مشاوره رایگان

(ساعات اداری)




دادخواست دیوان عدالت اداری + فرم نمونه دادخواست

دیون عدالت اداری

تماس با وکلای دیوان

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید

Table of Contents

برای تنظیم دادخواست دیوان عدالت اداری و آشنایی با نمونه فرم دادخواست، با ما همراه باشید…

دیوان عدالت اداری دادگاهی است که به درخواست ها و شکایات مردم در مرحله بدوی و تجدیدنظر  بابت تصمیمات اداری و سازمان های دولتی رسیدگی می کند. دادگاه متشکل از قضاتی است که توسط رئیس قوه قضائیه منصوب می شوند. دادگاه این اختیار را دارد که هر تصمیم اداری را که غیر معقول و خلاف شرع باشد تشخیص دهد و لغو کند.

نحوه تقدیم دادخواست در دیوان عدالت اداری

اگر از رای صادره در پرونده دیوان عدالت اداری متاثر شده اید و می خواهید به آن اعتراض کنید، می توانید از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی به دیوان عدالت اداری دادخواست بدهید. این فرآیند می‌تواند پیچیدگی های خودش را داشته باشد، بنابراین مهم است که قبل از شروع، الزامات و مدارک و متن دادخواست مربوط به آن را درک کنید.

هنگامی که دادخواست شما ثبت شد، پس از بررسی و تعیین شعبه ، به دادخواست رسیدگی شده و در نهایت رای صادر خواهد کرد. در حین انجام این پروسه، موکل نمی تواند به صورت حضوری پرونده را پیگیری کند؛ تنها وکیل می تواند در دیوان عدالت اداری حضور به عمل آورده و با قاضی صحبت کند، فلذا حضور وکیل در پرونده می تواند نقش مهمی در موفقیت در پرونده داشته باشد.

اگر قصد دارید دادخواستی را در دیوان عدالت اداری ارائه دهید، مهم است که با یک وکیل مجرب مشورت کنید که می تواند به شما کمک کند تا در این فرآیند پیمایش کنید و از حفظ حقوق شما اطمینان حاصل کنید.

برای تقدیم دادخواست در دیوان عدالت اداری به کجا مراجعه کنیم؟

یکی از سامانه‌ها به آدرس sajed.divan-edalat.ir با عنوان «سامانه ساجد» ، خدمات ثبت دادخواست را برای ارباب رجوع ارائه می‌دهد. از جمله خدمات آنلاین سامانه ساجد می توان به  ثبت دادخواست تجدید نظر، ثبت درخواست ماده ۷۹( درخواست بررسی مجدد رأی صادر شده از شعبه، توسط رئیس دیوان)، ثبت درخواست رسیدگی به تعارض آرا شعب، ثبت دادخواست اعاده دادرسی، ثبت دادخواست اعتراض ثالث و ثبت دادخواست ورود ثالث اشاره کرد. همچنین خدمات مشاهده و پیگیری پرونده و ارسال لوایح و نامه‌ها هم در این سامانه در دسترس شهروندان قرار دارد.

آیا امکان ویرایش دادخواست در دیوان عدالت اداری وجود دارد؟

در ثبت دادخواست در سامانه الکترونیکی ، آخرین مرحله ثبت دادخواست، پرداخت هزینه می باشد. تا زمانی که پرداخت هزینه انجام نشده باشد، امکان ویرایش دادخواست وجود دارد. در صورتی که پرداخت هزینه انجام شد دیگر امکان ویرایش ندارید.

دیوان عدالت اداری یکی از نهادهای مهم در عرصه سازمانهای قضایی در جمهوری اسلامی ایران می باشد.

عطف به کارکرد نهاد قوه قضاییه  ایران ،  در اصل ۱۵۶ قانون اساسی که منجر به ایجاد  یک سازمان قضایی اختصاصی جهت رسیدگی به شکایات و اعتراضات مردم  مردم پیش بینی شده است که بررسی سابقه دیوان عدالت اداری نشان از  نقش مهم و موثر  این نهاد در حمایت از حقوق شهروندان بوده است لذا بر  طبق اصل‏ یكصد و هفتاد و سوم قانون اساسی، به‏ منظور رسیدگی‏ به‏ شکایات و اعتراضات به واحدهای دولتی و داری ‏ مردم‏ نسبت‏ به‏ مأمورین‏ یا واحدها یا آیین‏ نامه‏ های‏ دولتی‏ و احقاق‏ قانونی حقوق آنها، دیوانی‏ به‏ نام‏ “دیوان‏ عدالت‏ اداری‏” زیر نظر رئیس‏ قوه‏ قضائیه‏ شکل گرفته است.

