مشاوره رایگان

(ساعات اداری)




اعتراض به رای هیات رسیدگی به تخلفات در آزمونهای سراسری+وکیل+بهترین+تضمینی ‏

اعتراض به رای هیات رسیدگی به تخلفات در آزمونهای سراسری

تماس با وکلای دیوان

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید

Table of Contents

در ایران تقریبا هر ساله چندین آزمون سراسری برای موارد مختلف من جمله ورود به دانشگاهها و مراکز اموزش عالی ، سازمانهای اداری و استخدامی و … برگزار میشود.

در این رابطه معمولا افراد تلاش بسیار فراوانی را برای قبولی در این آزمونها انجام می دهند. این افراد معمولا ممکن است ساعتها برای قبولی در این آزمونها زمان بگذارند و تلاشهای فراوانی را برای این امر به انجام برسانند.

در این رابطه برخی از افراد نیز برای قبولی در آزمون های سراسری مرتکب تخلفاتی می شوند که ممکن است در آزمون کشف شده ومعمولا در این رابطه به هیات رسیدگی به تخلفات آزمونهای سراسری معرفی می شوند و هیئت رسیدگی به تخلفات در آزمونهای سراسری معمولا دارای دارای یک قانون به همین نام می باشد . در این قانون ابتدا به تعریف آزمون سراسری پرداخته که در ان آزمون سراسری معمولا به این شکل تعریف گردیده است.

آزمون سراسری عبارت است از کلیه آزمونهایی که جنبه ملی داشته و توسط وزارت علوم و تحقیقات و یا سایر سازمان ها انجام می شوند.

این هیئت به دو شعبه بدوی و تجدید نظر تقسیم شده و این رسیدگی به تخلفات صورت گرفته در این آزمونها را به عهده دارند.

معمولا هیئت بدوی با حکم و مسئولیت مقام بالاتر اداری آن سازمان تشکیل می شود و شامل افراد زیر می باشد:

معاون دستگاه ، مسئول اجرای ازمون مربوطه ، مدیر کل امور حقوقی سازمان مربوطه ، و دو نفر از حقوق دانان به انخاب رئیس سازمان مربوطه .

به طور کلی براساس این قانون به اعلام انواع تخلفات مطرح شده پرداخته و اینکه فرد در صورتی که هر کدام از موارد مذکور در قانون را انجام دهد مرتکب تخلف شده و در این هیئت به تخلف وی رسیدگی می شود.

معمولا در این رابطه بعد از احراز تخلف فرد طی یک ابلاغیه به فرد اعلام می شود که در زمان مربوطه در جلسه رسیدگی حاضر گردد و یا طی یک لایحه از حقوق خود در این رابطه  دفاع نماید. ابتدا رای در مرحله بدوی صادر می شود ، رای قابل اعتراض در مرحله تجدید نظر می باشد . رای صادره در این رابطه با درخواست فرد به مرحله تجدید نظر رفته و در انجا نیز با توجه به دلائل و مدارک فرد و همچینن اعتراض وی مورد بررسی قرار می گیرد و در مرحله تجدید نظر هیئت رسیدگی به تخلفات در آزمون های سراسری معمولا رای صادره قطعی  و لازم لاجرا می باشد.

این رای قابل اعتراض در دیوان عدالت اداری می باشد.  برای اعتراض به رای مورد نظر در دیوان عدالت اداری  کافیست که فرد طی یک شکایت که معمولا روی برگه های دادخواست دیوان عدالت اداری نوشته می شود به همراه حکم صادره به دیوان عدالت اداری ارسال گردد، بعد از این امر معمولا رای به دیوان عدالت اداری رفته و در آنجا مورد رسیدگی قرار می گیرد.

یک نکته مهم در این خصوص این است که کلیه آرای صادره کمیسیون های بدوی و تجدید نظر دیوان عدالت ادری  و هیئت های رسیدگی کننده تنها قابل بررسی از نظر مطابقت رای صادره با قانون می باشد و در این رابطه معمولا رای صادره به شعبه صادر کننده رای برگردانده شده و اگر نقض شده باشد معمولا دیوان در این رابطه به اعلام موارد نقض و اصلاح رای در این هیئت می پردازد… رای صادره بعد از نقض و اصلاح در هیئت رسیدگی به تخلفات اداری قطعی می باشد .
امتیاز دهید post
Facebook
Twitter
LinkedIn
نوشته های تازه
قاضی بازنشسته دادگاه تجدیدنظر
وکیل قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب مرتبط