مشاوره رایگان

(ساعات اداری)




نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی + وکیل متخصص و تضمینی

وکیل منابع طبیعی

تماس با وکلای دیوان

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید

Table of Contents

یکی از مسائل حائز اهمیتی که باید به آن توجه ویژه داشت ، در خصوص چگونگی پس گرفتن زمین تصرف شده می باشد. در واقع باید ذکر نمود که : در وهله اول باید توجه شود که چه مستندات و مدارکی در خصوص زمین تصرف شده ، فرد دارد . آیا دستخط یا قولنامه ای وجود دارد که امضا شده باشد یا خیر ؟ و یا حتی اصلا شهودی وجود دارند که شهادت دهند ، آن زمین برای فرد می باشد یا خیر ؟ و مسائلی از این قبیل . در خصوص پس گرفتن زمین تصرف شده ، وکیل کاربلد و مجرب باید اشاره کند که ، از رایج ترین دعاوی که به حل این مشکل کمک می کند ، به این شرح می باشد :

۱ / تخلیه ید : در تخلیه ید چنانچه در خصوص مال غیر منقولی میان دو نفر ، قراردادی وجود داشته باشد و فرد بعد از پایان یافتن مهلت قرارداد ، تخلیه ننماید در این صورت مالک به منظور خارج کردن متصرف ، می‌ تواند دعوی به عنوان دعوی تخلیه ید را ، مطرح نماید .

۲ / خلع ید : مورد دیگری که می توان در این خصوص اشاره کرد ، دعوی خلع ید می باشد . چنانچه قراردادی میان طرفین وجود نداشته باشد ، در این صورت دعوی به عنوان خلع ید مطرح می گردد . به عبارت دیگر ، هنگامی که متصرف به طور غیر قانونی و همچنین بدون وجود قرارداد زمینی را تصرف نماید ، در این صورت مالک می تواند با ارائه نمودن سند مالکیت خود ، دعوی خلع ید را مطرح کند . تا توسط دادگاه ، ملک تخلیه و به مالک تحویل داده شود .

۳ / تصرف عدوانی : تصرف عدوانی ، مورد دیگری است که باید به آن توجه کرد . چنانچه فردی زمینی را تصرف نماید ، به صورتی که کاملا از تصرف مالک ، خارج شود . در چنین وضعیتی ، بحث تصرف عدوانی مطرح می‌ گردد . البته باید افزود که وجود شرایطی در تصرف عدوانی ، لازم می باشد که این شرایط به این صورت است :

  • مالک یا همان خواهان باید از مال غیر منقول ، به مدت معلومی استفاده نموده باشد .
  •  خوانده نیز باید بعد از تصرف خواهان ، آن مال غیر منقول را به تصرف خود درآورده باشد .
  • و مهم تر از همه این که ، خوانده باید بدون رضایت و به عبارتی با زور ، مال غیر منقول را تصرف نموده باشد .

به سبب پیچیدگی این موضوع ، لازم است که افراد پیش از انجام هر عملی ، با وکیلی متخصص و ماهر ، مسئله خود را در میان بگذارد و مدارکی را که دارند ارائه نماید ، تا وکیل با تجربه و مجرب، بهترین و کم دردسر ترین راه حل ممکن را ، به موکل خود ارائه دهد . وکیلی کارآزموده که بر قوانین و مقررات مربوطه و همچنین رویه دادگاه ها، اشراف کامل داشته باشد و از تجربه کافی نیز برخوردار باشد

ملی کردن جنگل ها ومراتع،  تحول عظیمی درحقوق منابع طبیعی ایجاد نموده وخیلی ازمراتع،جنگل ها،سواحل دریاها و… جز اراضی ملی قرارگرفتند.

