مشاوره رایگان

(ساعات اداری)




اعتراض به رای قطعی صادره از هسته یا هیئت گزینش + وکیل + بهترین + تضمینی

vakil divan

تماس با وکلای دیوان

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید

Table of Contents

در کشورمان، هر ساله استخدام های بسیاری صورت می گیرد و به عبارتی در این عرصه ی رقابت، افراد کثیری برای قبولی تلاش می نمایند. پس از قبولی و پذیرفته شدن عده ای از آنان ، در گزینش استخدامی مربوطه نیز باید پذیرفته شوند و پس از آن ، به استخدام دستگاه های دولتی در آیند .

حال مسئله ای که در این خصوص مطرح می شود، این امر است که : به طور معمول پس از آن که رای گزینش در مورد شرکت ها ، صادر شد آنان در این رابطه ، ظرف مدت دو ماه حق اعتراض خواهند داشت. معترضین ، می توانند ظرف این مدت ، به واحد رسیدگی به شکایت، مراجعه کنند ( به مرجع اول تجدیدنظر و مرجع دوم تجدیدنظر یا به عبارتی هسته گزینش و هیات مرکزی ، مراجعه نمایند و شکواییه کتبی شان را ، تسلیم کنند ) . لازم به ذکر است که امکان دارد رای صادر شده به طور کتبی و یا حتی به طور شفاهی ، به آنان ابلاغ شود .

مشاوره با وکیل اعتراض به رای هسته گزینش

با توجه به اینکه هر ساله استخدام های بی شماری در کشور انجام می گیرد و افراد زیادی برای قبولی در آن تلاش می کنند. بعد از قبولی و پذیرفته شدن تعدادی از آنها ، باید در گزینش استخدامی مربوطه نیز پذیرفته شده و بعد از آن به استخدام دستگاههای دولتی در می آیند. معمولا بعد از آنکه افراد در آزمونهای استخدامی پذیرفته شدند به گزینش می روند و در آنجا با سوالاتی چه به صورت کتبی و چه به صورت شفاهی از وضعیت آنها مطلع می گردند. معمولا افراد بعد از آنکه رای گزینش در مورد آنها صادر شد به مدت دو ماه در این رابطه حق اعتراض دارند. رای صادره ممکن است به صورت کتبی و یا به صورت شفاهی بدانها ابلاغ شود. در این زمان برای اینکه بتوانید بهترین اقام را انجام دهید حتما با وکیل مربوطه مشاوره داشته باشید و از حق و حقوق خود مطلع گردید.

هیئت یا هسته گزینش دارای دو مرحله تجدید نظر می باشد.

مرحله بدوی :در این هیئت که فرد درخواست خود را به صورت کتبی بدان اعلام می نماید ابتدا وضعیت وی بررسی شده و در در مورد اعتراض فرد رسیدگی انجام گرفته و رای صادر می شود رای صادره در ای رابطه به فرد اعلام شده و در صورتی که باز هم به رای صادره اعتراض داشته باشد می تواند طی درخواستی دیگر به شعبه تجدید نظر دوم به رای صادره در شعبه تجدید نظر اول اعتراض نماید .
مرحله تجدید نظر دوم : در صورتی که فرد باز هم به رای صادره در این رابطه اعتراض داشته باشد می تواند طی درخواستی که می تواند به صورت حضوری ، یا پستی تحویل هیئت گزینش می دهد اعتراض خود را اعلام نماید. مدت اعتراض به به رای هیئت تجدید نظر اول دو ماه می باشد . در مرحله دم تجدید نظر نیز باز هم دلائل و مدارک فرد مورد بررسی قرار گرفته و وضعیت فرد به طور کامل بررسی می شود . بعد از آن برای فرد رای صادر می شود که ممکن است درخواست قبول شده و در این صورت  به مرکز مدیریت منابع انسانی سازمان یا اداره مربوطه معرفی می گردد که امور آن انجام شود .

در صورتی که در مرحله تجدید نظر نیز دوباره در خصوص وی رای منفی صادر گردد معمولافرد می تواند طی دوماه در دیوان عدالت اداری به رای صادره اعتراض نماید .

برای طرح شکایت در دیوان عدالت اداری معمولا باید فرد داخواست خود را مطابق قانون آیین دادرسی و تشکیلات دیوان عدالت ادارای به این سازمان ارسال نماید . بعد از ارسال شکایت به دیوان عدالت اداری معمولادادخواست ارسالی در خصوص رای مورد نظر مورد بررسی قرار گرفته و در انتها به شعبه ارسال می گردد. شعبه نیز معمولا رای صادره را مورد بررسی قرار داده و در انتها در صورتی که لازم باشد تحقیقات مورد نظر را انجام می دهدو رای در این خصوص صادر می شود. رای صادره به طرفین ابلاغ شده و قطعی و لازم الاجرا می باشد.

