مشاوره رایگان

(ساعات اداری)




الزام به صدور مجوز تأسيس آموزشگاه + وکیل +بهترین +تضمینی

وکیل دیوان عدالت اداری

تماس با وکلای دیوان

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید

Table of Contents

چه آموزشگاه هایی در سراسر کشور می تواند تاسیس شود؟

مجوز های مربوط به تاسیس آموزشگاه توسط چه مراکزی صادر می شود؟

منظور از الزام به صدور مجوز تاسیس آموزشگاه چیست؟

نقش وکیل ها در صدور مجوز تاسیس آموزشگاه چیست؟

با پاسخ به سوالات مطرح شده، می توانید اطلاعات لازم در مورد نحوه صدور مجوز های مربوط به آموزشگاه ها و نقش وکیل ها در این زمینه را به دست آورید.

چه آموزشگاه هایی در سراسر کشور می تواند تاسیس شود؟

با توجه به اینکه امروزه افراد زیادی علاقه مند هستند که مهارت ها و دانش های مختلفی را کسب کنند و آن را به خویی باد بگیرند، آموزشگاه های مختلفی در سراسر کشور تاسیس شده است. این آموزشگاه ها می توانند در زمینه های هنری فعالیت داشته باشند.

و یا اینکه آموزشگاه فنی حرفه ای باشد و مهارت خاصی را به مخاطبان یاد بدهد. برخی از آموزشگاه تدریس زبان را انجام می دهند و زبان های مختلفی را به مخاطبان آموزش می دهند. علاوه بر این موارد آموزشگاه های مختلفی همانند آموزشگاه صنایع دستی، گردشگری و… نیز وجود دارد که هر کدام آموزش های مخصوص به خود را دارند.

برای تاسیس آموزشگاه ها چه شرایطی نیاز است؟

برای اینکه افراد بتوانند آموزشگاه های مختلف را تاسیس کنند باید شرایط متناسب با آن آموزشگاه را داشته باشند. به گونه ای که برای تاسیس هر آموزشگاه معمولا مدرک مربوطه لازم است. علاوه بر این افراد باید شرایط سنی، جنسیت، معافیت از خدمت، مسلمان بود و دیگر مسائل و شرایطی که برای تاسیس آموزشگاه در نظر گرفته شده است را دارا باشند.

منظور از الزام به صدور مجوز تاسیس آموزشگاه چیست؟

زمانی که افراد مختلف برای تاسیس آموزشگاه ها اقدام می کنند باید مدارک لازم را آماده کنند و برای دریافت مجوز تاسیس اقدام نمایند. در واقع آموزشگاه ها برای اینکه بتوانند فعالیت خود را به صورت رسمی و قانونی انجام بدهند باید حتما مجوز لازم را از مراجع مربوطه دریافت نمایند.

افراد بدون آنکه مجوز تاسیس را دریافت کنند نمی توانند فعالیت خود را آغاز کنند و در صورتی که این فعالیت ها بدون مجوز انجام بگیرد، غیرقانونی خواهد بود و پیگرد قانونی دارد. به شکلی که بر اساس خطایی که صورت گرفته است ممکن است که برای آن ها حکم های قانونی صادر شود. با توجه به مطالبی که اشاره کردیم؛ دریافت صدور مجوز برای تاسیس آموزشگاه اهمیت پیدا می کند.

مجوز های مربوط به تاسیس آموزشگاه توسط چه مراکزی صادر می شود؟

همانگونه که اشاره کردیم زمانی که افراد تصمیم می گیرند که آموزشگاهی را تاسیس کنند باید حتما مجوز های مربوطه را دریافت نمایند. در چنین حالت هایی متقاضیان باید مدارک لازم همراه با درخواست صدور مجوز تاسیس آموزشگاه را به مراجع ذیصلاح ارسال کنند. در این مراکز صلاحیت شخص متقاضی نورد بررسی قرار می گیرد و در صورتی که این افراد صلاحیت لازم را داشته باشند مجوز مربوطه برای آن ها صادر می شود. این مجوز ها  توسط مراجع دولتی مربوطه صادر می شود.