براساس ماده 1 تصويب‌ نامه قانون ملی شدن جنگل‌های کشور،عرصه واعیان کلیه جنگل‌ها ومراتع وبیشه‌های طبیعی واراضی جنگل های کشور،ازتاریخ تصویب این تصویب نامه قانونی، جزء اموال عمومی محسوب شده ومتعلق به دولت می باشد مگراینکه قبل ازاین تاریخ، درتصرف افراد بوده وسند مالکیت گرفته باشند. با ابلاغ واقدامات اجرایی تصویب نامه ،دعاوی تحت عنوان اعتراض به تشخیص ملی بودن زمین وملی شدن زمین کشاورزی،ابطال سند توسط تصویب نامه قانون ملی شدن جنگل ها،ساخت وسازدر زمین های منابع طبیعی ونحوه پس گرفتن زمین کشاورزی ازمنابع طبیعی مطرح شده است.

اراضی ملی یا زمین های منابع طبیعی به آن دسته اززمین هایی اطلاق می شود که درداخل یا خارج از شهرهنوز بدون دخالت انسان فرم ابتدایی وطبیعی خود راحفظ کرده ودر مالکیت شخصی نباشد اما اگر شخصی با فعالیت های کشاورزی و.. اصطلاحا زمین را احیا کرده باشد از اراضی ملی مستثنی می شود و سابقه احیای زمین ملاک ملی بودن یا نبودن زمین قرارگرفته است حتی اگرشخص با وجود داشتن سند مالکیت روی زمین،کار و کشاورزی نکرده وبکر و دست نخورده زمین را رها کرده باشد،جزاراضی ملی قرار می گیرد و سند مالکیت آن باطل خواهد شد.

وزارت کشاورزی وسازمان منابع طبیعی، پس ازبررسی‌های لازم وگزارش‌ها و بازدید های میدانی، با صدوربرگ تشخیص محدوده وزمین را ملی اعلام وثبت می‌کند و ازاین پس جز دارایی های دولت به حساب می‌آید،یعنی افراد حق تصرف وخرید وفروش ودخالت در آن را ندارند، زمین های داخل شهر به مالکیت شهرداری وسازمان بنیاد مسکن وشهرسازی جهت ساخت وسازوزمین های خارج ازمحدوده وحریم شهردراختیارسازمان منابع طبیعی قرارمی گیرد.

ادارات ثبت اسناد کشور مکلف شده اند که براساس رای نهایی صادر واصلاح نمایند. سازمان منابع طبیعی قبل ازاعلام ملی شدن زمین،مشخصات زمین مذکوررا درروزنامه‌های کثیرالانتشار آگهی کرده ومهلتی کمتر از یک ماه راهم برای اعتراض ومدعیان مالکیت زمین تعیین می کند با ارائه دلیل ومدرک، به مراجع صادر کننده اخطارتحویل دهند.

موضوع واعتراض مالکان زارعین صاحب اراضی نسقی وصاحبان باغات وتأسیسات خارج ازمحدوده قانونی شهرها وحریم روستاها،سازمانها ومؤسسات دولتی درکمیسیون ماده 56 منابع طبیعی مستقردراداره منابع طبیعی مطرح براساس قانون تعیین تکلیف اراضی اختلافی موضوع اجرای ماده 56 قانون حفاظت وبهره‌ برداری ازجنگلها ومراتع رسیدگی می شود.

کمیسیون مرکب از:

1ـ مسئول اداره کشاورزی – مدیر جهاد کشاورزی

2ـ مسئول اداره جنگلداری  – رئیس اداره منابع طبیعی

3ـ عضو جهاد سازندگی  – کارشناس جنگل و مرتع

4ـ عضو هیئت واگذاری زمین –  نماینده امور اراضی

5 ـ یک نفر قاضی دادگستری – قاضی عضو کمیسیون

6 ـ برحسب مورد دو نفرازاعضای شورای اسلامی روستا یا عشایر محل مربوطه، مراجعه نمایند.

این هیأت درهرشهرستان زیرنظر وزارت کشاورزی وبا حضورحداقل 5نفربا ریاست رئیس اداره منابع طبیعی وآبخيزداری شهرستان رسمیت یافته وپس ازاعلام نظرکارشناس،رأی قاضی لازم‌الاجرا می باشد.

هیأت می‌ تواند ازخبرگان محلی وغیررسمی به‌ عنوان کارشناس استفاده نماید.

