مشاوره رایگان

(ساعات اداری)




الزام به صدور بهره برداری یا اکتشاف معدن+وکیل+بهترین+تضمینی

vakil divan

تماس با وکلای دیوان

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید

Table of Contents

در سراسر کشور معمولا منابع طبیعی فراوانی وجود دارند که در صورت استفاده از انها می توان از این موارد به پیشرفت  کشور کمک شایانی بشود. باتوجه به اینکه این منابع جزئی از سرمایه های ملی هستند معمولا استخراج و بهره برداری از آنها نیازمند مجوزهای خاصی می باشد . زیار موجب تغیران فراوان در محل شده و ممکن است آسیب های جبران ناپذیری به طبیعت وارد نماید .

معمولا اکتشاف و بهره برداری از معادن در سطوح کشور دارای قوانین خاص خود بوده و افراد برای انجام این امور باید براساس قانون مجوز های لازم را در این مورد دریافت نمایند.

در این نوشتار به طور خلاصه به بررسی نحوه دریافت مجوز بهره برداری از منابع  می پردازیم.

در خصوص صدور مجوز بهره برداری فرد باید ابتدا درخواست خود را به صورت رسمی به وزارت صنعت و معدن در خصوص صدور مجوز اکتشاف ارائه دهد. این مجوز معمولا برای منابع طبیعی به میزان 40 کیلومتر و برای منابع سنگی معمولا 4 یا 6 کیلومتر می باشد. بعد از ارائه درخواست معمولا وزات صنعت و معدن در مدت 7 روز مشخصات محل مورد نظر را به فر داعلام می نماید و  بعد از ان و با تایید برخی از مراحل سازمان  اقدام به  صدر دستور میله گذاری محدوده و تایید حق اولویت به نام فرد می نماید. فرد بعد از این امر  می تواند  در این رابطه اقدام به  به میله گذاری نمودهو در مدت دوماه اقدام به ارائه گزارش در این رابطه به سازمان صنعت و معدن بنماید . سازمان صنعت ومعدن نیز در این رابطه دستور اولویت فرد را صادر مینماید . بعد از این امر اکتشاف برای فرد به ثبت رسیده و وی می تواند عملیات مورد نظر را به انجام برساند .

در هر موردی فرد تمامی این موارد را به انجام برساند اما وزرات صنعت و معدن هیچ گونه اقدای در خصوص صدور پروانه مورد نظر برای فرد انجام ندهد فرد می تواند در این رابطه به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نماید .

براساس اصول قانون اساسی کشور همه افراد در هر صورتی که در براساس قانون دارای حقی باشند . سازمان یا اداره ای دولتی موجبات تضییع این حقوق را فراهم نماید  فرد می توان برای احقاق حقوق خود به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نماید .

طرح شکایت در دیوان عدالت اداری دارای شرایط خاص خود بوده و طرح شکایت در دادگستری بسیار متفاوت می باشد .

در دادگستری بعد از طرح شکایت معمولا فرد خود می تواند شکایت را به دادگاه برده و خود به صورت حضوری پیگیری نماید . اما در دیوان عدالت اداری همه امور به صورت غیر حضوری بوده و کلیه امور از زمان طرح شکایت تا زمان رسیدگی و صدور حکم به صورت کامل غیر حضوری بوده و افراد حق حضور در دیوان را ندارند.

برای این ما پیشنهاد می نما ییم که در جهت انجام امور خود فرد باید از وکلای دیوان استفاده نماید تا در سریعترین زمان ممکن بتواند به حق خود در برابرا سازمان یا اداره دولتی رسیده و بتواند  حقوق قانونی خود را در این رابطه دریافت نماید .

الزام به صدور بهره برداری یا اکتشاف معدن
الزام به صدور بهره برداری یا اکتشاف معدن 0x
الزام به صدور بهره برداری یا اکتشاف معدن 01
الزام به صدور بهره برداری یا اکتشاف معدن 2t
الزام به صدور بهره برداری یا اکتشاف معدن 46
5/5 - (1 امتیاز)
Facebook
Twitter
LinkedIn
نوشته های تازه
قاضی بازنشسته دادگاه تجدیدنظر
وکیل قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب مرتبط