باتوجه به توضیحات فوق این نهاد نقشی بسیار مهم در احقاق حق مردم در رابطه با نهادهای دولتی ، اداری ، انقلابی ایفا نموده و مردم می توانند در صورت هرگونه اعتراض ، تضرر ، شکایت و ….با  ثبت و ارسال دادخواست به دیوان عدالت اداری تقاضای احقاق حق و همچنین حقوق از دست رفته خود را بنمایند.

برای شروع هرگونه شکایت علیه ادارات ، سازمانها ، نهادهاو ادارات دولتی و انقلابی ، شهرداری ها ، سازمان تامین اجتماعی ابتدا باید اقدام به نوشتن دادخواست کتبی در این رابطه نموده و  کلیه دلائل و ضمائم را به پیوست آن نموده و در سامانه ساجد که سایت ثبت الکترونیکی دادخواست دیوان عدالت اداری  می باشد ثبت و بعدا نیز میتوان از همین طریق اقدام به پیگیری ان نمود .

بهترین راه برای دریافت احقاق حق خود از طریق دیوان عدالت اداری استفاده از وکیلان مجرب و باسابقه می باشد ، که این امر نقش بسیار موثری در این زمینه داشته و می تواند سرنوشت ساز باشد.

در این زمینه گروه تخصصی وکلای دیوان یکی از بهترین مجموعه وکلا در این زمینه در ایران بوده و با خیالت راحت می توانید تمامی پرونده های خود را به انها بسپارید .

 

برگ دادخواست دیوان عدالت اداری

برای شروع طرح شکایت در دیوان عدالت اداری نیاز به تقدیم دادخواست و نوشتن و تکمیل  آن  بر اساس ضوابط و مقررات دیوان عدالت اداری الزامی می باشد. در این خصوص ماده ۱۶ قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری بیان می دارد :

برای شروع رسیدگی در شعب دیوان، تقدیم دادخواست  دیوان عدالت اداری الزامی بوده و همچنین  دادخواست باید به زبان فارسی روی برگه ‌های مخصوص، تکمیل  و پر شود .

نکته:  تمامی پرونده ‌ های دارای قرار عدم صلاحیت، که از مراجع قضائی و قانونی دیگر به دیوان  عدالت اداری ارسال می‎ شود، نیازی به تقدیم دوباره دادخواست و همچنین پرداخت مجدد هزینه دادرسی ندارند .

نکته: از زمان تصویب قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری ، مهلت تقدیم و تکمیل دادخواست، در خصوص مواد موضوع بند دو ماده ماده  این قانون،  برای اشخاص داخل کشور سه ماه از تاریخ ابلاغ و برای افراد مقیم در خارج کشور شش ماه از زمان ابلاغ رای یا صدور رای قطعی مرجع صادر کننده  مربوطه مطابق قانون آیین ‌ دادرسی دادگاه های عمومی و انقلاب (در امور مدنی) است.

همچنین در دادخواست تقدیمی شاکی یا شکات متضرر یا معترض که خواهان احقاق حق خود می باشند باید به همراه دلائل و ضمائم و مستندات کامل موضوع اعتراض باشد.

دادخواست بدوی دیوان عدالت اداری

دادخواست بدوی دیوان عدالت اداری همان برگه دادخواست می باشد که براساس ماده ۱۶ قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری باید نوشته شده  شیوه نگارش و بیان خواسته درآن نقشی بسیار مهم در احقاق حق خواهان یا شاکی در اختلاف و دعوی داشته و دارد. لذا باید به این موضوع که نقشی حیاتی در احقاق حق دادخواست دهنده دارد توجهی ویژه داشته باشیم .

