مشاوره رایگان

(ساعات اداری)




اعتراض به ثبت علامت تجاری+وکیل+بهترین+تضمینی ‏

اعتراض به ثبت علامت تجاری

تماس با وکلای دیوان

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید

Table of Contents

امروزه باتوجه به اینکه اکثریت کسب و کارها به صورت الکترونی در آمده است معمولا کارهای گرافیکی مانند طراحی لوگوهای اختصاصی و ثبت برندهای شخصی بسیار مورد توجه قرار گرفته است.

امروزه بسیاری از محصولات در سطح جهانی با آنکه توسط کارخانه جات و شرکتهای متفاوتی تولید شده اند اما باتوجه به اینکه به سفارش آن برند تهیه شده اند، معمولا به همان نام شناخته می شوند و برای نمونه می توان به انواع خامه های خوراکی که  همگی به رنگ صورتی می باشند و این برای اولین بار توسط شرکت پگاه به ثبت رسیده است یا محصولات بسیاری در شرکتهای دیگر محصولات اولیه خود را در این باره برای اولین بار وارد بازار کرده اند و هم اکنون نیز به همین نام شناخته می شوند .

تقریبا در همه کشورهای دنیا ثبت برند و محافظت از معمولا در میان همه مشاغل افراد زیادی وجود دارند که با دیدن یک محصول و یا یک خلاقیت جدید اقدام به کپی برداری از ان می نمایند. معمولا در ایران برای جلوگیری از نقض حقوق افراد در این رابطه  در ایران سازمانی به نام ثبت علائم تجاری وجود دارد و وظیفه انجام کلیه این امور را به عهده دارد .

معمولا برای ثبت علامت تجاری و برند فرد معمولا ابتدا به سازمان ثبت علائم تجاری رفته و طی درخواستی تقاضای ثبت علائم و برند را می نماید .

بعد ازان فرد یک سری از هزینه های مربوطه را در این رابطه به حسابهای سازمان واریز نموده و  در ادامه سازمان مربوطه اقدام به بررسی موضوع نموده و در صورتی که این علامت و برند در هیچ جای دیگری به ثبت نرسیده باشد معمولا به نام فرد به ثبت می رسد.

بعد از این موضوع معمولا  به مدت ده سال به نام فرد ثبت شده و بعد از 10 سال به مدت شش ماه زمان دارد نسبت به تمدید مدت ثبت اقدام نماید .

بعد از همه این مراحل معمولا برند ثبت شده و تنها به نام فرد و شاکت مورد نظر ساخته می شود .

اما اگر سازمان ثبت علائم تجاری بعد از مدتها علی رغم تایید همه مدارک اقدام به ثبت برند ننمود و یا به دلیل اعمال  کاری ان را به نام فرد دیگری به ثبت برساند چون سازمان ثبت علائم تجاری سازمانی دولتی می باشد می توان در دیوان عدالت اداری اقدام به طرح شکایت در این باره نمود.

در این رابطه معمولا فرد طی دادخواستی معمولا شکایت خود را از ساطمان ثبت علائم تجاری به دیوان فرستاده و تقاضای الزام سازمان مربوطه به ثبت نام تجاری و برند را به نام خود می نماید.

دیوان نیز معمولا در این رابطه با توجه به دلائل و مدارک فرد و انجام تحقیقات از سازمانهای مربوطه در صورتی که به هر دلیلی مشکلی در این رابطه وجود نداشته باشد معمولا اقدام به صدور رای در این باره می نماید. در صورتی که حکم به نفع فرد صادر نشود معمولا فرد حق اعتراض به رای صادره در مرحله تجدید نظر را دارد.

رای صادره در مرحله تجدید نیز بررسی شده و در انتها حکم قطعی در این باره صادر می گردد.

امتیاز دهید post
Facebook
Twitter
LinkedIn
نوشته های تازه
قاضی بازنشسته دادگاه تجدیدنظر
وکیل قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب مرتبط