مشاوره رایگان

(ساعات اداری)




اعتراض به نظر هيأت 251 مکرر+ قانون ماليات هاي مستقيم + وکیل +بهترین +تضمینی

دیوان عدالت اداری

تماس با وکلای دیوان

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید

Table of Contents

پیش از هر بحثی باید در خصوص هیات ۲۵۱ مکرر ، افزود که این هیات ، یک هیات رسیدگی به میزان مالیات های مستقیم است . در واقع با طی فرایند دادرسی مالیاتی در هیات حل اختلاف مالیاتی بدوی و همچنین تجدیدنظر و صادر شدن برگ قطعی ، طرح اعتراض موضوعیت ندارد و به عبارتی ، پرونده قابل رسیدگی مجدد و بازگشایی مجدد نمی باشد . ماده ۲۵۱ مکرر ، به مودیان مالیاتی این امکان را می دهد تا یک بار دیگر ، منطبق با موارد ذکر شده در ماده ۲۵۱ و همچنین بدون محدودیت زمانی ، اعتراض شان را طرح نمایند .

در این ماده بیان شده که در خصوص مالیات های قطعی این قانون و همچنین مالیات های غیر مستقیم که در مرجع دیگری ،‌ قابل طرح کردن نباشند و به ادعای غیر عادلانه بودن مالیات ، مستند به دلایل و مدارک کافی از جانب مودی ، تقاضای تجدید و رسیدگی گردد در این صورت وزیر امور اقتصادی می تواند ، پرونده را به هیاتی مرکب از ۳ نفر به انتخاب خود ، به منظور رسیدگی ارجاع نماید .

در هیات ۲۵۱ مکرر ، ترتیبات اداری دادرسی چگونه است؟

در پاسخ به این سوال ، باید افزود که : ترتیبات اداری دادرسی در این هیات ، به این شرح می باشد :

۱ / تنظیم نمودن شکایت توسط مودی و یا حتی وکیل قانونی او در سامانه ای به نام : سامانه مرکز عالی دادخواهی مالیاتی .

۲ / منظم نمودن مدارک و اسناد لازم مربوط به موضوع شکایت .

۳ / منظم کردن مدارک و اسناد ثبت ادعا .

۴ / ادعای غیر عادلانه بودن مالیات ،‌ مستند به دلایل و مدارک کافی باشد .

۵ / اظهار نظر وزیر امور اقتصاد و دارایی ، در مورد طرح یا حتی عدم‌ طرح .

۶ / در صورت عدم موافقت ، طی نامه ای مراتب به اطلاع مودی خواهد رسید .

۷ / در صورت موافقت ، رسیدگی نمودن به پرونده به هیاتی مرکب از سه نفر ، به انتخاب وزیر ارجاع می گردد .

۸ / توسط هیات مذکور ، رسیدگی انجام می گیرد و رای مقتضی صادر می شود .

۹ / رای صادر شده ، لازم الاجرا و قطعی می باشد .

۱۰ / از رایی که در هیات ۲۵۱ مکرر صادر شده ، در دیوان عدالت اداری می توان شکایت نمود .

قانون مالیات های مستقیم شامل چه مواردی می شود؟

چه پرونده هایی به هیات ۲۵۱ مکرر ارسال می شود؟

آیا امکان اعتراض به نظر هیات ۲۵۱ مکرر وجود دارد؟

وکیل دعاوی مالیاتی چه کمک هایی می توانند به موکلان خود در هنگام اعتراض به نظر هیات ۲۵۱ مکرر داشته باشند؟

هنگام انتخاب بهترین وکیل به چه ویژگی هایی باید توجه داشت؟

امور مالیاتی

یکی از مسائلی که افراد ممکن است در طول زندگی خود با آن مواجه شوند، امور مالیاتی است. به شکلی که اشخاص حقیقی و حقوقی باید سالانه مالیات هایی که برای آنها در نظر گرفته شده است را به دولت پرداخت کنند. قانون های مالیاتی و همچنین رسیدگی به آنها به عهده خود دولت است. دولت برای تامین هزینه های خود سالانه مبلغی را تحت عنوان مالیات از شهروندان دریافت می کند، مالیات ها بر اساس قانون هایی که برای آن در نظر گرفته می‌شود، به دو دسته مالیات های مستقیم و مالیات های غیرمستقیم تقسیم بندی می‌ شود.