متاسفانه به دلیل عدم اطلاع آشنایی اکثریت مردم به قانون و مقررات و عدم آشنایی با شیوه نگارش دادخواست در اکثر موارد دادخواست ثبتی دیوان عدالت اداری  به صورت ناقص تحویل داده شده و همین امر معمولا مشکلات بعدی را به همراه خواهد داشت.

لذا به جهت پیشگیری از همه موارد فوق ارجاع امر  به وکیل اشنا به دیوان عدالت اداری  بسیار حائز اهمیت  می باشد .چرا که معمولا وکلای عمومی و غیر تخصصی معمولا اشنایی کامل و کافی با دیوان عدالت اداری نداشته و همین امر در مواردی موجب رد دادخواست و صدور حکم به نفع سازمان یا اداره دولتی خواهد شد.

ما گروه وکلای تخصصی دیوان  با ده سال سابقه کار در این زمینه قادر به انجام کلیه امور مربوطه در این خصوص بوده ، لذا با اعتماد پرونده های خود را به ما بسپارید

نمونه فرم دادخواست دیوان عدالت اداری        

فرم دادخواست دیوان عدالت اداری از جمله فرمهایی می باشد که در قانون به انها اشاره شده و برای قبول دادخواست مطرح شده در دیوان عدالت اداری حتما باید از ان استفاده شود.

در ذیل یک نمونه فرم اماده  دیوان عدالت اداری را مشاهده می فرمایید .

 

 

 

 

شماره پرونده ………….

بسمه تعالي

قوه قضائيه

ديوان عدالت اداري

 

به شعبه  ارجاع مي گردد

امضاء رئيس كل ديوان
شماره و تاريخ ثبت

برگ دادخواست

مشخصات طرفين نام و نام خانوادگي نام پدر شغل اقامتگاه
شاكي  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

وكيل شاكي
طرف شكايت

 

موضوع شكايت و خواسته تقاضای ابطال رای کمیسیون ……………..

 

شرح شكايت و دلايل و مستندات

احتراماًشرح شکایت این است که اینجانب مطابق استشهادیه محلی (که فتوکپی مصدق آن به پیوست میباشد )

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

.                                                                                                              باتشکر وتجدید احترام

امضاء

امضاء شاكي گواهي مي شود:

امضاء يا اثر انگشت شاكي بايد به وسيله دفتر يكي از دادگاه ها يا بخشدار يا نيروهاي انتظامي يا يكي از ادارات دولتي و نهادهاي انقلابي و يا امام جماعت
مسجد محل سكونت مدعي گواهي شده باشد و در صورتيكه شاكي مقيم خارج از كشور باشد به گواهي يكي از مامورين كنسولي جمهوري اسلامي ايران رسيده
باشد.

در صورت لزوم از پشت صفحه استفاده شود

برای تکمیل فرمهای شکوائیه اولیه دیوان عدالت ادارای حتما از کمک و مساعدت وکیل دادگستری و علی الخصوص وکیلان با سابقه بهره برده و با انها مشورت نمایید. .

سایت دانلود فرم دادخواست دیوان عدالت اداری

  طرح شکایت در دیوان عدالت اداری دارای مقررات و ضوابط خاص خود می باشد که در صورت عدم رعایت هر کدام از انها در دیوان قرار نقص دادخواست صادر می شد که در صورت عدم اصلاح  دادخواست دیوان عدالت اداری، قرار رد دادخواست صادر شده  که این امر خود موجب مشکلات فراوانی می شود . لذا برای نوشتن دادخواست لازم است آن را در فرم مخصوص نوشته و مطابق مقررات ماده ۱۶ قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری تکمیل نمایید. برای دانلود فرم دادخواست دیوان می توانید به سایت ثبت دادخواست دیوان یا سامانه ساجد مراجعه و یا آن را از طریق اداره پست تهیه نمایید .

نمونه فرم پر شده دادخواست دیوان عدالت اداری

منظور از فرم پر شده دادخواست دیوان عدالت اداری ، فرمی می باشد که براساس اصولی صحیح قانونی تکمیل گردیده و بعد از ثبت در سامانه ساجد و بررسی آن در دیوان عدالت اداری  توسط قاضی شعبه و تایید شکایت و تضییع حق حکم به ورود شکایت صادر شده و در مراحل بعدی می توانید با پیگیری ان از سامانه از روند پرونده در دیوان مطلع شوید.

