مشاوره رایگان

(ساعات اداری)




اعتراض به رای کمیسیون ماده 16 قانون تسهیلات جانبازان+ وکیل+ بهترین+ تضمینی

اعتراض به رای کمیسیون ماده 16قانون تسهیلات جانبازان

تماس با وکلای دیوان

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید

Table of Contents

جانبازان به طور کلی عزیزانی می باشند که در دوران جنگ با رشادت های فراوان برای دفاع از این آب و خاک به جبهه های دفاع حق علیه باطل رفته و در این باره جان خود را کف دست گذاشته و در این راه فداکاری های فراوانی را انجام دادند. به طور کلی بعد از جنگ معمولا برای همیاری بااین افراد و همچنین خانواده های بنیاد شهید و امور ایثارگران سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران تاسیس گردید. این سازمان و اداره دولتی یکی از سازمانهایی می باشد که معمولا که دارای قوانین و آیین نامه های مختص به خود و در امور متفاوت می باشد.

یکی از این مواد قانونی ماده 16 قانون بنیاد شهید و امور ایثارگران می باشد و بر این اساس افراد در صورتی که شکایتی علیه بنیاد شهید و امور ایثارگران داشته باشند می توانند در این کمیسیون آن را مطرح نمایند.

در ماده 16 این قانون به طور کلی بیان شده است : بنیاد شهید و امور ایثارگران مجاز است که با موافقت ولی فقیه یا نماینده وی در این امور یک کمیسیون را  به نام کمیسیون  رسیدگی و پیگیری در خصوص شکایات جانبازان تشکیل دهد. اعضای این کمیسیون دو نفر از بنیاد شهید و امور ایثارگران ،‌یک نفر از سازمان امور اداری کشور  و استخدامی ، یک نفر از وزارت دفاع و پشتیبانی کل نیورهای مسلح ، یک نفر از اداره کار و یک نفر از ساطمان مربوطه در خصوص شکایات افراد در دستگاههای اجرائی تشکیل می گردد. تمامی تصمیمات گرفته شده در این کمیسیون قطعی و لازم الاجرا بوده و در صورتی که فردی بدانها اعتراضی داشته باشد می تواند به مراجع ذیصلاح اعتراض نماید.

در این مورد فرد ابتدا شکایت خود را در کمیسیون مطرح نموده و این موضوع در کمیسیون مورد بررسی قرار میگیرد. بعد از بررسی در کمیسیون مذکور معمولا در این باره رای صادر می شود و فرد در صورتی که به رای صادر در کمیسیون مربوطه اعتراض داشته باشد باید در دیوان عدالت اداری در این مورد اعتراض نماید .

قبل از هر گونه بحثی در مورد اعتراض در دیوان عدالت اداری و شیوه اعتراض در این باره باید بیان نماییم که با توجه به وضعیت بسیار تخصصی دیوان از طرح شکایت گرفته تا رسیدگی و صدور حکم بهترین راه این است که فرد در این خصوص با وکلای متخصص دیوان در این رابطه طرح مشورت نموده و یا پرونده خود را به آنها وکالت بدهد.

گروه تخصصی وکلای دیوان آماده ارائه هرگونه خدمات تخصصی حقوقی در مورد دیوان در سطح کشور به شما عزیزان جانباز بوده ودر صورتی که هر مشکل و یا مسئله ای در مورد وجود داشته باشد می توانید در سریعترین زمان ممکن با ما به نتیجه برسید. همانطور که بیان شد طرح شکایت از ارای کمیسیون ها در دیوان عدالت اداری می باشد و دیوان عدالت اداری در این باره تنها به صورت شکلی و با بررسی رای صادره از نظر مطابقت باقانون و مقررات در این باره تصمیم گیری می کند.

رای صادره در دیوان در خصوص احکام صادره در کمیسیون ماده 16 قطعی و برای فرد و سازمان لازم الاجرا می باشد.

بهترین وکیل اعتراض به رای کمیسیون ماده 16

طبق ‌ماده 16 ‌قانون نوسازی و عمران شهری، شهرداری ها مکلف شده اند برای هر یک از طرحهای نوسازی و عمرانی ،ایجاد تأسیسات شهری و توسعه و احداث و اصلاح معابر، با

  • تهیه نقشه کامل
  • تعیین مساحت و تعداد اشجار و میزان حق ریشه نام مالک و شماره پلاک ملک قرارگرفته درطرح توسط هیات ارزیابی
  • تعیین بهای ملک و مرغوبیتی که مالک مکلف به پرداخت آن می‌باشد

جهت تأمین اعتبار کافی وتصویب آن به انجمن شهر تقدیم و برای‌تأیید به وزارت کشور ارسال کنند واز طریق نشرآگهی در جراید کثیرالانتشار و یا الصاق آگهی در محل به عموم اطلاع رسانی کنند.