قاضی هیأت با دریافت نظرات کارشناس واعضاء هیأت وخبرگان محلی وبررسی پرونده وادله ومدارک ارائه شده رأی خود را مبنی برملی یا مستثنیات بودن زمین صادرمی‌نماید آرای صادره پس از ابلاغ قابل اعتراض درمراجع قضایی می‌باشد.

براساس قانون، نقشه مهروامضا شده دبیرخانه وامضای اعضاء وقاضی هیأت ازارکان اصلی رأی می‌باشد ودرصورت اعتراضات درمراجع قضایی باید کیله رسیدگی وبررسی ها براساس رأی وموقعیت این نقشه صورت پذیرد.

هرگاه براساس رای ونظرکمیسیون،ملک یا زمین درشماراراضی ملی دانسته شود،آن ملک یازمین ازاختیار شخص خارج شده وجزء املاک دولتی قرارمی‌گیرد.

طبق قانون سازمانهای جهاد کشاورزی وادارات کل منابع طبیعی وآبخیزداری موظفند درراستای اجرای رأی نهایی و قطعی هیأت نسبت به رفع تجاوززمین هایی که اراضی منابع ملی تشخیص داده شده است توسط مأمورین انتظامی یا یگان حفاظت محل اقدام نمایند. معترضين به تشخيص منابع ملی شده يا وکیل یا نمايندگان قانونی آنها می توانند اعتراض یاشکایت خود را درفرمهای مخصوص تنظيم وهمراه بامدارك ومستندات لازم به‌دبيرخانه هيأت مستقردراداره منابع طبيعی شهرستان مربوطه تسليم وشماره وتاريخ ثبت آن را دريافت نمايد.

دبيرخانه هيأت مكلف است حداكثر ظرف يك هفته پس ازوصول اعتراض، مدارك رابررسی وازطريق اداره منابع طبيعی با تطبيق مدارك ارائه‌ شده ،ملی بودن زمین مورد اختلاف را استعلام نماید ونتيجه راهمراه سايرمدارك جهت رسيدگی به‌هيأت ارائه نمايد .

مدارك مورد نياز جهت رسيدگي هيأت عبارت است از:

  • تكميل وارائه فرم مربوط به اعتراض
  • ارائه مدارک احراز هویت ومدارک مثبته سمت وكيل، قائم‌مقام يا نماينده قانونی اصیل

هرگاه زمین ورثه ای باشد ارائه کواهی انحصاروراثت الزامی است

  • ارائه مدارك ودلايل مالكيت مانند سند قباله قدیمی ،جمع آوری استشهادیه محلی وامضای اهالی محل وگرفتن تاییده ازشوراهای محل وروستا که کپی برابراصل شده باشد
  • ارائه نقشه دارای مختصات UTM ازمحل مورد اعتراض بامقياس مناسب موردنياز
  • پاسخ استعلامات وسايرمدارك مورد نيازبه تشخيص هيأت

مدارک وادله ودرخواست استعلامات لازم به یکی از دفاترپبش خوان دولت یا دبیرخانه سازمان منابع طبیعی ارائه ،رسیدی به همراه یک کد رهگیری برای پیگیری پرونده دریافت می شود ومدارک برای رسیدگی هیأت به سازمان منابع طبیعی ارسال می شود.

جهت پس گرفتن زمین ازمنابع طبیعی مهم ترین وبهترین سند وادله ای که می توان تهیه وارائه نمود، عکس ونقشه هوایی زمین های کشاورزی سال های30و۴۰شمسی است که نشان دهنده موقعیت زمین نسبت به سایرارضی ملی ومنابع طبیعی یا زمین های شخصی می باشد که برای استناد به آن باید توسط کارشناس رسمی دادگستری ومتخصص تفسیرعکس هوایی ،تصاویرونقشه های مربوطه با استفاده ازاستریوسکوپ تفسیرشود.