ثبت دادخواست در دیوان عدالت اداری

در سابق دیوان عدالت ادارای تنها در تهران دارای شعبه بوده و افراد در صورت ایجاد هرگونه مشکل با ادارات و سازمانهای دولتی و نهادهای عمومی و انقلابی ، تامین اجتماعی و تضرر و اعتراض به این نهاد ها محتمل مشکلات فراوانی شده و باید ضمن دست کشیدن از کار و زندگی خود برای ثبت پرونده به تهران مراجعه نمایند که علاوه بر گاها مسیر بسیار طولانی ایاب و ذهاب از نقاط مختلف کشور به سمت تهران  به دلیل عدم اشنایی با قانون ، روند دادرسی طولانی و بسیاری از مشکلات دیگر قادر به پیگیری شکایت خود نبوده و از آن منصرف می شدند .

هم اکنون با الکترونیکی شدن وروند ثبت دادخواست در دیوان عدالت اداری این موضوع بسیار آسانتر شده و افراد از هر جای ایران و یا خارج کشوور می توانند از حقوق خود دفاع نمایند .

برای ثبت دادخواست اشخاص باید ابتدا برای ایجاد حساب کاربری به دفاتر خدمات الکترونیک ( ثنا ) که در تمامی حوزه های قضایی وجود دارند مراجعه نموده و بعد از ان با ثبت نام در سامانه ساجد دادخواست خود را ثبت و به دیوان ارسال نمایند .

پیگیری دادخواست دیوان عدالت اداری

دیوان عدالت اداری برای ثبت دادخواست اقدام به راه اندازی یک سامانه اینترنتی به نام سامانه ساجد به نشانی : sajed.divan-edalat.ir نموده که شاکیان و افراد می توانند کلیه مراحل ثبت ، ورود به شکایت ،  مشاهده رای صادره را در انجا انجام دهند.

علاوه بر موارد فوق بعد از ثبت دادخواست بدوی و تجدید نظر  برای پیگیری پرونده در دیوان عدالت اداری  باید از طریق سامانه ثنا ( سامانه ابلاغ الکترونیک قضایی ) اقدام به پیگیری پرونده وانجام مابقی امور اقدام نمود.

لازم به ذکر است که تنها دادخواست های دیوان عدالت اداری موضوع ماده 79  و 800 این قانون قابل پیگیری در سامانه ساجد  می باشند .

«پیگیری دقیق دادخواست های خود در دیوان عدالت اداری را به ما ( گروه تخصصی وکلای دیوان ) بسپارید و از احقاق حق خود با اطمینان مطمئن باشید »

مدت زمان رسیدگی به دادخواست دیوان عدالت اداری

براساس گزارش های موجود در سطح خبرگزاری های حقوقی  مدت زمان رسیدگی به دادخواست های دیوان عدالت اداری به میزان به میزان چهار ماه رسیده است. اما انچه لازم به ذکر است مدت زمان رسیدگی در دیوان عدالت اداری بستگی به نوع دعوی ، سازمان و یا اداره مقابل و موارد بسیار دیگری دارد که زمان رسیدگی تاصدور حکم بسیار موثر می باشد.

برای تسریع در پیگیری پرونده و صدور هرچه سریعتر حکم در دیوان عدالت اداری  بهترین راه چاره ان است که پرونده را به وکیل ماهر و متخصص در سطح دیوان عدالت اداری بسپاریم .

نمونه دادخواست دیوان عدالت اداری

بسمه تعالی

ریاست محترم دیوان عدالت اداری

با سلام و عرض ادب و تحییات الهی

اينجانب ………………. فرزند شهيد ……………………… متولد ……………………..  وسرپرست خانواده پنج نفري مي باشم و براي تامين  معيشت زندگي  تا روز قبل از مصاحبه   به دلیل شرایط سخت مسیر رفت و امد و همچنین راه بندان قادر به حرکت به سمت مرکز استان نبوده و بالاجبار  در ………………………. مشغول به كار بودم و باتوجه به كار زياد در كارگاه نتوانستم خود را براي انجام مصاحبه در مورخه …………. آماده نمايم و در روز مصاحبه نيز به دليل استرس زیاد و همچنین سوالات دو پهلو و سطح بسیار بالای انها  نتوانستم به طور دقيق به سوالات جواب بدهم كه موجب عدم قبولي اينجانب در مصاحبه  آزمون استخدامی ………….. شد.