بعد از تایید وزارت کشور، جهت اجرای طرح به شهرداری ابلاغ می شود وموظفند ظرف یک ماه‌جزئیات طرح ،تاریخ شروع و مدت تقریبی اجرای آن را به اطلاع عموم برسانند و ظرف سه ماه اقدام  به پرداخت قیمت ‌اراضی و اماکن و مستحدثات مشمول طرح به صاحبان املاک یا متولیان یا متصدیان موقوفه یا قائم‌مقام یا‌ نمایندگان قانونی آنان نمایند و با دادن مهلت دو ماه برای تخلیه اقدام به تصرف ملک وتخریب نمایند.

 نکته : عدم مراجعه مالک یا مالکین جهت دریافت بهای ملک یا اعتراض نسبت به ارزیابی انجام شده ، مانع از اجرای طرح‌ نمی باشد.

جهت ارزیابی املاک واقع درطرح واجرای تکالیف و وظایف مقرر،هیاتی به صورت موقت یادایم با حضور مهندس ، معمار ، یکنفر مهندس ساختمان و یک نفر ارزیاب تشکیل می شود.  برای انجام عمل ارزیابی حضور کلیه اعضا هیات که توسط شهرداری انتخاب می شوند ، الزامی و نظر اکثریت ملاک عمل می باشد که باید به امضای کلیه اعضای هیات برسد.

زمان و نحوه اعتراض به رای کمیسیون ماده 16

در صورت اعتراض مالک یا مالکین به ارزیابی انجام شده می توانند اعتراض خود را ظرف دو ماه از تاریخ اولین آگهی منتشر شده به دفتر شهرداری ای محل تعیین شده درآگهی تقدیم نمایند شهرداری ها مکلفند صورت جلسه ای از وضع اعیانی ملک را با حضور مالک یا متولی موقوفه و نماینده دادستان شهرستان و یکی از مأمورین فنی شهرداری تنظیم نمایند که ملاک رسیدگی و اظهار نظرمی باشد و ظرف یک هفته کپی سوابق طرح ، گزارش ارزیابی را ضمیمه اعتراض وبه دفترکمیسیون ماده 8 قانون نوسازی وعمران شهر تقدیم نماید.

کمیسیون با تعیین وقت مقرر جهت بازدید محل و انجام آن و بررسی ادله ومدارک استنادی اعتراض ظرف یک هفته نظر قطعی خود را در مورد ارزش ملک و تعیین میزان غرامت به شهرداری اعلام می نماید که با توجه به صلاحیت وحدود اختیارات دیوان عدالت اداری دررسیدگی به شکایات وتظلمات واعتراضات  اشخاص حقیقی یا حقوقی ازتصمیمات و اقدامات واحدهای دولتی اعم از وزارتخانه ها و سازمان ها و مؤسسات و شرکت های دولتی و شهرداری ها و… ومؤسسات وابسته به آنها می توان اعتراض خود را از طریق سایت ساجد به نشانی  sajed.divan-edalat.ir با تنظیم و تقدیم دادخواست و ارئه مدارک و اسناد استنادی ، ثبت و مطرح نمایند.

ضرورت کمک گرفتن از وکیل برای اعتراض به رای کمیسیون ماده 16

در راستای ضرورت اخذ وکیل برای اعتراض به رای کمیسیون ماده 16 باید بگوییم ؛ به دلیل پیچیده و مبهم بودن ومتنوع  وبه روز  بودن قوانین و مقررات و بخش نامه و آیین نامه های و دستورعمل های صادره شهرداری ها توصیه می شود قبل ازهر اقدامی با مشاوره و همراهی یک وکیل متخصص و مجرب و با تجربه اقدام نمایید که با تسلط به قوانین و مقررات و تجربه ی بالایی که به روند و رسیدگی پرونده ها درهیات ها و کمیسیون های شهرداری دارد موجب دست یابی به نتیجه مطلوب و مانع تضییع حقوق و تحمیل هزینه و خسارت های سنگین و گاها جبران ناپذیرمی شود.

