مشاوره رایگان

(ساعات اداری)




وکیل هیات عمومی دیوان عدالت اداری + تضمینی

وکیل هیات عمومی دیوان عدالت اداری

تماس با وکلای دیوان

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید

Table of Contents

بر طبق ماده ۸۴ قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان ، تمامی مواردی که مطابق قوانین در صلاحیت هیات عمومی دیوان عدالت اداری است ، در ابتدا باید به هیات های تخصصی که تعداد آنان حداقل پانزده نفر از قضات دیوان عدالت اداری می باشد، ارجاع داده شود . صلاحیت های هیات تخصصی بر طبق قانون ، سه قسم می باشد . به این صورت که ، بر طبق ماده دوازده قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان ، هیات عمومی دیوان عدالت اداری دارای یک سری اختیارات و صلاحیت هایی می باشد که ، در سه بند مطرح شده که پیش از رسیدگی کردن به آن ها ، این موارد را به هیات تخصصی ارجاع می دهند : صلاحیت های تخصصی در پیگیری شکایت های انجام شده از مصوبات
در اینجا ، منظور از مصوبات یعنی مصوبات و آیین نامه هایی که توسط موسسات و سازمان های دولتی و غیر دولتی ، ایجاد شده اند و منجر به تضییع حقوق افراد شده و به خاطر این امر مورد شکایت واقع شده اند . هیات عمومی دیوان عدالت اداری ، صلاحیت رسیدگی دارد اما همان طور که در فوق ذکر شد ، در ابتدا هیات تخصصی به این امر رسیدگی خواهد کرد .

صلاحیت های هیات عمومی دیوان

۱ / رسیدگی نمودن به اعتراضات ، شکایات ، تظلمات اشخاص حقیقی و یا حتی حقوقی از آیین نامه ها و یا سایر مقررات دولتی ، نظامات ، و شهرداری ها ، از حیث مخالفت آنان با قانون یا شرع ،

۲ / صادر نمودن رای وحدت رویه در خصوص آراء متناقض صادر شده از شعب دیوان نقطه ،
۳ / صادر کردن رای وحدت رویه ، زمانی که در خصوص موضوع واحد آراء مشابه متعددی صادر شده باشد .

مراحل شکایت از مصوبات در دیوان عدالت اداری

پس از آن که دیوان عدالت اداری ، دادخواست رسیدگی کردن به مصوبه ایجاد شده ای را که در مورد آن شکایت صورت گرفته را دریافت نمود ، ابلاغیه ای به جهت پاسخ دادن به دادخواست مطرح شده ، به طرف دیگر شکایت ارسال خواهد کرد . و پس از دریافت نمودن پاسخ مربوطه پرونده را ، به هیات تخصصی ارسال می نماید . سپس ، رییس هیات عمومی دیوان عدالت اداری پرونده مربوطه را ، به اعضای هیات تخصصی ، ارجاع خواهد داد . پس از آن که هیات در مورد موضوع مطرح شده بررسی نمود ، اینک نسبت به آن موضوع تصمیم گیری می کند .
در مورد بحث بررسی و تصمیم گیری باید افزود که : اگر اکثریت مطلق هیات تخصصی شکایتی را که مطرح شده است را ، قبول کنند و دستور به ابطال مصوبه مورد شکایت دهند ، در این صورت پرونده مربوطه را به هیات عمومی دیوان عدالت اداری ، ارسال می نمایند و مجددا موضوع به جهت رسیدگی در هیات عمومی دیوان ، بیان می شود . لازم به ذکر است که : هیات عمومی دیوان عدالت اداری ، موظف به تابع بودن از نظر هیات تخصصی نمی باشد . اگر هنگامی که موضوع در هیات تخصصی مطرح می شود ، اکثریت هیات مذکور عقیده شان رد شکایت باشد ، در این صورت موضوع در هیات تخصصی مختومه می شود و رای هیات تخصصی نیز ، ظرف بیست روز از تاریخ صدور ، قابل اعتراض نمودن در هیات عمومی است . حال ، چنانچه اکثریت معتقد به رد شکایت نباشند و عقیده شان ابطال مصوبه باشد ، نظر شان را به جهت مطرح شدن به هیات عمومی دیوان عدالت اداری ، ارسال می کنند .