لذا باتوجه به شرايط ياد شده و همچنین قبولی بنده در آزمون استخدامی و دارا بودن امتیاز خانواده شهید و امور ایثارگران  درخواست اعتراض به مصاحبه قبلي و انجام دوباره مصاحبه و اينكه امتياز اولويت جهت استخدام  براي فرزندان شاهد قائل مي باشيد را  دارا مي باشم. لذا خواهشمند است اقدامت لازم را در خصوص پیگیری موضوع و همچنین صدور دستور انجام دوباره مصاحبه استخدامی سازمان …………………… را مبذول بفرمایید .

با تشکر و تجدید احترام

نمونه دادخواست بازگشت به کار دیوان عدالت اداری

 بسم تعالی

ریاست محترم دیوان عدالت اداری

با سالم و تحییات الهی :

شرح شكايت و دلايل و مستندات  :احتراما به استحضار حضرت عالي مي رساند در كمال احترام و با اظهار تشكر از عنايات عاليه به موجب دادخواست اينكه استناد به جامع مدارك اثباتي و متقن ضم شكوائيه اينجانبه ……………….. فرزند ……………………….. با ده سال سابقه خدمت صادقانه در آموزش و پرورش به عنوان آموزگار معلم ابتدايي با توجه به اينكه در طول خدمت از هيچ گونه تلاشي مضايقه و دريغ نكرده اما متاسفانه به لحاظ …………….و سایر معضلات شخصي متاثر از بروز بيماري رواني و متعاقب …………………………………………. نتوانسته ام در محل خدمت حضور پيدا نمايم و اينكه در صدد ارائه تمامي مدارك پزشكي جهت ارائه به مديريت آموزش و پرورش مربوطه …………………….. شهرستان  بوده ام ولي متاسفانه غيبت به مدت 2 ماه اينجانب غير موجه اعلام گرديده است و در اجراي راي شماره 6090 مورخه 6/9/87 هيات تجديد نظر رسيدگي به تخلفات اداري  شعبه 1 وزارت متبوع از وزارت آموزش و پرورش اخراج گرديده ام . حال باتوجه مدارك مثبته  پيوستي و اينكه اخراج اينجانبه باعث بروز مشكلات زيادي براي خود و خانواده ام گرديده است و اينكه اينجانبه علاقه زيادي به خدمت در آموزش و پرورش را دارم .با توجه به مدارك فوق الذكر خاضعانه   استدعا در امعان نظر و رسيدگي به موضوع وفق مقررات  موازين قانوني و مفاد خواسته شده در راستاي اعانت و صيانت از حقوقات محققه ومسلمه خود از محضر عالي مورد تقاضا است .مدارك پيوستي         برگ جهت استحضار به پيوست مي باشد.

نمونه دادخواست اعاده دادرسی به دیوان عدالت اداری

با سلام

ریاست محترم دیوان عدالت اداری

احتراما به استحضار می رساند

اینجانب  …………………خواهان در پرونده ……………………..در و شماره دادنامه  …. در ارتباط با وصیت پدر بزرگ بنده  …. به در خصوص تملک یک باب منزل مسکونی  …. واقع در …. به اینجانب …. علی رغم دلائل ارئه شده  که قاضی محترم شعبه انها را  را ناکافی تشخیص داده اند  و به علت در عدم دسترسی به  وصیت نامه کتبی، رای برعلیه بنده صادره و منزل منزل به بنده داده نشد..