مدارک مورد نیاز برای اعتراض به رای هسته گزینش

سوال بسیار مهمی که در این خصوص مطرح می شود ، این امر است که : به منظور اعتراض به رای هسته گزینش ، ارائه چه مدارکی لازم می باشد ‌؟ در واقع ، برای دستیابی به پاسخ این سوال ، بهتر است پیش از اقدام‌ به عملی ، فرد با وکیلی مجرب و ماهر مشورت نماید و مسئله خود را به طور کامل ، با او در میان بگذارد. وکیلی حرفه ای و خبره ، که سال ها در این زمینه فعالیت کرده و تجربه بسیاری کسب نموده است  و مهم تر از همه این که ، تسلط کافی بر قوانین و مقررات و همچنین رویه دادگاه ها در این خصوص ، دارد .

وکیل اعتراض به رای هسته گزینش ، در پاسخ به سوال مذکور در فوق ، باید اشاره کند که ، ارائه این مدارک ضروری می‌ باشد :

۱ / نام و نام خانوادگی فرد داوطلب ،

۲ / نام پدر داوطلب ،

۳ / شماره شناسنامه و امضاء داوطلب ،

۴ / آدرس و همچنین شماره تماس محل کار و محل سکونت ،

۵ / ارائه نمودن جهات ( دلایل به همراه مستندات اعتراض با درج رای با آراء صادر شده در شکواییه ، بعد از تجدیدنظر دوم معترضین می توانند ظرف دو ماه به آراء تجدیدنظر ، شکایت کنند تا پرونده آن ها از لحاظ نقض نمودن قوانین و مقررات ، مورد بررسی قرار بگیرد ) .

باید افزود که : هر کدام از مراحل تجدیدنظر اول و تجدیدنظر دوم و دیوان عدالت اداری ، تنها یک بار می توانند در خصوص یک شکایت ، رسیدگی و رای صادر نمایند . در واقع ، هسته و هیات ( در غیر از تجدیدنظر دوم ) ، مکلف می باشند در رای صادره قابل تجدیدنظر بودن و همچنین ، مرجع تجدیدنظر کننده و مهلت قانونی به جهت اعتراض را ، ذکر کنند .

 

اعتراض به رای قطعی صادره ازهیئت گزینش
اعتراض به رای قطعی صادره از هیات گزینش اداری
اعتراض به رای قطعی صادره از هیات گزینش تخلفات اداری
اعتراض به رای قطعی صادره از هیات گزینش دادخواست
اعتراض به رای قطعی صادره از هیات گزینش فرم
اعتراض به رای قطعی صادره از هیات گزینش قوه قضاییه
اعتراض به رای قطعی صادره از هیات گزینش متن
اعتراض به رای قطعی صادره از هیات گزینش مراحل
اعتراض به رای قطعی صادره از هیات گزینش نمونه لایحه
اعتراض به رای قطعی صادره از هیات گزینش نحوه
اعتراض به رای قطعی صادره از هیات گزینش نمونه
اعتراض به رای قطعی صادره از هیات گزینش نمونه متن
اعتراض به رای قطعی صادره از هیات گزینش نمونه دادخواست
اعتراض به رای قطعی صادره از هیات گزینش نمونه نامه

هیئت مرکزی گزینش

هیئت مرکزی گزینش جزء حیاتی هر فرآیند استخدام یا ارتقاء است. مسئول بررسی صلاحیت ها و عملکرد نامزدها و ارائه توصیه هایی بر اساس یافته های آنها است. نقش هیئت انتخاب این است که اطمینان حاصل کند که تنها افراد واجد شرایط برای پست‌های سازمان‌های دولتی، نظامی یا سازمان‌های دیگر انتخاب می‌شوند.

اعضای هیئت مدیره معمولاً توسط مقامات ارشد منصوب می شوند و تجربه زیادی در زمینه ارزیابی نامزدها دارند. آنها درخواست ها را بررسی می کنند، مصاحبه انجام می دهند، مهارت ها، دانش و توانایی ها را از طریق آزمون ها یا تمرین ها ارزیابی می کنند، اطلاعات ارائه شده توسط متقاضیان مانند مدارک تحصیلی یا سابقه کاری را قبل از ارائه توصیه های خود به مدیریت ارشد تأیید می کنند.

