مشاوره رایگان

(ساعات اداری)




اعلام تعارض نسبت به آراء صادر شده از شعب دیوان عدالت اداری در خصوص کمیسیون ماده ۱۰۰

اعلام تعارض نسبت به آراء صادر شده از شعب دیوان

تماس با وکلای دیوان

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید

Table of Contents

یکی از مهمترین  کمیسیونهای شهرداری ها بی شک کمیسیون ماده 100 می باشد که دارای چندین  وظیفه بسیار مهم می باشد و معمولا   آرای بسیار زیادی از  ان صادر می شود  که ممکن است در مواردی باهم تعارض داشته باشند .

این تعارضات ممکن است در  صدور آرای صادره  در موارد مشابه باشد و افراد به این امر اعتراض داشته باشند. در این مورد رای مورد نظر در دیوان مطرح شده و مورد بررسی قرار میگیرد . رای صادره به دلیل تعارض  به هیئت عمومی دیوان رفته و در انجا به صورت کامل بررسی شده و در انتها رای صادر می شود .

رای صادره در این باره قطعی بوده و کمیسیونهای شهرداری ها موظف به تبعیت در این مورد می باشند . اگر شما از این تعارضات باخبر هستید و نمی دانید در این موارد به چه شیوه ای  علیه آنها اعتراض نمایید می توانید امور خود را به وکلای متخصص و تضمینی در این رابطه بسپارید .

وکلای متخصص و تضمینی در این مورد  به صورت تخصصی با بررسی آرا تعارضات مورد نظر را به دیوان ارسال نموده و  دیوان در این باره اقدام به  بررسی و صدور رای می نماید .

 

شماره دادنامه: ۶۰۸

 

تاریخ رأی: ۱۳۹۳/۰۳/۲۶

بسم الله الرحمن الرحیم

گردش کار: آقای جلیل جناب زاده به موجب درخواستی که به شماره ۱۴۸۵۔ ۱۳۹۱/۷/۱۶

ثبت دفتر هیئت عمومی دیوان عدالت اداری شده اعلام کرده است که شعب دیوان عدالت اداری در خصوص اعتراض به آراء صادر شده از کمیسیون تجدیدنظر ماده صد قانون شهرداری مستقر در شهر تبریز آراء متعارض صادر کرده اند. نامبرده رفع تعارض و صدور رأی وحدت رویه را خواستار شده است.

گردش کار پرونده ها و مشروح آراء به قرار زیر است:

الف) شعبه سی ام دیوان عدالت اداری در رسسیدگی به پرونده شماره ۸۹۰۹۹۸۰۹۰۰۰۶۰۳۸۱ با موضوع دادخواست آقایان محمدجواد جوادی، میراسماعیل فرهادنیا و خانم منتسوره پور رضازاده به طرفیت شهرداری تبریز و به خواسته نقض راگا کمیسیون تجدیدنظر ماده صد قانون شهرداری مستقر در شهر تبریز به شماره های ۱۳۸۸/۳/۲۴-۱۳۴۳ و ۱۳۴۳- ۱۳۸۸/۴/۱۶ ، به موجب دادنامه شماره

۱۳۳، ۸۹۰۹۹۷۰۹۰۳۰-

۱۳۸۹/۱۱/۱۶ ، مفادا به شرح آینده به صدور رأی مبادرت کرده است:

در خصوص شکایت آقایان محمدجواد جوادی، میراسماعیل فرهادنیا و خانم منصوره پوررضازاده علیه شهرداری تبریز مبنی بر نقض رأی شماره ۱۳۴۳ –

۱۳۸۸/۴/۱۶ کمیسیون تجدیدنظر ماده صد قانون شهرداری ها که در مقام اعتراض از رأی شماره ۱۳۴۳- ۱۳۸۸/۳/۲۴ کمیسیون بدوی صادر و به موجب آن نسبت به تبدیل دوبلکس به دو واحد در طبقه ۳ و ۴ رأی به اعاده داده، با توجه به مفاد دادخواست و ملاحظه پاسخ شماره ۳۲۶۸۶- ۱۳۸۹/۱۰/۲۶ مشتکی عنه و با عنایت به اینکه شاکی ایراد و اعتراض مؤثر و موجهی که اساس رأی را متزلزل و مخدوش سازد و در نتیجه موجبات نقض آن را فراهم کند ارائه نکرده است و نسبت به دعاوی مطروح دلیلی ابراز نکرده و از نظر شکلی نیز ایراد و اشکالی به رأی وارد نیست و در نحوه رسیدگی و رعایت تشریفات، تخلفی از مقررات مشهود و ملحوظ نیست و شکایت به کیفیت مذکور وارد به نظر نمی رسد. علیهذا به رد شکایت حکم صادر و اعلام می شود. رأی صادر شده وفق ماده ۷ قانون دیوان عدالت اداری قطعی است و در خصوص جریمه مطروح چون صراحتا شکایتی اعلام نشده است موجبی برای اظهارنظر نیست. .