لذا هم اکنون با پیدا شدن وصیت نامه کتبی از پدریزرگ بنده که اصالت ان نیز مورد تایید……………….. می باشد ومستندا به مواد قانونی و وصیت نامه ارائه شده  از ریاست محترم  دیوان عدالت اداری خواستارم که ضمن صدور دستور قبولی اعاده دادرسی ، تقاضای صدور حکم به نفع اینجانب از محضر حضرت عالی مورد استدعاست

نمونه دادخواست اعتراض به عدم قبولی در آزمون استخدامی

 

بسم تعالی

ریاست محترم دیوان عدالت اداری :

با سلام و عرض ادب

احتراما به استحضار حضرت عالی می رساند اینجانب ……………….. فرزند ………….. به شماره ملی ……………… و صادره و ساکن …………. استان ……………… نظر به اینکه بنده در ازمون استخدامی سال 99 با کسب امتیاز 70 در آزمون استخدامی قبول شده و علی رغم   آمدن اسم بنده متاسفانه اینجانب به گزینش دعوت نشده و تا کنون علی رغم اعتراض در سازمان سنجش تا کنون پاسخ در خوری به من داده نشده است.  نظر به اینکه مستندا به اصل 173 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران دیوان عدالت اداری مرجع رسیدگی به اعتراضات مردم به تظلمات و همچنین اقدامات سازمانهای دولتی می باشد لذا  با توجه به این امر  بنده  در انتها مجبور به  شکایت از سازمان سنجش به عدم توجه به اعتراض بنده  شده  و لذا  باتوجه به دلائل و مدارک ارسالی اینجانب  و همچنین تاییدیه  مسئول سازمان سنجش  در خصوص قبولی بنده تقاضای  صدور رای در خصوص الزام سازمان سنجش به تایید قبولی و همچنین الزام ان به ارسال پرونده بنده به گزینش و  را از محضر حضرت عالی استدعا دارم.

با تشکر و تجدید احترام

نمونه دادخواست دیوان عدالت اداری اداره کار

هنگامی که نوبت به طرح دادخواست در دیوان عدالت اداری می رسد، درک فرآیند و الزامات مربوطه بسیار مهم است. بیایید نگاهی به یک دادخواست نمونه مخصوصاً مربوط به وزارت کار بیندازیم.

در این سناریو، بیایید تصور کنیم شما کارمندی هستید که احساس می‌کند توسط کارفرمایتان بدرفتاری شده است. شما معتقدید که برخی از قوانین کار نقض شده است و می خواهید عدالت اجرا شود. اینجاست که دیوان عدالت اداری برای حفظ حقوق شما وارد عمل می شود.

برای شروع این فرآیند، باید یک دادخواست به خوبی تهیه کنید که تمام جزئیات مربوط به پرونده شما را مشخص کند. این باید شامل اطلاعاتی مانند مشخصات شخصی شما، نام کارفرما، شرح حوادث یا تخلفات، تاریخ و زمان در صورت وجود باشد. به یاد داشته باشید که ضمن ارائه شواهد کافی برای هر ادعایی که ارائه می شود، واضح و مختصر باشید.

هنگامی که پیش نویس دادخواست خود را تکمیل کردید، بسیار مهم است که قبل از ارسال آن را به دقت بررسی کنید. اطمینان حاصل کنید که تمام اسناد لازم برای ارجاع آسان توسط مقامات دادگاه به درستی پیوست و سازماندهی شده است.

پس از ارسال دادخواست خود با کمک وکیل مجرب دیوان عدالت اداری، با صبر و حوصله منتظر دستورالعمل های بعدی آنها یا به روز رسانی در مورد هر گونه جلساتی که در رابطه با پرونده خود در نظر گرفته شده است می مانید.

به یاد داشته باشید که هر مورد منحصر به فرد است. بنابراین، بسته به شرایط فردی ممکن است دستورالعمل‌های خاصی یا اسناد اضافی مورد نیاز باشد. مشاوره با یک وکیل متخصص در قانون کار می تواند راهنمایی های ارزشمندی را در طول این فرآیند ارائه دهد.

با پیروی مجدانه این مراحل و درخواست مشاوره حقوقی حرفه ای در صورت نیاز – چه از طریق مشاوره یا وکالت – بهترین شانس را برای دستیابی به عدالت در موضوعات مربوط به اختلافات کارگری از طریق دادخواست های ارائه شده به دیوان عدالت اداری به خود می دهید.