به شکلی که افراد اگر قصد دریافت مجوز آموزشگاه را دارند باید درخواست خود را به نهاد مربوطه ارسال کنند. به طور مثال اگر فردی قصد دریافت مجوز آموزشگاه فنی حرفه ای را دارد باید درخواست خود را به مرجع مربوطه که آموزش و پرورش است ارسال نماید. یا اگر فردی قصد تاسیس آموزشگاه هنری را دارد برای دریافت مجوز باید به اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مراجعه کنند.

نقش وکیل ها در صدور مجوز تاسیس آموزشگاه چیست؟

گاهی اوقات ممکن است که در روند صدور مجوز آموزشگاه مشکلاتی ایجاد شود و یا اینکه افراد عادی نسبت به مراحل قانونی آن آگاهی نداشته باشند. در چنین حالتی می توانند به وکیل تضمین مراجعه کنند و مشورت های لازم را از او دریافت نمایند و یا اینکه روند پیش رفتن پرونده را به او بسپارند. گاهی اوقات نیز ممکن است در اثر برخی تخلفات که توسط صاحب دارای مجوز آموزشگاه انجام می شود، مجوز مربوطه باطل شود و دیگر اعتبار نداشته باشد.

در چنین حالتی نیز افراد می توانند نسبت به این مساله اعتراض کنند و دادخواست خود را با مراجعه به بهترین وکیل ها آماده کنند و به مراجع مربوطه ارسال نمایند. وکیل ها می توانند در این پرونده ها نیز به موکلان خود کمک زیادی داشته باشند و به بهتر پیش رفتن پرونده کمک کنند.

 وکیل تضمینی الزام به صدور مجوز اموزشگاه

وکیل تضمینی  الزام به صدور مجوز اموزشگاه  ممکن است از راههای متفاوت و با استفاده از  تخصص خود در این راستا اقدام نماید . با توجه به موضوع آموزشگاه  ممکن است فرد با نهادهای متفاوتی درگیر بشود و در این باره سازمانهای فنی حرفه ای ، راهنمایی و رانندگی ، اموزش و پرورش ممکن است  در صدور مجوز   اقدامات لازم را انجام نداده و اقدام به رد درخواست فرد بنمایند .

برای این امر اگر شخص تمامی اقدامات قانونی را  به انجام  رسانده باشد و در این باره  مجوز وی صادر نشود  می تواند به بهترین وکیل تضمینی مراجعه نموده و  در همان سازمان با استفاده از این وکیل متخصص اقدام به  پیگیری امور خود بنماید .

وکیل متخصص در این رابطه می تواند در اسرع وقت  و در سریعترین زمان ممکن  اقدام به انجام ماورات متفاوت بنماید و در صورت نیاز در دیوان عدالت اداری طرح شکایت کند .

طرح شکایت در دیوان عدالت اداری یک امر مجزا می باشد و در این مرحله فرد باید حتما یک وکیل در پرونده خود داشته باشد و چه بسا بهتر است این وکیل  به صورت تضمینی انجام امور را به عهده بگیرد .

برای ارائه پرونده به بهترین وکیل تضمینی الزام به صدور مجوز ازمایشگاه ، شما تنها کافیست  با شماره تلفن های گروه تخصصی وکلای دیوان تماس گرفته و ضمن بیان وضوع وکالت در پرونده خود را به وکیل تضمینی و متخصص در این زمینه ارجاع دهید .

جمع بندی

با توجه به مطالبی که اشاره کردیم؛ امروزه افراد زیادی به یاد گرفتن مهارت و دانش بیشتر علاقه مند هستند. به همین دلیل آموزشگاه های مختلفی در سراسر کشور ایجاد شده است که در این زمینه فعالیت می کنند. برای اینکه افراد متقاضی تاسیس آموزشگاه بتوانند فعالیت های خود را انجام بدهند علاوه بر داشتن شرایط تعیین شده، باید مجوز تاسیس را نیز دریافت نمایند. برای اینکه افراد بتوانند مجوز را دریافت نمایند باید به مراجع ذیصلاح ارجاع نمایند. افراد مختلف می توانند برای پیش رفتن بهتر مراحل صدور مجوز تاسیس می توان به وکیل های حقوقی مراجعه کرد.

امتیاز دهید post
Facebook
Twitter
LinkedIn
نوشته های تازه
قاضی بازنشسته دادگاه تجدیدنظر
وکیل قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب مرتبط