آیا اعتراض به آراء صادره در هیات عمومی دیوان عدالت اداری ، در هیات تخصصی صورت می گیرد ؟

پاسخ به این سوال ، بر طبق قانون منفی‌ می باشد . برای این که علت این امر را بدانیم باید بگوییم که : بر طبق قانون تشکیلات و آیین دادرسی رسیدگی نمودن به اعتراض از آراء صادر شده ، در هیات عمومی دیوان عدالت اداری ، صرفا در هیات عمومی قابل طرح نمودن است . به این صورت که ، چنانچه به عنوان مثال : در مورد مصوبه ای شکایتی شده باشد و هیات عمومی دیوان عدالت اداری ، حکم به ابطال آن مصوبه ندهد ، و در این مورد حکم صادر کند اما این امر توسط رییس قوه قضاییه و یا حتی دیوان ، مورد اعتراض قرار بگیرد ؛ این موضوع در هیات عمومی دیوان عدالت اداری ، قابل مطرح نمودن می باشد و ضرورتی ندارد که ابتدا در هیات تخصصی ، مطرح شود . به این خاطر که ، اعتراض به رای صادر شده از هیات عمومی دیوان عدالت اداری ، جزء موارد بیان شده در ماده دوازده قانون دیوان نمی باشد ، که بخواهیم این موضوع را در هیات تخصصی مطرح کنیم ، و به نوعی این هیات صلاحیت بیان نظر در مورد آن چه که هیات عمومی دیوان عدالت اداری بیان نموده است را ، ندارد .

وکیل تضمینی هیات عمومی دیوان عدالت اداری

وکیل تضمینی هیات عمومی دیوان عدالت اداری، به صورت کاملا تخصصی و تضمینی، پرونده های دیوان عدالت اداری را به بهترین نحو ممکن انجام می دهد. در واقع در دیوان عدالت اداری ، پیش بردن کارها کمی دشوار می باشد و به همین سبب افرادی که اطلاع دقیقی از قوانین و رویه ندارند ، بهتر است کار های خود را به وکیلی متخصص و کاربلد بسپارند . به عبارت دیگر ، افراد نیاز خواهند داشت تا پیش از هر اقدامی ، با وکیل هیات عمومی دیوان عدالت اداری ، مشورت نمایند و سپس شروع به طرح شکایت کنند . عموم مراجعه کنندگان محترم و عزیز ، می توانند با برقرار نمودن تماس با گروه تخصصی وکلای دیوان ، مسائل و مشکلات خود را با برترین و خبره ترین وکلا ، در میان بگذارند و بدون پرداخت هیچ هزینه ای و به صورت کاملا رایگان ، از خدمات مشاوره حقوقی رایگان این مجموعه برخوردار شوند . وکلای مجرب و متخصص دیوان ، با سال ها فعالیت و تجربه در این زمینه ، مراجعه کنندگان عزیز را در طی نمودن این مسیر ، یاری می نماید .

هیأت عمومی دیوان عدالت اداری چیست؟

هیأت عمومی دیوان عدالت اداری دادگاهی تخصصی است که رسیدگی به اختلافات بین اشخاص و دستگاه های دولتی را بر عهده دارد. این بخشی از سیستم عدالت اداری است که به مسائل حقوقی می پردازد که از تصمیمات اداری اتخاذ شده توسط سازمان های دولتی ناشی می شود.

این هیأت متشکل از قضاتی است که از سوی شورای عالی قضایی منصوب می شوند و دارای دانش و تجربه گسترده در حقوق اداری هستند. نقش آنها رسیدگی به پرونده های مربوط به مدیریت دولتی است، مانند اختلافات مالیاتی، مجوزهای زیست محیطی، مجوزهای ساخت و ساز، مطالبات مزایای تامین اجتماعی و موارد دیگر.

یکی از جنبه های منحصر به فرد این دادگاه، توانایی آن در رسیدگی به ایرادات مطرح شده علیه تصمیمات صادر شده توسط سایر دادگاه های اداری است. اگر با تصمیم دادگاه اداری در مورد پرونده خود مخالف هستید، می توانید ظرف 60 روز پس از دریافت رای به هیئت عمومی اعتراض کنید.

در این موارد، توصیه می شود قبل از ثبت هر چیزی با یک وکیل مجرب در رسیدگی به اعتراضات مشورت کنید. وکیل می تواند اطمینان حاصل کند که تمام مدارک لازم به درستی و به موقع ارائه می شود.

هیئت عمومی نقش مهمی در حصول اطمینان از اینکه افراد هنگام برخورد با سازمان های دولتی از رفتار منصفانه برخوردار می شوند، ایفا می کند.

