مشاوره رایگان

(ساعات اداری)




اعمال ماده ۴۲۶+ وکیل تضمینی+مشاوره تلفنی

اعمال ماده 426

تماس با وکلای دیوان

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید

Table of Contents

اعاده دادرسی بند 7 ماده ۴۲۶ ، از جمله مهم ترین مسائلی می باشد که باید به آن توجه ویژه نمود . در واقع بر اساس ماده ۴۲۶ آیین دادرسی مدنی ، امکان دارد در خصوص احکامی که قطعیت یافته اند ، بنا به جهاتی درخواست اعاده دادرسی شود ، که در این خصوص توضیحات بیشتری خواهیم داد. با ما همراه شوید …

اعاده دادرسی ماده ۴۲۶ چیست؟

ماده 426 اعاده دادرسی یک رویه قانونی است که به دادگاه اجازه می دهد پرونده ای را که قبلاً مختومه شده است بررسی کند. اگر شواهد جدیدی پیدا شود یا شرایط دیگری وجود داشته باشد که بررسی مجدد پرونده را ایجاب می کند، می تواند انجام شود.

ممکن است گاهی نسبت به احکامی که قطعیت یافته به دلایلی درخواست اعاده دادرسی شود، در ذیل جهات اعاده دادرسی ماده ۴۲۶ را با هم مرور می کنیم :

۱- موضوع حکم صادر شده با ادعای خواهان، فرق داشته باشد.
۲- حکم صادر شده به میزان بیشتر از خواسته باشد.
۳- وجود تناقض در مفاد یک حکم که ناشی از استناد به اصول یا به مواد متضاد باشد.
۴- حکم صادره با حکم دیگری در خصوص همان دعوا ، که قبلا توسط همان دادگاه صادر شده است متضاد باشد بدون آنکه سبب قانونی موجب این مغایرت باشد.
۵- طرف مقابل آنکه درخواست اعاده دادرسی کرده است، تقلبی به کار برده که در حکم دادگاه تاثیر گذاشته باشد.
۶- بر اساس اسناد جعلی، دادگاه حکم صادر کرده است که پس از صدور حکم، جعلی بودن آنها مشخص شده باشد.
۷- پس از صدور حکم، اسناد و مدارک جدیدی به دست آید که دلیل حقانیت درخواست کننده اعاده دادرسی را به اثبات می رساند و همچنین مشخص شود اسناد و مدارک یاد شده در جریان دادرسی مکتوم(پنهان) بوده و درا ختیار متقاضی نبوده است.

برای اعمال اعاده دادرسی ماده 426 ، ابتدا باید به دادگاه شکایت کنند. سپس دادستان این اختیار را دارد که به این درخواست پاسخ دهد. پس از اینکه هر دو طرف مدارک مربوطه خود را ارائه کردند، دادگاه در مورد از سرگیری یا عدم رسیدگی تصمیم می گیرد.

اگر دادگاه تصمیم به اعاده دادرسی بگیرد، تاریخ رسیدگی را تعیین خواهد کرد. در این جلسه، هر دو طرف فرصت خواهند داشت تا شواهد و استدلال های جدید خود را ارائه کنند. پس از استماع هر دو طرف، دادگاه در مورد رد یا عدم رد مجدد پرونده یا ادامه دادرسی تصمیم گیری می کند.

مهلت اعاده دادرسی ماده ۴۲۶

قانون آیین دادرسی مدنی در خصوص مهلت اعاده دادرسی حقوقی چنین بیان نموده است: مهلت درخواست اعاده دادرسی برای اشخاص مقیم ایران، بیست روز و برای اشخاص مقیم خارج از کشور دو ماه می باشد.

