مشاوره رایگان

(ساعات اداری)




وکیل دیوان عدالت اداری میرداماد+تضمینی+تلفن

وکیل دیوان

تماس با وکلای دیوان

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید

Table of Contents

شاید برای شما هم پیش آمده باشد یا شنیده باشید که حقوق برخی از اشخاص توسط سازمان‌های دولتی پایمال شده است اما برای احقاق حقوق تضییع شده خود هیچ اقدامی نکرده‌اند. بسیاری از افراد با مسائل حقوقی و نحوه پیگیری انواع مختلف آن آشنا نیستند، از این رو در بسیاری از مواقع از حق مسلم خود می‌گذرند. چنانچه شما هم با یک سازمان یا نهاد دولتی به مشکل پیچیده‌ای برخورد کرده‌اید و به دنبال بهترین وکیل دیوان عدالت اداری میرداماد هستید، تا انتهای این راهنما همراه ما باشید.

معرفی بهترین وکیل دیوان عدالت اداری میرداماد

در ابتدای امر لازم است بدانیم که به کدام وکیل عنوان «وکیل دیوان عدالت اداری» داده می‌شود. وکیل دیوان عدالت فردی است که در رشته حقوق عمومی تحصیل کرده و بر مباحث و مقررات حاکم بر دیوان عدالت اداری؛ عالی‌ترین مرجع قضایی رسیدگی به شکایات علیه نهادهای دولتی تسلط دارد.

وکلای دیوان جزو وکلای پایه یک دادگستری محسوب می‌شوند. با این تفاوت که چنین وکلایی در مقایسه با سایر وکلای پایه یک همانند وکلای خانواده و غیره که هر کدام در یک موضوع مخصوص در حال فعالیت هستند، تنها پرونده‌های مرتبط با حیطه دیوان عدالت اداری را می‌پذیرند.

 تلفن وکیل تضمینی دیوان عدالت اداری میر داماد

در دیوان عدالت اداری به صورت روزانه پرونده های زیادی مطرح می شوند که برخی از انها از طرف خود شاکیان و  به شیوه آنلاین  مورد  پیگیری قرار گرفته  و  برخی دیگر نیز از پرونده ها از طرف وکلا مطرح شده و  پیگیری می شود .

وکلا معمولا به دلیل داتشن دانش تخصص حقوقی بهتر از سایر افراد می توانند در دیوان عدالت اداری پرونده ها را به پیش ببرند.

یکی از مهمترین مزایای داشتن وکیل در دیوان عدالت اداری این می باشد که افراد عادی حق مراجعه حضوری  به دیوان را ندارند و قانونا وکلا تنها افرادی می باشند  که می توانند به صورت حضوری به دیوان مراجعه نموده و همچنین در جلسات این سازمان شرکت نمایند .

علاوه بر این وکلا قادر هستند  با قاضی در خصوص روند پرونده صحبت نموده که این امر می تواند   تاثیر به سزایی در صدور رای به نفع موکل ایفا نماید .

این تنها از خصوصیات وکیل عادی بود ، حال اگر یک وکیل تضمینی با این شرایط اقدام به وکالت در پرونده بنماید قطعا در این راستا می تواند  به بهترین شیوه  رای مورد نظر موکل را دریافت نماید .

اگر با این شرایط به دنبال بهترین  وکیل متخصص  دیوان عدالت اداری بوده و شماره وی را نمی دانید می توانید  با شماره های موجود  در سایت تماس گرفته و در این راستا  بهترین وکیل متخصص و تضمینی میرداماد به شما معرفی خواهد شد .

 

وظایف وکیل دیوان عدالت اداری میرداماد

۱. وکیل دیوان عدالت موظف است به پرونده‌های مربوط به شکایات علیه نهادهای دولتی، سازمان تامین اجتماعی، شهرداری‌ها، کمیسیون‌ها و … رسیدگی کند.

۲. وکیل دیوان عدالت اداری موظف است از حقوق موکل خود تحت هر شرایطی در برابر سازمان دولتی که شکایت علیه آن صورت گرفته است دفاع نماید.

۳. از دیگر وظایف وکیل دیوان عدالت اداری می‌توان به پیگیری شکایات و ثبت درخواست ابطال مصوبات در هیات عمومی دیوان عدالت، به ثبت رساندن دادخواست اعاده دادرسی و همچنین درخواست اعمال ماده ۷۹ اشاره نمود.

۴. وکلای دیوان عدالت اداری موظف هستند پرونده مرتبط با حیطه مذکور را قبول کنند و در جریان رسیدگی به پرونده مشاوره‌های حقوقی لازم را در اختیار موکل خود قرار دهند. در واقع آن‌ها می‌بایست روند دادرسی را به زبان ساده و واضح به موکل خود شرح دهند تا جای هیچ‌گونه ابهام و سوالی برای او باقی نماند.

آیا کمک گرفتن از وکیل دیوان عدالت ضروریست؟

توجه داشته باشید که کمک گرفتن از یک وکیل دیوان عدالت اداری متخصص امری اختیاری بوده و هیچ اجباری برای انجام این کار نیست. اما از طرفی دلایل قانع‌کننده‌ای مبنی بر ضرورت حضور وکیل در روند رسیدگی به پرونده‌های مرتبط با دیوان عدالت اداری وجود دارد.

وکیل دیوان عدالت در زمینه حقوقی تحصیل کرده و پیچ و خم دادگاه‌های دیوان را به خوبی می‌شناسد. علاوه بر این با توجه به دانش و تخصصی که دارد می‌تواند احتمال برنده شدن شما در دادگاه دیوان را بسیار بالا ببرد.

بهترین وکیل دیوان عدالت اداری میرداماد را از کجا پیدا کنیم؟

برای پیدا کردن وکیل متخصص دیوان عدالت اداری تنها کافیست به وب‌سایت موسسه حقوقی «وکلای دیوان» مراجعه کرده و از بخش مشاوره با مشاوران مجرب تیم وکلای دیوان ارتباط برقرار کنید. آژانس حقوقی وکلای دیوان در هر زمان آماده خدمت‌رسانی به شما عزیزان می‌باشد.

امتیاز دهید post
Facebook
Twitter
LinkedIn
نوشته های تازه
قاضی بازنشسته دادگاه تجدیدنظر
وکیل قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب مرتبط