مشاوره رایگان

(ساعات اداری)




رفع اثر از چکهای برگشتی توسط بانک های دولتی + وکیل + الزام

رفع اثر از چکهای برگشتی توسط بانک های دولتی

تماس با وکلای دیوان

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید

Table of Contents

رفع اثر از چکهای برگشتی به چه معنی است؟

برای رفع اثر چکهای برگشتی چه کار هایی می توان انجام داد؟

وکیل های حقوقی در رسیدگی به پرونده های مربوط به رفع اثر چکهای برگشتی بانک های دولتی چه نقشی می توانند داشته باشند؟

با پاسخ دادن به سوالات مطرح شده می توان در مورد رفع اثر چکهای برگشتی توسط بانک های دولتی و مجموعه اقداماتی که لازم است انجام شود اطلاعاتی را در اختیار مخاطبان قرار خواهیم داد.

جهت مشاوره با شماره های 09129353470 و 09199353470 تماس حاصل فرمایید.

رفع اثر از چکهای برگشتی به چه معنی است؟

چندین سال است که افراد برای اینکه بتوانند پول های خود را به شکل راحت تری از حساب خود به شخص دیگری واگذار نمایند از دسته چک ها استفاده می شود. با استفاده از چک می توان بخشی از مبلغ حساب و یا کل آن را به شخصی دیگر واگذار کرد. با این حال گاهی اوقات ممکن است که افراد پس از امضای چک و واگذاری آن به شخص دیگر موجودی کافی برای وصول چک را نداشته باشند.

در چنین حالتی زمانی که اشخاص برای وصول چک به بانک های دولتی مراجعه می کنند، در صورت کافی نبودن موجودی می توانند چک صادر شده را برگشت دهند.

این مساله سبب می شود که صاحب چک به عنوان یک شخص بد حساب شناخته شود و از برخی خدمات و تسهیلات بانک دیگر نتوانند بهره ای ببرند. در واقع برگشت خوردن چک به باعث ایجاد اثر سو در حساب های شخص صاحب چک می شود. به همین دلیل این افراد برای اینکه بتوانند از خدمات بانکی بهره ببرند باید برای رفع اثر چکهای برگشتی توسط بانکهای دولتی اقدام نمایند.

برای رفع اثر چکهای برگشتی چه کار هایی می توان انجام داد؟

همانگونه که اشاره کردیم، برای اینکه افراد بتوانند از خدمات و تسهیلات بانکی برخوردار شوند، رفع اثر از چکهای برگشتی توسط بانک های دولتی الزام پیدا می کند. بر همین اساس صاحبان چک می توانند اقداماتی را جهت رفع اثر از چکهای برگشتی انجام دهند. از جمله این اقدامات می توان به موارد زیر اشاره کرد؛

  • افزایش موجودی حساب و مسدود کردن حساب تا زمان وصول چک. در چنین حالتی صاحبان چک می توانند موجودی حساب خود را به مقدار کافی افزایش دهند و پس از آن بانک و یا صاحب چک باید به کسی که چک را در اختیار دهد اطلاع دهند تا برای وصول چک اقدام نمایند. پس از آنکه چک وصول گردد می توان بانک ها باید اثر چکهای برگشتی را رفع کنند.
  • یکی دیگر از کار های که برای رفع اثر چکهای برگشتی می توان انجام داد ارائه لاشه چک به بانک است. به شکلی که صاحب چک با شخصی که چک را در اختیار دارد به توافق می رسد و لاشه چک را دریافت می کند. در چنین حالتی چک را می توان به بانک ها تحویل داد و برای رفع اثر چکهای برگشتی اقدام نمایند.
  • ارائه حکم قضایی مربوط به وصل چک تیز یکی دیگر از راه هایی است که افراد از طریق آن می توانند برای رفع اثر چکهای برگشتی خود از آن استفاده کنند. به شکلی که برخی از دارندگان چک ممکن است که چک های خود را از طریق دادگاه ها و مراجع قضایی وصول کنند که در این حالت صاحب جک می تواند حکم مربوط به وصول جک را از دادسرا ها دریافت نمایند و با ارائه آن به بانک ها چک خود را وصول کنند.

علاوه بر این موارد افراد می توانند با ارائه حکم قضایی مبنی بر برائت ذمه صاحب حساب و یا رضایت نامه رسمی صادر شده از دفاتر اسناد رسمی و دیگر راه های قانونی برای رفع اثر چکهای برگشتی توسط بانکهای دولتی اقدام نمایند.

نقش وکلا در رسیدگی به پرونده های مربوط به رفع اثر چکهای برگشتی بانک های دولتی 

افراد برای اینکه بتوانند اثر چکهای برگشتی توسط بانکهای دولتی را رفع کنند می توانند از وکیل های حقوقی مشورت های لازم را دریافت نمایند و یا اینکه در صورتی که پرونده ها در دادگاه مورد بررسی قرار بگیرد و فعالیت های مربوط به آن را انجام دهند. یا مراحل مربوط به رفع اثر چکهای برگشتی را به شکل قانونی بر اساس مدارک تهیه شده انجام دهند.

وکلای دیوان با در اختیار داشتن تضمینی ترین وکیل ها می تواند به شما در رفع اثر چکهای برگشتی توسط بانکهای دولتی کمک کند.

سخن پایانی

بر اساس مطالبی که اشاره کردیم، گاهی اوقات ممکن است که چک های صادر شده توسط صاحب چک به علت کافی نبودن موجودی وصول نگردد و برگشت بخورد. در این حالت ممکن است که صاحب چک به عنوان شخص بد حساب شناخته شود و تسهیلات بانکی به او تعلق نگیرد.

در چنین حالتی برای اینکه بتوانند از خدمات بانکی برخوردار شوند، رفع اثر چکهای برگشتی توسط بانکهای دولتی الزام پیدا می کند. در چنین حالتی افراد با انجام کار های قانونی می توانند برای فع اثر چکهای برگشتی اقدام نمایند.

امتیاز دهید post
Facebook
Twitter
LinkedIn
نوشته های تازه
قاضی بازنشسته دادگاه تجدیدنظر
وکیل قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب مرتبط