اعاده دادرسی بند ۷ ماده ۴۲۶

دادگاه می تواند به درخواست یکی از طرفین رسیدگی با توجه به بند 7 ماده 426  در صورت احراز جهاتی از سر بگیرد. به عبارتی، دادگاه می تواند در صورتی که تشخیص دهد که اسناد و مدارک جدیدی به دست آمده که دلیل حقانیت درخواست کننده اعاده دادرسی را به اثبات می رساند و همچنین مشخص شود اسناد و مدارک یاد شده در جریان دادرسی مکتوم(پنهان) بوده و در اختیار متقاضی نبوده است، می تواند در صدور رای قطعی، تجدیدنظر کند. دادگاهی که صالح به رسیدگی به درخواست اعاده دادرسی می باشد ابتدا طبق مفاد بند مذکور به تاریخ وصول اسناد رسیدگی می کند که با مشخص شدن رعایت مهلت قانونی برای تقدیم دادخواست مجدد نسبت به ادعای مکتوم بودن از جهت ماهیتی رسیدگی خواهد کرد.

اعاده دادرسی اعمال ماده 426مشاوره با وکیل متخصص اعاده دادرسی ماده 426

نمونه دادخواست اعاده دادرسی موضوع ماده ۴۲۶

این دادخواست در تاریخ …………… به دادگاه تقدیم می شود.

مشخصات خواهان:

اسم شما:………………..
نشانی شما:……………………..

مشخصات خوانده:

اسم ایشان:………………..
نشانی ایشان:……………………..

خواسته یا موضوع:   تقاضای  اعاده دادرسی  به استناد به بند………… ماده ۴۲۶ قانون آیین دادرسی مدنی و نقض دادنامه و صدور قبول رسیدگی مجدد در خصوص دادنامه شماره ……………………….را دارم .

دلایل و منضمات :…………………………..

ریاست محترم دادگاه عمومی حقوقی

خوانده دعوی اعاده دادرسی، با استناد به اسناد مجعول  و یا ……………………….( در این قسمت بند مربوط به درخواست اعاده دادرسی را قید کنید -یکی از 7 مورد بالا ) اقدام به طرح دعوا علیه این جانب در شعبه ….….. نموده

متاسفانه دادگاه محترم تجدید نظر نیز طی دادنامه شماره …………. مورخ ………..…. حکم محکومیت اینجانب را تایید کرده است.

این در حالی است که ……………….

از محضر محترم قضایی تقاضای قبول اعاده دادرسی و فسخ دادنامه صادر شده و ارجاع برای رسیدگی مجدد مورد استدعاست.

مشاوره با وکیل در زمینه اعاده دادرسی ماده ۴۲۶

اگر شما به جرمی متهم شده اید، حق دارید طبق ماده 426 قانون جزا، رسیدگی به اتهامات خود را از سر بگیرید. این بدان معناست که شما می توانید پرونده خود را در دادگاه بالاتر مورد رسیدگی مجدد قرار دهید. برای این کار باید با یک وکیل در زمینه اعاده دادرسی ماده 426 مشورت کنید و آنها می توانند شما را راهنمایی کنند که آیا این گزینه برای شما مناسب است یا خیر.

اگر تصمیم به از سرگیری دادرسی علیه خود دارید، مهم است که به خاطر داشته باشید که از تاریخ محکومیت خود فقط 20 روز فرصت دارید تا این کار را انجام دهید. پس از آن، حق شما برای از سرگیری دادرسی منقضی می شود. اگر در نظر دارید که دادرسی علیه خود را از سر بگیرید، امروز با یک وکیل تماس بگیرید تا در مورد گزینه های خود صحبت کنید.

معرفی بهترین وکیل برای اعاده دادرسی ماده ۴۲۶

اگر شما به جرمی متهم شده اید، حق دارید رسیدگی به ماده 426 را از سر بگیرید.

بهترین وکیل برای اعاده دادرسی ماده 426 وکیلی است که در این نوع پرونده ها تجربه داشته باشد. آنها می دانند که چگونه پرونده شما را به بهترین شکل ارائه کنند و بهترین نتیجه ممکن را برای شما بگیرند. اگر با اتهامات جدی روبرو هستید، مهم است که وکیلی را استخدام کنید که در رسیدگی به این نوع پرونده ها تجربه داشته باشد. آن‌ها می‌توانند بهترین توصیه‌ها را در مورد چگونگی ادامه دادن و انتظار چه چیزی به شما بدهند. یک وکیل خوب همچنین می تواند از طرف شما با دادستان مذاکره کند. این اغلب می تواند منجر به کاهش مجازات یا حتی رد اتهامات علیه شما شود.

