مشاوره رایگان

(ساعات اداری)




فرم اعتراض به رای اداره کار در دیوان عدالت اداری+مهلت

دیوان عدالت اداری

تماس با وکلای دیوان

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید

Table of Contents

کارگران و موضوعات در رابطه با آن ها یکی از مسائلی است که تاثیر مستقیمی بر روند فعالیت کاری کشور و به دنبال آن اقتصاد حاکم بر کشور دارد به همین دلیل دولت در این زمینه تدابیری اندیشیده است تا به منظور حفظ حقوق این قشر از جامعه، چندین مرجع قانونی حق فعالیت داشته باشند.

اختلافات کاری میان کارگر و کارفرما از جمله مواردی است که به اداره کار ارجاع داده می شود تا در این مرجع به آن رسیدگی شود. هیئت تشخیص در این اداره با بررسی درخواست شاکی و با تکیه بر مستندات که ارائه داده رای بدوی را صادر می کند اما اگر چنانچه هر کدام از طرفین به رای صادره معترض باشند، مرجع رسیدگی کننده بعدی هیئت حل اختلاف خواهد بود.

با توجه به اهمیت بالای مسائل پیش رو در این باره، در صورتیکه مجددا رای هیئت اختلاف نیز مورد قبول طرفین واقع نشود، دیوان عدالت اداری آخرین مرجع قضایی رسیدگی کننده به پرونده های اداره کار محسوب می شود. اگر می خواهید با فرم اعتراض به رای اداره کار در دیوان عدالت اداری+مهلت آشنا شوید تا انتهای این موضوع با ما هم قدم شوید.

نحوه اعتراض به رای اداره کار در دیوان عدالت اداری

همانطور که گفتیم دعاوی مربوط به اداره کار در ابتدا در هیئت تشخیص، هیئت حل اختلاف و سپس به دیوان عدالت اداری ارجاع داده می شود. حال اگر طرفین به رای هیئت های گفته شده قانع نباشند می تواند طی مراحل قانونی اقدام به شکایت به دیوان عدالت اداری کنند اما پروسه این کار چگونه خواهد بود؟ به این منظور باید در ابتدا فرم اعتراض به رای اداره کار در دیوان عدالت اداری را به صورت کاملا رسمی و اصولی تنظیم کرد و به دیوان عدالت تقدیم نمود.

البته لازم به ذکر است که برای تقدیم این فرم نیازی نیست حتما به مرکز دیوان در پایتخت مراجعه نمایید بلکه دفاتر دیوان در مراکز استان های مختلف نیز این فرم را تحویل می گیرند و در نوبت قانونی به مرکز دیوان عدالت اداری ارجاع می دهند. فراموش نکنید نحوه تنظیم این فرم دادخواست بسیار اهمیت دارد به همین دلیل یک وکیل دیوان می تواند به شما در جهت تنظیم دقیق آن کمک کند.

مهلت اعتراض به رای اداره کار در دیوان عدالت اداری

تاریخی که برای ابلاغ رای هیئت حل اختلاف به ثبت رسیده است، مبنای احتساب مهلت اعتراض به رای اداره کار در دیوان عدالت اداری خواهد بود؛ به این صورت که از روز ابلاغ رای  به مدت ۹۰ روز هر یک از طرفین فرصت دارند تا اعتراض خود را در قالب فرم دادخواست رسمی به دیوان عدالت تحویل دهند. حال به منظور حفظ عدالت برای کسانی که در خارج از مرز های کشور زندگی می کنند، این مدت زمان برای آن ها به ۱۸۰ روز افزایش پیدا می کند.

گاهی ممکن است شرایط به گونه ای رقم بخورد که مهلت 30 روزه برای افراد مقیم داخل و مهلت 90 روزه برای افراد مقیم خارج از کشور با تعطیلی رسمی به اتمام برسد. در اینگونه موارد به منظور حفظ حقوق هموطنان، آخرین مهلت ثبت اعتراض به اولین روز پس از اتمام تعطیلات موکول خواهد شد.

آیا امکان اعتراض به رای دیوان عدالت اداری وجود دارد؟

دیوان عدالت اداری نیز پس از بررسی و تحقیقاتی که در زمینه های طرح دعاوی انجام می دهد، در نهایت رای خود را صادر می کند اما این صادره از جانب شعب بدوی صادر شده و امکان اعتراض مجدد به آن وجود دارد؛ به این صورت که معترضین فرصت دارند در بازه زمانی ۲۰ روزه اعتراض خود را به صورت رسمی ثبت نمایید تا پرونده به شعب تجدید نظر ارجاع داده شود. در این مرحله نیز یک استثنایی برای افراد مقیم خارج از کشور وجود و این مهلت ۲۰ روزه به ۶۰ روز افزایش داده می شود.