کمیسیون ماده 16 شهدا چیست؟

ماده 16 قانون تسهیلات ایثارگران برای اعطای تسهیلات اشتغال برای ایثارگرانی که به کشور خود خدمت کرده اند، وضع شد. هدف این کمیسیون اطمینان از اولویت دادن به کهنه سربازان در مشاغل خدمات ملکی و ارائه برنامه های آموزشی، خدمات مشاوره و سایر حمایت های ضروری است.

هدف این کمیسیون تسهیل ادغام مجدد جانبازان به جامعه پس از اتمام خدمت سربازی است. این مجموعه طیف وسیعی از مزایا و خدمات را ارائه می دهد که برای کمک به آنها برای بازگشت به زندگی غیرنظامی و یافتن فرصت های شغلی معنادار طراحی شده است.

هدف کمیسیون نه تنها کمک به کهنه سربازان در تأمین شغل بلکه ارتقاء آگاهی در میان کارفرمایان در مورد مهارت ها و تجربیات منحصر به فردی است که این افراد به میز ارائه می دهند. با انجام این کار، قدردانی بیشتر از مردان و زنان شجاع کشورمان که با لباس متحدالشکل خدمت کرده اند، کمک می کند.

ماده 16 به عنوان یک قانون اساسی با هدف ارائه حمایت انتقادی از کسانی که فداکاری های زیادی برای کشور ما انجام داده اند عمل می کند. اهمیت این کمیسیون را نمی توان نادیده گرفت، زیرا تضمین می کند که قهرمانان کشور ما در هنگام بازگشت به زندگی غیرنظامی، کمک های لازم را دریافت می کنند.

ماده 16 قانون تسهیلات استخدامی ایثارگران

ماده 16 قانون تسهیلات استخدامی ایثارگران، حکمی است که هدف آن ایجاد فرصت های شغلی و سایر مزایای استخدامی برای ایثارگران است. در این ماده آمده است که جانبازانی که به صورت افتخاری از خدمت معاف شده اند در هنگام جویای کار در بخش دولتی و خصوصی از اولویت های شغلی خاصی برخوردار هستند.

یکی از مفاد کلیدی ماده 16 این است که کارفرمایان باید در هنگام استخدام برای مشاغل آزاد، داوطلبان جانباز را نسبت به داوطلبان غیر جانباز ترجیح دهند. این ترجیح همچنین به ترفیعات و سایر فرصت های شغلی در شرکت گسترش می یابد.

علاوه بر این، ماده 16 مقرر می‌دارد که کارفرمایان باید برنامه‌های آموزشی و بازآموزی را برای جانبازان معلول به منظور کمک به آنها در کسب مهارت‌های لازم برای موقعیت‌های موجود فراهم کنند. این برنامه های آموزشی باید با توجه به نیازها و ناتوانی های هر فرد سفارشی شود.

ماده 16 به عنوان یک قانون مهم عمل می کند که فداکاری های پرسنل نظامی را به رسمیت می شناسد و در عین حال ادغام موفقیت آمیز آنها در زندگی غیرنظامی را از طریق فرصت های توسعه شغلی تضمین می کند.

اعتراض به رای کمیسیون ماده 16

کمیسیون ماده 16 ایثارگران یک برنامه ضروری است که به ایثارگران تسهیلات اشتغال می دهد. با این حال، تصمیم اخیر کمیسیون به دلیل پیامدهای منفی احتمالی آن هم برای جانبازان و هم برای کارفرمایان، با اعتراض چندین طرف مواجه شده است.

بسیار مهم است که با یک وکیل مشورت کنید که می تواند شما را در هر گونه اختلاف حقوقی مرتبط با این موضوع راهنمایی کند. یک وکیل خوب مشاوره تخصصی ارائه می دهد و تضمین می کند که از حقوق شما محافظت می شود. آنها با تجربه و دانش خود می توانند به شما کمک کنند تا مسائل پیچیده حقوقی مربوط به ماده 16 را طی کنید.

در صورت نیاز به مشاوره حقوقی در خصوص اعتراض به رای کمیسیون و یا سایر موارد حقوقی مربوط به حقوق ایثارگران، از تماس با شماره دفتر وکالت تضمینی و یا مراجعه به وب سایت آنها برای مشاوره آنلاین دریغ نکنید. به یاد داشته باشید که جستجوی کمک حقوقی همیشه برای اطمینان از برقراری عدالت مفید است.

5/5 - (1 امتیاز)
Facebook
Twitter
LinkedIn
نوشته های تازه
قاضی بازنشسته دادگاه تجدیدنظر
وکیل قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب مرتبط