اگر به دنبال یک وکیل هستید که به شما در رسیدگی به پرونده شما کمک کند، با یک موسسه حقوقی وکلای دیوان تماس بگیرید. آنها می توانند به شما کمک کنند تا بهترین وکیل را برای موقعیت خاص خود پیدا کنید.

وکیل متخصص بند هفت ماده ۴۲۶ ، در خصوص تفسیر این ماده ذکر می کند : با عنایت بر آن که در بند هفت این قانون ،  تکلیفی برای متقاضی اعاده دادرسی مبنی بر ارائه نمودن حکم محکمه و همچنین مبنی بر اثبات نمودن کتمان مدارک و اسناد مورد استناد به جهت تقاضای اعاده دادرسی ، ایجاد ننموده و از لفظ ( ثابت شود ) استفاده نموده که مفهوم آن ثابت شدن در محکمه رسیدگی کننده ، به اعاده دادرسی می باشد. هر چند که نظر قانونگذار ثابت شدن کتمان مدارک و اسناد ارائه شده ، در مرحله رسیدگی اولیه پیش از تقاضای اعاده دادرسی ، در محکمه دیگری بوده باید همچون بند شش از لفظ ( ثابت شده باشد ) استفاده می نمود .

در واقع همان طور که در بند شش ذکر شده، اگر متقاضی اعاده دادرسی، به ادعای جعلی بودن اسناد مستند حکم‌ اولیه، خواستار اعاده دادرسی گردد ، باید ادعای او مبنی بر جعلی بودن سند مستند حکم ، در دادگاه صالح پیش از تقاضای اعاده دادرسی، ثابت شده باشد .

در نهایت باید افزود که : وکیل ماده ۴۲۶ آیین دادرسی مدنی ، وکیلی مجرب و متخصص می باشد که ، سال ها در این حوزه فعالیت نموده و پرونده های بسیار زیادی را با موفقیت تمام ، به سرانجام رسانده است . به همین خاطر پیشنهاد می شود که ، افراد پیش از هر اقدامی ، با وکیل ماده ۴۲۶ در خصوص مسئله خود ، مشورت نمایند .

آیا می توان بدون کمک وکیل متخصص ماده 426 رسیدگی پرونده را از سر گرفت؟

اعاده دادرسی ماده 426 بدون کمک وکیل نیز امکان پذیر است ولی توصیه نمی شود. دلیل این امر این است که ماده 426 یک حوزه حقوقی پیچیده است و بدون کمک حقوقی می‌توان آن را دشوار کرد.

اگر تصمیم به ادامه دادرسی بدون وکیل دارید، باید درخواستی را به دادگاه ارائه دهید تا برای این کار اجازه بخواهید. سپس دادگاه تصمیم خواهد گرفت که آیا درخواست شما را رد کند یا خیر. حتی اگر به شما اجازه از سرگیری دادرسی بدون وکیل داده شده است، باز هم توصیه می شود قبل از اقدام به دنبال مشاوره حقوقی باشید. این به این دلیل است که مسائل حقوقی پیچیده زیادی در رسیدگی های ماده 426 وجود دارد و درک همه پیامدها بدون کمک وکیل حرفه ای می تواند دشوار باشد.

کاربردهای ماده 426 چیست؟

ماده 426 یک حکم قانونی است که در موارد مختلف قابل اعمال است. این ماده مشمول قانون آیین دادرسی مدنی است و به اجرای احکام علیه نمایندگان قانونی، وراث یا وصی می‌پردازد.

یکی از مهمترین کاربردهای ماده 426 در دعاوی ارث است که یکی از طرفین از اجرای حکم دادگاه خودداری می کند. در چنین مواردی ماده 426 اجرای حکم را علیه نماینده قانونی یا وصی ترکه مجاز دانسته است.

یکی دیگر از مواردی که ممکن است ماده 426 وارد عمل شود این است که شخصی قبل از حل و فصل دعوی مدنی فوت کند. در این موارد، ماده 426 دادگاه را قادر می‌سازد تا هر حکمی را که علیه قائم مقام یا ورثه یا وصی قانونی آنها صادر می‌شود اجرا کند.