قانون مالیات های مستقیم شامل چه مواردی می شود؟

قانون مالیات های مستقیم معمولا به چند مساله مربوط می شود. به شکلی که مالیات های مستقیم را معمولا در ۵ باب دسته بندی می کنند، هر کدام از این باب ها شامل مواردی و تبصره هایی می شود که باید به ان ها توجه داشت. این ۵ باب شامل موارد زیر است؛

۱_ افرادی که مشمول مالیات قانون مالیات های مستقیم هستند.

۲_ مالیات مربوط به دارایی های قانون مالیات های مستقیم

۳_ مالیات مربوط به درآمد

۴_ مالیات مربوط به مقررات مختلف

۵_ سازمان هایی که امور مالیاتی را تشخیص می دهند و به انواع مرجع مالیاتی قانون مالیات های مستقیم شناخته می شوند.

همانگونه که اشاره کردیم؛ هر کدام از این باب ها شامل قوانین و تبصره هایی است که مشخص می کند به هر شخص، دارایی و یا سازمان چه مقدار مالیاتی تعلق می گیرد.

تعیین مقدار مالیات

با توجه به مطالبی که اشاره کردیم؛ مقدار مالیاتی که اشخاص باید به طور مساوی پرداخت کنند بر اساس موارد مختلف متفاوت است، به همین دلیل دولت وظیفه دارد که برای این اشخاص مقدار مالیاتی که پرداخت می‌کنند را محاسبه کنند و به آنها اعلام نمایند. مالیاتی که به هر شخص و یا ملک و دارایی تعلق می‌گیرد متفاوت است. گاهی اوقات ممکن است که دولت در محاسبه مقدارهای مالیاتی دچار خطا هایی شود در این حالت شخص می تواند نسبت به اختلافات مالیاتی اعتراض کند.

اعتراض به اختلاف های مالیاتی

همانگونه که اشاره کردیم؛ گاهی اوقات ممکن است که در هنگام محاسبه مقدار مالیات خطاهایی ایجاد شود. در این حالت فرد مورد نظر می تواند ابتدا اعتراض خود را به اداره مورد نظر اعلام نماید، اما اگر به نتیجه نرسد باید پرونده خود را به هیئت های بدوی و تجدیدنظر اختلاف های مالیاتی ارجاع دهد، در این مرکز پرونده از تمام جهات مختلف مورد بررسی قرار می‌گیرد و سپس حکم قطعی و لازم الاجرا اعلام می گردد.

پس از اینکه حکم صادر شد طرفین دعوا می توانند نسبت به این حکم اعتراض خود را اعلام نمایند، تا در شورای عالی مالیاتی مورد بررسی قرار بگیرد. پس از صدور حکم توسط این مرکز نیز امکان اعتراض به رای صادر شده وجود دارد. که پس از اینکه دادخواست اعتراض ارسال شود، پرونده به هیات ۲۵۱ مکرر ارسال می گردد تا توسط اعضای این هیات مورد بررسی قرار بگیرد و حکم لازم صادر شود.

آیا امکان اعتراض به نظر هیات ۲۵۱ مکرر وجود دارد؟

بر اساس مطالب اشاره شده، برخی پرونده ها ممکن است به هیات ۲۵۱ مکرر ارجاع داده شوند. این هیات معمولا از سه نفر اصلی که توسط وزیر امور اقتصادی و دارایی تعیین می شوند تشکیل می شود.

پرونده هایی که به این مرکز ارجاع داده می شود باید به شکلی باشد، که دادخواست ناعادلانه بودن حکم های صادر شده در مراکز دیگر قابل بررسی نباشد، همچنین مدارک و اسناد ارائه شده به حدی باشد که امکان تجدید نظر برای آن ها وجود داشته باشد. زمانی که پرونده ها در هیات ۲۵۱ مکرر مورد بررسی قرار می گیرد باید توجه داشته باشند که به شکلی کامل پرونده را مورد قضاوت قرار بدهند و تمام جوانب دادخواست را چک کنند و سپس حکم لازم را صادر نمایند. اما در صورتی که طرفین دعوا نسب به حکم صادره اعتراض داشته باشند می توانند دادخواست تجدید نظر را به مراجع بالاتر ارسال کنند.

وکیل دعاوی مالیاتی چه کمکی می تواند به موکلان خود هنگام اعتراض به نظر هیات ۲۵۱ مکرر داشته باشند؟

وکیل های امور مالیاتی می توانند در پرونده های مربوط به اختلافات مالیاتی به موکلان خود کمک های زیادی داشته باشند. به شکلی که دادخواست مناسب با پرونده را تنظیم می کنند و این امکان را برای موکل خود ایجاد می کنند که با ادله بیشتری نسبت به اختلاف های مالیاتی اعتراض کنند. همچنین وکیل های دعاوی مالیاتی می توانند تمام مراحل پرونده را پیگیری کنند تا روند پرونده سریع تر و به شکلی بهتر پیش برود.