اعتراض به رأی هیأت عمومی دیوان عدالت اداری

اگر رأی نامطلوبی از هیأت عمومی دیوان عدالت اداری دریافت کرده اید، لازم است بدانید که حق اعتراض دارید. این فرآیند شامل ارسال دادخواستی است که در آن بیان می‌کند چرا با تصمیم آنها مخالف هستید.

برای شروع، مطمئن شوید که دلایل تصمیم آنها را به دقت بخوانید و درک کنید. از آنجا، هر گونه شواهد یا مستندات لازم را که مخالفت خود را تأیید می کند، جمع آوری کنید. همچنین توصیه می شود با یک وکیل متخصص در حقوق اداری مشورت کنید.

هنگام تهیه پیش نویس دادخواست خود، توضیح دهید که چرا فکر می کنید تصمیم نادرست یا ناعادلانه بوده است، واضح و مختصر توضیح دهید. ارائه مثال های خاص و ارجاع به قوانین یا مقررات مربوطه. توجه به این نکته ضروری است که اعتراضات باید ظرف 30 روز پس از دریافت اطلاعیه تصمیم اولیه ارسال شود.

ارائه اعتراض می تواند فرآیند پیچیده ای باشد، اما همکاری با یک وکیل مجرب می تواند شانس موفقیت شما را افزایش دهد. در صورت نیاز از تماس تلفنی یا آنلاین برای مشاوره حقوقی دریغ نکنید – وکلای تضمینی برای انواع پرونده ها در دسترس هستند!

نمونه دادخواست به هیأت عمومی دیوان عدالت اداری

تا الان باید شناخت بهتری از هیئت عمومی دیوان عدالت اداری و نحوه اعتراض به آرای آن داشته باشید. به یاد داشته باشید که مشاوره با یک وکیل متخصص می تواند به نفع پرونده شما باشد و تضمین کند که حقوق قانونی شما محافظت می شود.

اگر برای ثبت دادخواست نیاز به کمک دارید یا در مورد قوانین اداری سوالی دارید، از تماس تلفنی یا آنلاین برای مشاوره حقوقی دریغ نکنید. همچنین می توانید برای اطلاعات بیشتر در مورد وکالت و جزئیات آدرس به دفتر دادگاه مراجعه کنید یا به وب سایت آنها دسترسی پیدا کنید.

در زیر نمونه ای از فرم دادخواست آورده شده است که می توانید هنگام ارسال اعتراض از آن به عنوان راهنما استفاده کنید:

[درج نام] [درج آدرس] [شهر]، [ایالت] [کد پستی]

هیأت عمومی دیوان عدالت اداری
[درج آدرس] [شهر]، [ایالت] [کد پستی]

خانم / آقای عزیز،

این نامه را برای طرح اعتراض علیه [شماره تصمیم/تاریخ/جزئیات] درج می کنم. من معتقدم که این تصمیم نادرست است زیرا [درج دلایل].

من با مهربانی تقاضای تجدید نظر در این تصمیم را بر اساس استدلال های خود دارم. ضمیمه لطفا اسناد پشتیبان ادعای من را بیابید.

با تشکر از توجه شما در این مورد.

خالصانه،
[امضای شما] [اسم شما]

5/5 - (1 امتیاز)
Facebook
Twitter
LinkedIn
نوشته های تازه
قاضی بازنشسته دادگاه تجدیدنظر
وکیل قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری

یک دیدگاه

  1. سلام عرض ادب
    وکیل محترم در این کشور احقاق حق وجود ندارد .خواهشاً اینقدر تبلیغ نکنید . درکجای دنیا و در کدام مذهب و کدام قانونT فردی با ۳۰ماه جبهه داوطلب بسیجی ، ۵۴ ماه بسیجی تمام وقت ، ۱۴سال نیروی رسمی سپاه، جمعا ۲۱سال و همچنین شرکت در ۱۲عملیات بعنوان تخریبچی نوک نیزه جنگ؛ کاملا مستند دلگرمی ما فقط بودن مقام معظم رهبری حفظ الله است. مهمتر گذشت دوران جوانی را بایک آزمایش عدم مواد مخدر .بدون در نظرگرفتن سوابق قبلی .بادوفرزند دختر کوچک وهمسر ومشکلات روزمره باز خرید کنند و… ؟؟؟؟؟
    ارادتمند (خادم المؤمنین)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب مرتبط