هرگاه براساس تشخیص کارشناس،آثاری ازتصرفات وتغییرات انسانی،وجود زمین کشاورزی، شالیکاری باغ ،آثارشخم،ساختمان درملک روی عکس هوایی دیده شودکه فعالیت واحیای زمین را ثابت نماید،زمین کشاورزی ازمنابع طبیعی خارج وبرای آن سند مالکیت صادرمی شودآثاری مانند :

  1. آثارزراعت وکشاورزی به صورت دایردرمحدوده مورد نظر

ممکن است تصویرمربوط به فصل پاییزوزمستان یا دوران آیش زمین (کشت نکردن زمین برای یک دوره زمانی معین ) باشد که آثاری مشخص دارد

  1. آثاروجودبنا درمحدوده

این بنا می تواند خانه،طویله،آلونک ویاهربنای دیگری باشد

  1. آثارراه عبوری درمحدوده مورد نظر
  2. وجود نهرآب یا انشعابات آبیاری در محدوده
  3. وجود قنات ورشته قنات درمحدوده مورد نطریانزدیک به آن
  4. وجود درختان وباغ درتصاویرمربوطه
  5. وجود درختان تنومند وقدیمی دروضع موجود و…

مرجع صالح برای رسیدگی به اعتراض ورای ونظر کمیسیون درملی اعلام شدن زمین شعب ویژه بدوی وتجدید نظردادگستری می باشد.

 براساس تبصره ۱ماده ۹ قانون افزایش بهره‌ وری بخش کشاورزی ومنابع طبیعی ذینفع با دریافت حکم احراز مالکیت قطعی ونهایی و مستثنی شدن از اراضی ملی دولت مکلّف است عین زمین را تحویل داده درصورت عدم امکان آن ورضایت مالک، عوض زمین ویا قیمت کارشناسی آن را پرداخت نماید.  

وکیل متخصص و تضمینی پس گرفتن زمین از منابع طبیعی :

در نوشته های فوق تعریف زمین ملی ، نقش وکیل و همچنین شیوه پس گیری زمینهای  ملی از سازمان منابع طبیعی به صورت کامل بیان شد .

اما در برخی از موارد وضعیت به شدت پیچیده می باشد و  افراد برای جلوگیری از ملی اعلام شدن زمینهای خود نیاز به یک وکیل دارند که  در این موضوع دارای دانش و مهارت بسیار بالایی  باشد و بتواند از پس پرونده های به این پیچیدگی برآید.

در این  موارد شما باید به وکلای متخصص و تضمینی در خصوص پرونده های به این وضعیت مراجعه نمایید تا بتوانید  با اطمینان و با خیال راحت به دنبال دریافت زمینهای خود باشید.

این  پرونده ها با توجه به موضوع خود و نحوه مالکیت ممکن است در  مراجع متفاوتی مورد رسیدگی قرار بگیرند  ، این مراجع به صورت تخصصی  به پرونده ها رسیدگی می نمایند و معمولا آرای صادره در انها قابل اعتراض در مراجع بالاتر می باشد . برای همین امر  اگر رای شما در مرحله بدوی نیز علیه شما می باشد باز هم با سپردن موضوع به وکیل متخصص می توانید  رای را به نفع خود برگردانید .

جهت آشنایی با وظایف وکیل دیوان عدالت اداری در خصوص نحوه ی پس گرفتن زمین از منابع طبیعی، مطالب بالا را مطالعه نمایید.

نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی ایران
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی استان تهران
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی اصفهان
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی است
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی استعلام
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی اخذ
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی به انگلیسی
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی بیرجند
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی به زبان انگلیسی
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی برای
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی باز
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی پاک
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی پاکستان
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی پیش دبستانی
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی پیروزی
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی پروژه
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی تهران
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی تبریز
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی تامین اجتماعی
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی ترکیه
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی توجیهی برای
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی ثبت نام
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی ثبت شده
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی ثبت
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی ثبتی
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی جهان
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی جهاد کشاورزی
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی جمهوری اسلامی ایران
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی جهاد دانشگاهی
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی چیست
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی چین
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی چگونه است
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی حوزه علمیه
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی حوزه
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی حومه
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی حسابداری
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی حمل و نقل
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی خوزستان
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی خانگی
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی خارجی
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی خارج از کشور
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی خارج
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی خرید
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی در ایران
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی در تهران
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی دانشگاه تهران
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی دانشگاه
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی دریافت
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی ذوب آهن
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی ذوب آهن اصفهان
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی ذخیره شده
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی ذهنی
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی ذوب اهن
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی رزمندگان
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی رزن
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی رزق و روزی
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی رزرو
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی زاهدان
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی زابل
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی زراعی
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی زمین
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی ژاپن
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی ژنو
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی ژنراتور
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی ژنتیک
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی ساری
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی سبز
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی ساختمان
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی سند
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی شیراز
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی شهر
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی شهری
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی شهر تهران
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی شهرداری
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی شرایط
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی صادرات
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی صنعتی
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی صادراتی
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی صنعتی ایران
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی ضایعات
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی ضرر دارد
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی ضروری
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی ضمن خدمت
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی ضرر
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی طبیعی
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی طبس
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی طرح توجیهی برای
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی ظهور
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی ظرفیت
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی ظهور امام زمان
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی ظهر
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی عسلویه
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی علوم پزشکی
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی عمان
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی علوم پزشکی ایران
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی عراق
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی غرب کشور
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی غرب تهران
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی غرب
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی غدیر
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی غیرمجاز
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی فارس
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی فرودگاه
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی فرانسه
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی قزوین
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی قطر
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی قم
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی قائمشهر
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی کشور
نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی کشاورزی

پس گرفتن زمین های کشاورزی از منابع طبیعی

یکی از چالش برانگیزترین جنبه های بازپس گیری زمین های کشاورزی از منابع طبیعی، تعیین مالکیت است. آیا این زمین خصوصی است یا متعلق به یک سازمان دولتی است؟ این ممکن است بسته به قوانین و مقررات محلی متفاوت باشد.

هنگامی که مالکیت را ایجاد کردید، باید برنامه ای برای نحوه استفاده از زمین بازیابی شده تهیه کنید. آیا برای کشاورزی یا پرورش دام برنامه ریزی می کنید؟ آیا نیاز به ایجاد تغییراتی در منظره موجود دارید؟

در مرحله بعد، مهم است که هر گونه تأثیرات محیطی بالقوه ای که ممکن است از اقدامات شما ناشی شود را در نظر بگیرید. ممکن است قبل از ادامه برنامه های خود به مجوزها و تأییدیه های سازمان های مختلف نیاز داشته باشید.

بسیار مهم است که با یک وکیل مجرب منابع طبیعی کار کنید که بتواند شما را در هر مرحله از فرآیند راهنمایی کند. آنها می توانند اطمینان حاصل کنند که تمام الزامات قانونی لازم برآورده شده اند و از منافع شما به عنوان مالک ملک محافظت می کنند.

بازپس گیری زمین های کشاورزی از منابع طبیعی کار ساده ای نیست، اما با برنامه ریزی دقیق و راهنمایی های کارشناسانه می توان آن را با موفقیت انجام داد.

وکیل منابع طبیعی

وقتی نوبت به بازپس گیری زمین از منابع طبیعی می رسد، داشتن درک قوی از سیستم حقوقی مهم است. اینجاست که یک وکیل منابع طبیعی می تواند مفید واقع شود. این نوع وکلا در قانون محیط زیست تخصص دارند و می توانند به تنظیم مقررات پیچیده مربوط به بازپس گیری زمین کمک کنند.

یک وکیل منابع طبیعی می تواند مشاوره ارزشمندی را برای کسانی که به دنبال پس گرفتن زمین های کشاورزی خود از طبیعت هستند ارائه دهد. آنها می توانند بهترین اقدام را بر اساس شرایط خاص شما راهنمایی کنند و شما را در مراحل قانونی گام به گام راهنمایی کنند.

مهم است که یک وکیل تضمین شده و با تجربه را انتخاب کنید که دارای مجوز وکالت در منطقه شما باشد. یک وکیل خوب می تواند راهنمایی های متخصص را ارائه دهد و در عین حال بودجه شما را در مورد هزینه ها نیز در نظر داشته باشد.