بهترین وکیل های دعاوی مالیاتی باید نسبت به قوانین آگاهی کافی را داشته باشد و بتوانند به بهترین شکل ممکن از حق موکل خود دفاع کنند. با وجود تمام مطالبی که اشاره کردیم؛ حضور وکیل امور مالیاتی نمی تواند پیروزی تضمینی پرونده ها را نشان دهد.

وکیل قانون ماليات هاي مستقيم

بی شک ، مسائل مالیاتی از جمله مسائلی است که در هنگام مواجه شدن با آن ، حتما باید با وکیلی که سال ها در خصوص قانون ماليات هاي مستقيم فعالیت کرده و از تجربه زیادی برخوردار است ، مشورت نمود . وکیلی متخصص و خبره که از تمامی قوانین و مقررات موجود در این زمینه ، آگاه است و آشنا به رویه دادگاه ها نیز می باشد . در واقع وکیل قانون ماليات هاي مستقيم ، می تواند کلیه مراحل پرونده را پیگیری نماید ، تا در نهایت روند پرونده به بهترین شکل و در کوتاه ترین زمان ممکن ، طی شود .

بهترین وکیل اعتراض به نظر هیات 251 مکرر مالیاتی

همانطور که در بالا بدان اشاره کردیم  هیات 251 مکرر مالیاتی یک هیئت رسیدگی به میزان مالیاتهای مستقیم می باشد که براساس ان افراد در صورتی که به میزان مالیاتهای غیر مستقیم اعتراض داشته باشند می توانند طی درخواستی از وزیر اقتصاد خواهان ارجاع ان به کمیسوین سه نفره برای اعتراض باشند.

باتوجه اینکه این مرجع یکی از بالاترین مراجع رسیدگی به موضوعات مالیاتی می باشد  لذا در این مورد  فرد باید حتماد دانش و مهار حقوقی و قانونی لازم را در جهت  دفاع از خود در برابر هیئت و کمیسیون را داشته باشد  و معمولا تعداد افراد غیر حقوقی و وکیل که دارای این دانش میباشند  بسیار کم و نادر می باشد . برای همین امر بهترین راه این میباشد که موضوع به یک وکیل متخصص و تضمینی که در  وکالت  این گونه پرونده ها بهترین باشد  سپرده شود تا وی بتواند در این رابطه اقدام  به  وکالت برای فرد نموده و موضوع را به نفع وی خاتمه دهد.

اگر شما نیز به این وکیل نیاز دارید می توانید با شماره تلفن های 09199353470 و 09129353470  تماس گرفته و با ارائه موضوع خود به وکیل و پرسیدن سوالات لازم می توانید با وی در خصوص وکالت در پرونده به توافق رسیده و وی امورات شما را در کمیسیون و همچنین دیوان به عهده بگیرد .

جمع بندی

با توجه به نکات گفته شده؛ مسائل مالیاتی ممکن است دچار مشکلاتی شود که برای رسیدگی به آن می توان به مراجع ذیصلاح مراجعه کرد. از جمله این مراکز می توان به هیات ۲۵۱ مکرر اشاره کرد. در این هیات سعی می شود که پرونده ها به صورت کامل مورد بررسی قرار بگیرد و اگر طرفین دعوا نسبت به حکم صادر شده اعتراض داشته باشند، می توانند دادخواست خود را به مراجع بالاتر ارسال کنند.

برد 251 مکرر چیست؟

هیئت 251 هیئتی از کارشناسان است که بر اختلافات مربوط به مالیات های مستقیم نظارت می کند. هیئت مدیره متشکل از سه عضو، از جمله یک رئیس که ریاست جلسات را بر عهده دارد. وظیفه اصلی هیئت 251 این است که فرصتی برای مودیان مالیاتی برای تجدید نظر در تصمیمات اتخاذ شده توسط مقامات مالیاتی و حل و فصل موثر اختلافات فراهم کند.

حوزه صلاحیت هیئت 251 به حوزه های مختلفی مانند ارزیابی مالیات بر درآمد، بازپرداخت، معافیت ها، کمک هزینه ها، جریمه ها و هزینه های بهره گسترش می یابد. مؤدیان می توانند ظرف سی روز از تاریخ وصول اخطاریه یا دستور صادره از سوی اداره، درخواست تجدیدنظر نمایند.