داوطلبانی که از تصمیمات نهایی اتخاذ شده توسط هیئت مرکزی گزینش ناراضی هستند، در صورتی که احساس کنند در فرآیند ارزیابی اشتباهی در قضاوت وجود دارد، می توانند به آن تصمیمات اعتراض کنند. اینجاست که مشاوره با یک وکیل متخصص در این زمینه بسیار مهم می شود. یک وکیل ماهر می تواند به شما راهنمایی های تخصصی در مورد چگونگی ایجاد پرونده اعتراضی بر اساس دلایل قانونی ارائه دهد و شانس موفقیت شما را در اعتراض به این تصمیمات افزایش دهد.

به طور خلاصه، درک نحوه عملکرد یک هیئت مرکزی گزینش هنگام جستجوی فرصت‌های شغلی در سازمان‌های دولتی یا سازمان‌های مشابه بسیار مهم است تا بتوانید از قبل آمادگی کافی را داشته باشید. اگر احساس می‌کنید که تصمیمی ناعادلانه در مورد وضعیت درخواست شما به‌دلیل سوگیری یا اشتباهات مرتکب شده توسط اعضای هیئت‌های مذکور گرفته شده است، دریغ نکنید. امروز با یک وکیل با تجربه مشورت کنید!

هسته انتخاب چیست؟

هسته انتخاب گروهی از افراد است که وظیفه دارند در مورد اینکه چه کسی برای پست های مختلف انتخاب می شود، تصمیم گیری کنند. این می تواند در رابطه با استخدام، ترفیع یا حتی پذیرش در برنامه های خاص باشد.

هسته مرکزی اغلب از افراد متخصص در زمینه مربوطه تشکیل شده است و آنها از تخصص خود برای تصمیم گیری آگاهانه بر اساس عوامل مختلفی مانند صلاحیت، تجربه و مهارت استفاده می کنند.

در برخی موارد، هسته گزینش ممکن است عوامل دیگری مانند تنوع و برابری را در هنگام تصمیم گیری در نظر بگیرد.

توجه به این نکته مهم است که تصمیم اتخاذ شده توسط هسته گزینش معمولاً نهایی است مگر اینکه دلایلی برای تجدیدنظر یا اعتراض وجود داشته باشد. اگر احساس می‌کنید که با تصمیم یک هیئت انتخاب یا هسته با شما ناعادلانه رفتار شده است، ضروری است با یک وکیل متخصص در این زمینه مشورت کنید.

مشاوره با یک وکیل می تواند به شما در درک حقوق و گزینه های خود در مورد اعتراض به تصمیم نهایی صادر شده توسط هسته مرکزی یا هیئت انتخاب کمک کند. آنها می توانند به شما در مورد اقدامات بعدی و بهترین نحوه برخورد با پرونده خود راهنمایی کنند.

انتخاب وکیل

به طور خلاصه، اعتراض به تصمیم نهایی صادر شده توسط هسته یا هیئت گزینش کار آسانی نیست. با این حال، با کمک یک وکیل انتخاب، می توانید حقوق و گزینه های خود را برای به چالش کشیدن تصمیمات نامطلوب بهتر درک کنید. به یاد داشته باشید که همیشه قبل از هرگونه اقدام قانونی با یک وکیل متخصص مشورت کنید.

اگر به دنبال یک وکیل تضمین شده با تجربه در دفاع از پرونده های مربوط به فرآیندهای انتخاب هستید، مهم است که عواملی مانند مجوز و تخصص آنها را در نظر بگیرید. همچنین می توانید وکلا یا خدمات مشاوره آنلاینی را که مشاوره رایگان ارائه می دهند را از طریق تلفن یا شماره دفتر جستجو کنید.

هنگام مواجهه با چالش های حقوقی مربوط به دفاتر دادگاه و تصمیمات قضات، داشتن بهترین وکیل در کنار شما می تواند تفاوت را ایجاد کند. در یافتن متخصصی که مشخصات پرونده شما را درک می کند و سابقه موفقیت آمیزی دارد تردید نکنید.

انتخاب وکیل مناسب هنگام رسیدگی به مسائل حقوقی که بر زندگی و آینده شغلی شما تأثیر می گذارد، کلیدی است. بنابراین امروز کمی تحقیق کنید تا یک وکیل خوب پیدا کنید که به محافظت از منافع شما کمک کند!

3.3/5 - (7 امتیاز)
Facebook
Twitter
LinkedIn
نوشته های تازه
قاضی بازنشسته دادگاه تجدیدنظر
وکیل قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب مرتبط