در این مرحله کسی که درخواست تجدید نظر دارد باید به کمک یک وکیل متخصص دیوان عدالت اداری، فرم دادخواست اعتراض را تنظیم و تقدیم دیوان نماید؛ همچنین در این مرحله وکیل دیوان مدارک دارای اعتبار قانونی را برای اعتراض به رای دیوان گردآوری کرده و ضمیمه اعتراض خواهد کرد.

نحوه منع اجرای رای هیئت اختلاف

توجه داشته باشید که رای صادر شده از سوی هیئت حل اختلاف قابل اجرا است و در این میان اعتراض به این رای در دیوان عدالت اداری منعی را برای اجرای رای ایجاد نمی کند.

حال در شرایطی که طی پروسه رسیدگی به اعتراض در دیوان و در طرف مقابل اجرای رای از سوی هیئت حل اختلاف، امکان بروز خسارت هایی را برای اعتراض کننده در پی داشته باشد می توان با تقاضای دستور موقت توقف، مانع از اجرای عملیات مورد نظر شد.

در واقع با تقدیم این دادخواست به دیوان، قاضی پرونده خارج از ماهیت پرونده در کمترین زمان دستور موقت توقف را اجرایی خواهد کرد تا به این طریق، مانع از اجرای حکم هیئت حل اختلاف شد. شرایطی که در این میان حاکم است تا حدودی پیچیده خواهد بود به همین دلیل پرداختن به آن برای یک شخص عادی دشوار می شود؛ حضور یک وکیل خبره دیوان عدالت قطعا به شما در جهت پیشبرد اهدافتان به بهترین نحو ممکن کمک خواهد کرد.

نقش وکلای دیوان در تنظیم فرم اعتراض به رای اداره کار در دیوان عدالت اداری

همانطور که گفتیم اعتراض به دیوان عدالت اداری دارای یک سری ضوابط قانونی است و نیاز به آگاهی و تسلط دارد. نحوه تنظیم دادخواست رسمی اعتراض به هیئت حل اختلاف، تنظیم دادخواست رسمی برای اعتراض به رای دیوان عدالت، پیگیری پرونده در دیوان و … همگی از مواردی هستند که ممکن است شما را به چالش بکشاند.

بهترین وکیل اداره کار

اداره کار نیز مانند سایر  سازمانهای اداری و دولتی دارای کمیسیونها و مراجع شبه رسیدگی کننده می باشد که در انها به امورات مردم و دعاوی آنها در اداره کار رسیدگی می شود . به صورت کلی  در تمامی مواردی که یک امر در  اداره  کار مورد رسیدگی قرار میگیرد و در مورد انها  رسیدگی انجام می شود . بعد از صدور حکم در اداره کار معمولا رای صادره قابل اعتراض در شعبه تجدید نظر می باشد و بعد از آن قابل اعتراض در دیوان عدالت اداری می باشد .

در دیوان همه امور  به صورت تخصصی مورد رسیدگی و پیگیری قانونی قرار میگیرد و در این مورد رای صادر صادر می شود . به همین دلیل برای  پیگیری امور پرونده در دیوان   فرد دارای دانش و تخصصی حقوقی مورد نیاز در این رابطه باشد و در صورتی که فاقد این دانش و مهارت باشد  بهترین راه حل این می باشد که فرد در این رابطه از بهترین وکلای دیوان استفاده نماید .

برای پیدا کردن بهترین و کیل دیوان عدالت اداری شما  به راحتی می توانید با شماره تلفن های 09199353470 و 09129353470 تماس گرفته و در انتها در این مورد  ضمن دریافت مشاوره تخصصی رایگان در صورت لزوم می توانید پرونده خود را نیز به یک وکیل متخصص بسپارید .

 

تخصص وکلای دیوان در این زمینه و همچنین چندین سابقه در وکالت پرونده های مشابه، یک گزینه طلایی برای پیشبرد اهدافتان در دیوان خواهد بود. برای بهره گیری از مشاوره ها و راهنمایی های وکلای دیوان می توانید به صورت تلفنی و یا حضوری با این مرکز در تماس باشید.

امتیاز دهید post
Facebook
Twitter
LinkedIn
نوشته های تازه
قاضی بازنشسته دادگاه تجدیدنظر
وکیل قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب مرتبط