علاوه بر این، اگر حکم مالی دریافت کرده اید اما به دلیل انحلال یا انحلال واحد تجاری قادر به بازیابی حقوق خود از یک واحد نیستید، اعمال ماده 426 می تواند به شما در بازیابی آن حقوق از مدیران آن یا سایر اشخاص مسئول کمک کند.

درک چگونگی و زمان اعمال ماده 426 می تواند به افراد کمک کند تا در موقعیت های پیچیده حقوقی مربوط به اختلافات ارث و رویه های بازپرداخت بدهی حرکت کنند.

نمونه دادخواست اعمال ماده ۴۲۶

اگر به دنبال درخواست برای ماده 426 هستید، داشتن یک دادخواست مدون مهم است. یک دادخواست واضح و مختصر می تواند در پرونده شما تفاوت ایجاد کند. در اینجا یک عریضه نمونه است که می توانید از آن به عنوان راهنما استفاده کنید:

[اسم شما] [نشانی شما] [شهر، کد پستی ایالت] [تاریخ] [نام منشی دادگاه] [نشانی دادگاه] [شهر، کد پستی ایالت]

خانم / آقای عزیز،

این نامه را برای درخواست اعمال ماده 426 (درج نام مقاله) در مورد خود می نویسم. من معتقدم که وضعیت من در چارچوب مقررات ارائه شده توسط این ماده قرار می گیرد.

(اطلاعات زمینه ای در مورد پرونده خود و اینکه چرا معتقدید ماده 426 اعمال می شود را ارائه دهید)

لذا با کمال احترام تقاضا دارم که طبق ماده 426 دادگاه به من تخفیف دهد.

از اینکه به درخواست من توجه کردید متشکرم

خالصانه،
(امضای شما)
(اسم چاپی شما)

به یاد داشته باشید که همیشه قبل از ارائه هرگونه سند یا دادخواست حقوقی با یک وکیل متخصص مشورت کنید. آنها می توانند بینش ارزشمندی در مورد موقعیت خاص شما ارائه دهند و به شما کمک کنند تا اطمینان حاصل شود که همه چیز به درستی انجام می شود.

مشاوره تلفنی با وکیل

به طور خلاصه، ماده 426 قانون مدنی ابزار قانونی مهمی است که می تواند افراد و مشاغل را در برابر خسارات ناشی از همسایگان محافظت کند. با ارائه چارچوبی روشن برای حل و فصل اختلافات بر سر دیوارهای مشترک و سایر مرزهای دارایی، این مقاله می تواند به جلوگیری از دعاوی پرهزینه کمک کند و اطمینان حاصل کند که با همه طرفین منصفانه رفتار می شود.

اگر با یک اختلاف مربوط به همسایه سر و کار دارید یا در مورد هر موضوع دیگری به مشاوره حقوقی نیاز دارید، همیشه عاقلانه است که با یک وکیل مجرب مشورت کنید. یک وکیل خوب می‌تواند شما را از طریق پیچیدگی‌های سیستم حقوقی راهنمایی کند، راهنمایی‌های تخصصی در مورد پرونده شما ارائه دهد و در صورت لزوم از شما در دادگاه نمایندگی کند.

برای شروع مشاوره امروز، به سادگی بهترین وکلای منطقه خود را به صورت آنلاین جستجو کنید یا از دوستان و اعضای خانواده بخواهید که توصیه هایی را داشته باشند. هنگامی که یک وکیل تضمین شده پیدا کردید که نیازها و بودجه شما را برآورده می کند، با شماره دفتر آنها تماس بگیرید یا از وب سایت آنها برای تعیین وقت ملاقات بازدید کنید.

بسیاری از وکلا نیز مشاوره رایگان از طریق تلفن یا چت آنلاین و همچنین برنامه های پرداخت انعطاف پذیر را ارائه می دهند تا خدمات حقوقی را در دسترس تر کنند. بنابراین دریغ نکنید – امروز با یک وکیل متخصص تماس بگیرید تا کمک مورد نیاز خود را دریافت کنید!

3.8/5 - (5 امتیاز)
Facebook
Twitter
LinkedIn
نوشته های تازه
قاضی بازنشسته دادگاه تجدیدنظر
وکیل قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب مرتبط