مشاوره رایگان

(ساعات اداری)




الزام به صدور برگ ولادت + وکیل + بهترین+ تضمینی

وکیل دیوان عدالت اداری

تماس با وکلای دیوان

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید

Table of Contents

منظور از برگ ولادت چیست؟ چرا صدور برگ ولادت الزامی است؟ آیا ممکن است که هنگام صدور برگ ولادت و ثبت در مراجع ذیصلاح مشکلاتی ایجاد شود؟ نقش وکیل در صدور برگ ولادت به شکلی می تواند باشد؟

با پاسخ دادن به سوالاتی که مطرح شده است؛ می توان به در مورد برگه ولادت و نحوه صدور آن می توانید اطلاعاتی را به دست آورد.

منظور از برگ ولادت چیست؟

زمانی که افراد در کشوری به دنیا می آیند برای اینکه شناسنامه آن ها صادر شود و یا اینکه سایر برگه های ثبتی آن ها به رسمیت شناخته شود، باید برگ ولادت آن ها صادر شود. زمانی که برگه ولادت صادر می شود به تابعیت افراد توجه می شود به گونه ای که اگر فرد تابعیت کشوری که در آن متولد شده است را داشته باشد، برگه ولادت توسط پزشک مامایی که تولد را انجام داده است صادر می‌شود، و این برگه رسمیت کافی را دارد. زمانی که افراد از تابعیت کشوری که در آن متولد می شوند را نداشته باشند برای اینکه برگه ولادت آنها صادر شود باید به ادارات ثبت احوال مراجعه کنند. در واقع مرجع اصلی صادر کننده برگ ولادت برای افرادی که تابعیت کشور محل تولد را ندارند، اداره ثبت احوال است.

چرا صدور برگ ولادت الزامی است؟

همانگونه که اشاره کردیم، برای دریافت مدارکی همچون شناسنامه باید برگ ولادت صادر شود و در اختیار ثبت احوال قرار بگیرد. به همین دلیل زمانی که هر فردی متولد می شود این برگه صادر می شود تا افراد بتوانند از طریق آن مدارک خود را دریافت کنند و در عین حال تابعیت آن ها نیز به اثبات برسد. با توجه نکاتی که گفتیم؛ برگ ولادت افرادی که تابعیت کشور را ندارند از طریق ثبت احوال صادر می شود و برای صدور این گواهی باید طبق قوانینی که توسط دولت در نظر گرفته شده است عمل کرد.

آیا ممکن است که هنگام صدور برگ ولادت و ثبت در مراجع ذیصلاح مشکلاتی ایجاد شود؟

با توجه به مطالبی که اشاره کردیم زمانی که افراد متولد می شوند باید برگ ولادت آن ها صادر شود. اما گاهی اوقات ممکن است که هنگام صدور برگ ولادت مشکلاتی ایجاد شود، و به دلیل رعایت نشدن برخی قوانین تعیین شده برگ ولادت صادر نشود. این مساله بیشتر برای افرادی که تابعیت کشوری که در آن متولد می شوند را ندارند به وجود می آید. به شکلی که ممکن است از صدور برگ ولادت آن ها امتناع شود و در نتیجه مدارکی دیگر از جمله شناسنامه نیز برای آن ها صادر نمی شود.

افرادی که تابعیت کشور ایران را ندارند برای دریافت گواهی تولد می توانند تا سن ۱۸ سالگی به دفاتر ثبت احوال مراجعه کنند و برای دریافت این گواهی اقدام کنند.

در صورت صادر نشدن برگ ولادت چه اقداماتی باید انجام داد؟

در مرحله اول صدور برگ ولادت به عهده ماما و یا دکتری است که کودک را به دنیا آورده است. اما اگر این برگه توسط ماما صادر نشود می توان به دفاتر ثبت احوال مراجعه کرد تا استعلام های لازم را از مراکز مربوطه بگیرند و سپس گواهی ولادت را صادر کنند.

گاهی اوقات نیز ممکن است که این گواهی توسط ثبت احوال صادر نشود، که در این حالت می توان دادخواست مورد نیاز برای صدور گواهی ولادت را به دادگاه عمومی حقوقی ارجاع دهد. علاوه بر این مواردی که اشاره کردیم؛ اگر افرادی که تابعیت ایران را ندارند، تا سن ۱۸ سالگی برای دریافت گواهی ولادت نیز اقدام نکنند نیز باید دادخواست مورد نظر را به دادگاه عمومی حقوقی ارجاع بدهند.

نقش وکیل در صدور برگ ولادت به شکلی می تواند باشد؟

با توجه به مطالبی که اشاره کردیم؛ گاهی اوقات ممکن است که برگ ولادت صادر نشود و نیاز باشد که دادخواست لازم برای صدور گواهی ولادت به دادگاه عمومی حقوقی ارجاع داده شود. در این حالت می توان به وکیل های معتبر مراجعه کرد و دادخواستی مناسب را آماده کرد تا روند پرونده بهتر پیش برود.

علاوه بر این با مراجعه به وکیل تضمینی می توان روند پرونده را تسریع کرد و مدت زمان کوتاه تری برگ ولادت را دریافت نمود.

  بهترین وکیل صدور برگ ولادت :

الزام به صدور برگ ولادت یکی از دشوار ترین مواردی می باشد که در قانون  وجود دارد و معمولا دارای موضوعات پیچیده ای می باشد که در قانون  بدان اشاره شده است . انجام این موارد توسط یک فرد به تنهایی بسیار دشوار می باشد و برای انجام این امور و رسیدن به رای قطعی به صورت جدی نیاز به  یک وکیل متخصص و حرفه ای می باشد .

ما گروه تخصصی وکلای دیوان با دارای بودن بهترین وکیل  صدور برگ ولادت  آماده ارائه  وانجام تمامی امور مورد نیاز شما در صدور  برگ ولادت می باشیم .  این وکیل  تمامی موارد مورد نظر شما از ارائه داخواست به اداره ثبت احوال ، اثبات نسب و بعد از در صورت عدم پاسخ  سازمان ثبت و احوال و طرح شکایت در دیوان عدالت اداری  را به بهترین نحو برای شما به انجام می رساند.

برای پیدا کردن و دریافت مشاوره با بهترین وکیل الزام به صدور برگ ولادت می توانید  با شماره تلفن های 09129353470 و 09199353470 تماس گرفته و در این راستا  ضمن  دریافت  مشاوره رایگان در صورت نیاز می توانید پرونده خود را نیز به این وکیل زبده بسپارید .

جمع بندی

همانگونه که گفتیم؛ زمانی که افراد متولد می شوند باید برگ ولادت آن ها صادر شود تا بتوان آن را به ثبت احوال تحویل داد و برای دریافت شناسنامه و یا دیگر مدارک اقدام کرد. گاهی اوقات نیز ممکن است که افرادی که تابعیت کشور ایران را ندارند برای دریافت برگ ولادت اقدام کنند، این افراد تا سن ۱۸ سالگی فرصت دارند که برای صدور برگ ولادت اقدام کنند.

اما گاهی اوقات ممکن است که در صدور این گواهی مشکلاتی ایجاد شود، که در این حالت می توان به مراجع ذیصلاح مراجعه کرد و اقدامات لازم را برای دریافت این گواهی انجام داد. زمانی که افراد با چنین مسائلی مواجه می شوند می توانند به بهترین وکیل های حقوقی مراجعه کنند تا روند پرونده به شکل بهتری پیش برود.

امتیاز دهید post
Facebook
Twitter
LinkedIn
نوشته های تازه
قاضی بازنشسته دادگاه تجدیدنظر
وکیل قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب مرتبط