ب) شعبه بیست و هفتم دیوان عدالت اداری در رسیدگی به پرونده شماره ۸۹۰۹۹۸۰۹۰.۰۰۸۹۷۳۶ با موضوع دادخواست آقایان فرمان و جبرائیل آذری به طرفیت شهرداری تبریز و به خواسته نقض رأی کمیسیون تجدیدنظر ماده صد قانون شهرداری مستقر در شهر تبریز به شماره ۶۶۴- ۱۳۸۹/۱۰/۲۹، به موجب دادنامه شماره ۹۰۰۹۹۷۰۹۰۲۷۰۰۵۱۹- ۱۳۹۰/۳/۲۳ ، مفاد، به شرح آینده به صدور رأی مبادرت کرده است

در خصوص شکایت آقایان فرمان و جبرائیل آذری به طرفیت شهرداری منطقه ۲ تبریز به خواسته نقض رأی شماره ۶۶۴- ۱۳۸۹/۱۰/۲۹ با توجه به محتویات پرونده و لایحه دفاعیه طرف شکایت که به شماره ۵۶۵- ۱۳۹۰/۳/۴ ثبت دفتر لوایح این شعبه شده است و با ملاحظه و مداقه در پرونده استنادی و با عنایت به اینکه شکات اعلام کرده اند ساختمان را با اخذ پروانه از شهرداری تعداد ۴ طبقه احداث کرده اند و طبقات ۳ و ۴ به صورت دوبلکس برابر نقشه و پروانه ساخته شد. النهایه طبقات ۳ و ۴ به بلوج اور تبدیل به واحد مستقل شد با تقاضای شهرداری کمیسیون حکم به قلع صادر کرده ای که امکان تخریب ندارد، طرف شکایت در لایحه مذکور اظهار کرده است که شاکیا برخلاف پروانه، طبقه چهارم را تبدیل به واحد مسکونی مستقل کرده اند کمیسیون به دلیل عدم رعایت اصول فنی و شهرسازی و عدم تأمین پارکینگ حکم به قلع و تخریب صادر کرده است ملاحظه می شود رأی کمیسیون در دو قسمت است یک قسمت از آن پرداخت جریمه است که اعتراض وارد نیست؛

اولا: شکات اعتراض نکرده اند؛

ثانيا: در صورت اعتراض نیز اعتراض وارد نیست به رد شکایت حکم صادر می شود. در قسمت دوم در خصوص تبدیل طبقه چهارم به واحد مسکونی مستقل اعتراض وارد است؛

زیرا اولا: شکات اظهار کرده اند پارکینگ تأمین است؛

ثانيا: تخلفی صورت نگرفته است زیرا توسعه داده اند و نوع کاربری تغییر نیافته است علاوه بر این ضرورتی برای تخریب وجود ندارد، بنابراین دعوای مطروح را وارد تشخیص و به استناد مواد ۷ و ۱۴ قانون دیوان عدالت اداری رأی معترض به نقض و مقرر می دارد کمیسیون هم عرض با در نظر گرفتن مراتب فوق الاشعار وفق مقررات قانونی مجددا به موضوع رسیدگی نماید. رأی دیوان قطعی است.

هیئت عمومی دیوان عدالت اداری در تاریخ یاد شده با حضور رؤسا، مستشار ” دادرسان شعب دیوان تشکیل شد. پس از بحث و بررسی، با اکثریت آراء به شرح اینده به صدور رأی مبادرت می کند.برای اطلاع بیشتر از کمیسیون ماده ۱۰۰ و وظایف وکیل کمیسیون ماده ۱۰۰ حتما به صفحه فوق مراجعه نمایید.

5/5 - (2 امتیاز)
Facebook
Twitter
LinkedIn
نوشته های تازه
قاضی بازنشسته دادگاه تجدیدنظر
وکیل قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب مرتبط