یک گزینه برای کسانی که به دنبال مشاوره حقوقی هستند، یافتن خدمات آنلاین یا تلفنی است که مشاوره رایگان با وکلای واجد شرایط را ارائه می دهد. این به شما امکان می دهد حتی بدون ترک خانه یا محل کار خود مشاوره دریافت کنید.

اگر با چالش هایی در بازپس گیری زمین های کشاورزی از منابع طبیعی مواجه هستید، از تماس با دیگران دریغ نکنید. یک وکیل آگاه منابع طبیعی می تواند در به دست آوردن نتایج مورد نیاز شما در چارچوب قوانین و مقررات زیست محیطی تفاوت ایجاد کند.

منابع طبیعی زیر نظر کدام وزارتخانه است

بازپس گیری زمین از منابع طبیعی می تواند فرآیند پیچیده ای باشد که نیازمند تخصص حقوقی است. مهم است که با یک وکیل منابع طبیعی که در این زمینه تجربه دارد و می تواند شما را در این فرآیند راهنمایی کند، مشورت کنید. همیشه اطمینان حاصل کنید که وکیلی که انتخاب می کنید دارای مجوز و تجربه کافی برای رسیدگی به پرونده شما باشد.

منابع طبیعی بسته به کشور یا منطقه تحت نظارت وزارتخانه های مختلف است. در بیشتر موارد، آنها توسط نهادهای دولتی مانند وزارت منابع طبیعی یا وزارت محیط زیست نظارت می شوند. این آژانس ها مجموعه ای از قوانین و مقررات خاص خود را دارند که نحوه استفاده، حفاظت و مدیریت زمین را کنترل می کند.

بنابراین، درک درستی از این قوانین قبل از شروع هر پروژه احیای زمین بسیار مهم است. همکاری نزدیک با یک وکیل منابع طبیعی واجد شرایط کمک می کند تا اطمینان حاصل شود که تمام الزامات قانونی در طول این فرآیند برآورده می شود.

به یاد داشته باشید، پس گرفتن زمین های کشاورزی از منابع طبیعی چیزی نیست که شما به تنهایی و بدون راهنمایی حرفه ای اقدام کنید. با مشاوره مناسب با یک وکیل متخصص که در قانون منابع طبیعی متخصص است، شانس بیشتری برای تکمیل موفقیت‌آمیز پروژه خود خواهید داشت، در حالی که در هر مرحله از راه مطابقت قانونی خود را حفظ می‌کنید!

3.8/5 - (22 امتیاز)
Facebook
Twitter
LinkedIn
نوشته های تازه
قاضی بازنشسته دادگاه تجدیدنظر
وکیل قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری

‫4 دیدگاه ها

  1. سلام عرض ادب و احترام
    میبخشید
    ما زمینی داشتیم در شهرستان که جدیدا اداره منابع طبیعی اونو در ما گرفتن
    در حالیکه ما واسه اون زمینا سند داریم از اداره اسناد
    و ما عکس هوایی مربوط به سال ۴۷ روتهیه کردیم و مشاهده میشه که هر دو زمین در این سالها شخم میباشند
    و کلیه تبصره هارو که در متن فرمودین رو دارن
    خواهشا راهنمایی کنید
    ممنونم

    1. سلام دوست عزیز
      لطفا جهت توضیح کامل تر و پاسخ به پاره ای از سوالات وکیل در خصوص پرونده خود و مشاوره با وکیل مربوطه با شماره 09129353470 تماس بگیرید

  2. سلام و خسته نباشید،
    ما یک زمینی داریم حدود 16/5 هکتار،
    منابع طبیعی از ما شکایت کرد و در نتیجه پس از چند سال این زمین رو به نام خودش زد و ما رو محکوم کرد که به هیچ عنوان ما حق کشت این زمین رو نداریم و درصورت شخم زدن زندان …
    ما این زمین رو حدود 50 سال پیش خریداری کردیم و زمین هم قبل از ما زراعی بوده و پلاک هم دارد،،،
    به نظرتون امکان باز پس گیری زمین از منابع طبیعی هست یا نه ?

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب مرتبط