هنگامی که درخواست تجدید نظر در هیئت 251 ثبت شد، جلساتی را برگزار می کند که در آن هر دو طرف می توانند پرونده و شواهد خود را ارائه کنند. پس از بررسی دقیق همه جوانب اختلاف از جمله مقررات قانونی و سوابق دادگاه های بالاتر، بر اساس شایستگی تصمیم گرفته می شود.

اگر در رابطه با مالیات‌های مستقیم از ارزیابی مالیات بر درآمد گرفته تا جریمه‌ها با مشکلی مواجه هستید، همیشه توصیه می‌شود برای حل موفقیت‌آمیز از طریق پانل‌هایی مانند هیئت‌های ۲۵۱ با وکلای مجربی که قبلاً با موارد مشابه برخورد کرده‌اند، مشورت کنید.

قانون مالیات های مستقیم دارای چند ماده است

قانون مالیات های مستقیم حوزه پیچیده و مفصلی از نظام حقوقی است که افراد و مشاغل زیادی را تحت تأثیر قرار می دهد. در اصل، مالیات های مستقیم آنهایی هستند که بر درآمد یا ثروت به دست آمده توسط افراد یا شرکت ها وضع می شود.

مواد متعددی در این قانون وجود دارد که هر کدام به جنبه های مختلفی از نحوه عملکرد مالیات های مستقیم می پردازد. این مقالات همه چیز را از تعیین درآمد مشمول مالیات گرفته تا ارائه اظهارنامه مالیاتی و پرداخت مبالغ بدهی پوشش می دهد.

به عنوان مثال، یک مقاله ممکن است انواع خاصی از کسرهایی را که می توان هنگام محاسبه درآمد مشمول مالیات انجام داد، تشریح کند، در حالی که مقاله دیگر ممکن است نحوه گزارش سود یا زیان سرمایه در سرمایه گذاری ها را شرح دهد.

پیچیدگی و ظرافت های موجود در این قوانین برای هر کسی که با مالیات های مستقیم سروکار دارد ضروری است که با یک وکیل متخصص که در این زمینه تجربه دارد مشورت کند. یک وکیل ماهر پیچیدگی های قانون را درک می کند و می تواند راهنمایی های متناسب با شرایط خاص شما ارائه دهد.

چه برای تهیه اظهارنامه مالیاتی یا دفاع در برابر ممیزی نیاز به کمک داشته باشید، یک وکیل آگاه در هر مرحله از فرآیند پشتیبانی ارزشمندی را ارائه می دهد. اگر در مورد تعهدات مالیاتی مستقیم خود نگرانی دارید، در جستجوی مشاوره حقوقی تردید نکنید – این می تواند در زمان، هزینه و استرس شما صرفه جویی کند.

بهترین وکیل مالیاتی

هنگامی که صحبت از رسیدگی به هیئت مدیره 251 یا هر گونه مسائل مربوط به مالیات می شود، داشتن یک وکیل مالیاتی قابل اعتماد و با تجربه در کنار شما بسیار مهم است. بهترین وکلای مالیاتی کسانی هستند که دانش گسترده ای از قوانین مالیات های مستقیم و همچنین تجربه دادگاه دارند.

اگر به کمک حقوقی نیاز دارید، حتما با یک وکیل به صورت رایگان از طریق تلفن یا آنلاین مشورت کنید. به دنبال یک وکیل تضمین شده با سابقه عالی و مجوز معتبر باشید. یک وکیل خوب خدمات مشاوره حقوقی ارائه می دهد و شماره دفتر، آدرس وکالت، اطلاعات قاضی، جزئیات دفتر دادگاه و حتی وب سایت خود را ارائه می دهد.

ارزش سرمایه گذاری بر روی بهترین وکیل مالیاتی را دارد تا بتوانید در مورد نحوه برخورد موثر با اعتراضات از هیئت ۲۵۱ مشاوره مناسب دریافت کنید. آنها با تخصص خود می توانند به شما کمک کنند تا در مراحل پیچیده به طور یکپارچه پیمایش کنید و در عین حال اطمینان حاصل کنید که از حقوق شما محافظت می شود.

به طور خلاصه، اگر با هر گونه چالش مرتبط با قوانین مالیاتی یا اعتراض هیئت 251 روبرو هستید – دریغ نکنید! امروز برای کمک با یک وکیل متخصص تماس بگیرید.

2/5 - (4 امتیاز)
Facebook
Twitter
LinkedIn
نوشته های تازه
قاضی بازنشسته دادگاه تجدیدنظر
وکیل قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب مرتبط