج شد این عدالت نیست این ظلم هستش ظلم

    1. با عرض سلام. کرمانشاه جزء مناطق جنگی محسوب میشده، جهت پیگیری این موضوع شما می توانید به صورت حضوری به همان نهادی که خدمت سربازی را گذراندند مراجعه کنید و درخواست خود را به صورت مکتوب اعلام کنید اگر موافقت نکردند، در دیوان عدالت اداری شکایت خود را علیه آنان ثبت نمایید. جهت مشاوره بیشتر با شماره های داخل سایت تماس بگیرید.

    1. با عرض سلام. بله شامل می شود، ولی دریافت کارت ایثارگری به راحتی نیست. جهت دریافت کارت ایثارگری ابتدا به بنیاد شهید مراجعه نمایید و درخواست دریافت کارت ایثارگری نمایید. اگر موافقت نکردند بایستی از دیوان عدالت اداری اقدام نمایید.

  24. با سلام.
    پدربنده کارت ایثار دریافت کرده وواحداعزام کننده هم ناجا بوده.الان توی کارتش زده 222روز خدمت در جبهه.
    آیا شامل منم میشه تبدیل وضعیت استخدامی؟

  25. با سلام
    اخیرا خانم چنارانی نماینده نیشابور طرحی رو ارائه دادن ، با توجه به این که پدر بنده در تاریخ ۶۷/۷ سربازی از طریق کمیته امداد که فک کنم الان مال نیرو انتظامیه و حدود ۵ ماه جبهه داوطلبانه داشته آیا امکانش هست تبدیل وضعیت بشم؟!!

  26. سلام عرض ادب و ارادت
    احتراما پدر اینجانب 18 ماه خدمت سربازی و 6 ماه دوره احتیاط خودش رو در دوران دفاع مقدس ولی پشت جهبه گذرانده آیا کارت ایثار شامل ایشان می شود

    1. سلام. این شناسایی توسط ارگانی که از سمت آنان اعزام شده اند از جمله نیروهای مسلح ارتش ، سپاه و نیروی انتظامی انجام می شود. به طور کلی هرگونه ضایعه و آسیب دیدگی زمان جنگ از نظر امور ایثارگران با توجه به قانون موجود در این زمینه (در صورت احراز) شامل امتیاز جانبازی و ایثارگری می باشد . لطفا به سایت ارگان مربوطه مراجعه نمایید و درخواست و مدارک خود را ثبت کنید. ان شاالله که مورد قبول واقع شود.

  27. با سلام بنده در سال 57-59 سرباز نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در بندر عباس بودم آیا ایثارگری شامل حال بنده میشود ؟؟؟

  28. سلام ۱۷ماه و۳روز پدر من در مناطق جنگی بوده آیا من میتونن به عنوان ایثار گر داوطلبانه ۳.۴ان رابرای تبدیل وضیعت استفاده کنم

    1. با سلام. بله، اگر پدرتان از طرف ارگان خاصی به مناطق جنگی اعزام شده باشند، سه چهارم مدت زمانی که در منطقه جنگی حضور داشتند، حضور داوطلبانه حساب شده و می توانید برای تبدیل وضعیت از آن استفاده نمایید. برای گرفتن گواهی باید به همان ارگان مراجعه نمایید.

  29. سلام ببخشید میخواستم بدونم پدر من که سربازیش از اواخر اسفند سال ۶۶تا اذر ۶۷در زاهدان بوده جزو ایثارگری محسوب میشه؟ ایا بعد از مرداد ۶۷ که جنگ تموم شده ممکنه به عنوان مناطق درگیر بعد جنگ به عنوان ایثارگری برای تبدیل وضعیت حساب کنن؟ ممنون

  30. با سلام بنده دوران خدمتم ازتاریخ ۶۵/۱۱/۱۸ شروع شده ودرتاریخ۶۷/۱۲/۱۸خاتمه کرده وگل دوره خدمتم در مناطق عملیاتی بوده ام اول یه مدت ۶ماه دیلم وبعد هم دهلران و موسیان بوده ام آیا برای خرید دوره خدمتم باید یه بیمه وجهی پرداخت کنم وایا میتوانم در شرکتی که الان ۱۱سال کار میکنم استخدام شوم ممنونم

    1. با سلام. می توانید ما به تفاوت دو سال را برای تامین اجتماعی واریز کنید و برای استخدام نیز اول اینکه شرکتی که مشغول به کار هستید باید دولتی باشد و همچنین باید از ارگانی که شما را اعزام کردند، نامه و گواهی بیاورید که جایی که سرباز بودید منطقه جنگی محسوب میشده

  31. با سلام میشه دقیق ۱۴ ماه و ۱۷ روز را برام محاسبه کنید
    منقضی خدمت هستم ۱۰.۳.۶۶ تا ۲۷.۵.۶۷

    سه چهارم میشه ۱۲ ماه ؟ یا خیر

    تشکر

    1. سلام. با توجه به اینکه پدرتون شش ماه به صورت داوطلبانه به منطقه جنگی رفتند بنابراین می توانند برای تبدیل وضعیت اقدام کنند.

  32. با سلام و خسته نباشید
    پدر من سربازیشو قبل از انقلاب رفته بعد و زمان جنگ 6 ماه دوره احتیاط گذرانده و سپس به مدت 1ماه حضور داوطلبانه در جنگ حضور داشته .آیا تغییر وضعیت شامل من میشه
    ممنون از شما

    1. با سلام و احترام، بله شامل حال ایشون می شود، در صورت اخذ وکیل جهت اقدام در این خصوص، با شماره های داخل سایت تماس بگیرید.

  33. با سلام بنده سال 95 بازنشست شدم و جهت قانون سه چهارم سربازی به بیمه مراجعه کردم گفتند شامل نمی شود،آیا باید شرایط خاصی داشته باشیم؟

  34. سلام پدر بنده ۶ماه و ۱۰ روز منطقه عملیاتی جنگ سرباز بوده و البته ۱ماه و نیم هم ایثارگری داره الان سپاه ایلام گفتن ما به شما حقوق ایثارگری نمی دیم ایا ایثارگری برای پدرم محسوب میشه .

    1. با عرض سلام. برای استفاده از حقوق و مزایای ایثارگری باید 6 ماه حضور داوطلبانه در منطقه جنگی داشته باشند، با توجه به توضیحات شما ، سه چهارم مدت 6 ماه و 10 روز که سرباز بودند، کمتر از شش ماه می باشد و قاعدتا به ایشان تعلق نمی گیرد.

  35. باسلام. من ازسال نیمه ۶۰ تا نیمه ۶۲درجبهه جنوب کشور (توپخانه اصفهان) بودم ؛ مجروح شدم ولی فاقد مدرک هستم بیکارم و بیمه ندارم ،۶۰سال سن دارم با ۴ فرزند، برادرشهید هم هستم. باتشکر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب مرتبط