اصلاح دادخواست دیوان عدالت اداری

وقتی صحبت از مسائل حقوقی می شود، بسیار مهم است که اطمینان حاصل کنید که تمام جزئیات لازم در دادخواست شما گنجانده شده است. با این حال، گاهی اوقات ممکن است مواردی وجود داشته باشد که شما نیاز به اصلاح یا اصلاح در پرونده اولیه خود داشته باشید. در چنین مواردی، درک فرآیند اصلاح یک دادخواست می تواند بسیار سودمند باشد.

دیوان عدالت اداری تشخیص می دهد که اشتباهاتی رخ می دهد و شرایط می تواند تغییر کند. به همین دلیل است که آنها یک رویه روشن برای اصلاح دادخواست ها ارائه می دهند. این به افراد و سازمان‌ها این فرصت را می‌دهد تا هر گونه اشتباه یا حذفی را در پرونده‌های اصلی خود اصلاح کنند.

برای اصلاح یک دادخواست، پیروی از مراحل خاصی مهم است. با یک وکیل متخصص در حقوق اداری مشورت کنید. آنها شما را در این فرآیند راهنمایی می کنند و به شما کمک می کنند تا اطمینان حاصل کنید که تمام اطلاعات مورد نیاز در دادخواست اصلاح شده شما گنجانده شده است.

هنگامی که با یک وکیل مشورت کردید، پرونده اصلی خود را به دقت بررسی کنید و هرگونه تغییر یا اضافاتی را که باید انجام شود شناسایی کنید. این می تواند به سادگی تصحیح یک خطا در یک آدرس یا افزودن شواهد جدید برای حمایت از پرونده شما باشد.

در مرحله بعد، یک نسخه اصلاح شده از دادخواست اصلی خود را که شامل این تغییرات است، پیش نویس کنید. به جزئیات دقت کنید و مطمئن شوید که همه چیز دقیق و کامل است.

پس از تنظیم سند اصلاحی، آن را به همراه هرگونه مستندات یا شواهد مربوط به اصلاحات انجام شده در دیوان عدالت اداری بایگانی نمایید.

ارائه سریع اصلاحات از تاخیرهای غیرضروری در رسیدگی جلوگیری می کند.

با دنبال کردن این مراحل و راهنمایی گرفتن از یک وکیل با تجربه متخصص در حقوق اداری، می توانید اطمینان حاصل کنید که دادخواست اصلاح شده شما به طور موثر موقعیت به روز پرونده شما را منعکس می کند.

مشاوره با کارشناسانی مانند وکلای متخصص در حقوق اداری می تواند به طور قابل توجهی شانس موفقیت شما را در رسیدگی به امور حقوقی در دادگاه های اداری افزایش دهد!

بنابراین اگر متوجه می‌شوید که برای بهترین روش در رابطه با دادخواست‌های اصلاحی در دیوان عدالت اداری به کمک نیاز دارید، دریغ نکنید! همین امروز به دنبال مشاوره حرفه ای از وکلای متخصص باشید!

[شماره تلفن وکیل: xxx-xxx-xxxx] [شماره دفتر وکیل کارشناس: xxx-xxx-

نمونه دادخواست تجدیدنظر دیوان عدالت اداری

دیوان عدالت اداری نقشی حیاتی در تأمین عدالت و انصاف در امور اداری ایفا می کند. چه به دنبال ارائه دادخواست، اصلاح درخواست موجود یا ارائه درخواست تجدیدنظر باشید، مشورت با یک وکیل متخصص در حقوق اداری بسیار مهم است.

یک وکیل ماهر و باتجربه می تواند در طول فرآیند راهنمایی کند و اطمینان حاصل کند که از حقوق شما محافظت می شود و پرونده شما به طور موثر ارائه می شود. آنها می توانند به شما در درک الزامات قانونی کمک کنند و به پیمایش پیچیدگی رویه های اداری کمک کنند.

به یاد داشته باشید، پیدا کردن بهترین وکیل برای نیازهای شما ضروری است. به دنبال فردی باشید که در حقوق اداری تخصص داشته باشد، سابقه خوبی در پرونده های موفق و هزینه های معقول داشته باشد. برای مشاوره اولیه یا تعیین قرار ملاقات با آنها از طریق تلفن یا آنلاین با آنها مشورت کنید.

رسیدگی به مسائل حقوقی به تنهایی می تواند چالش برانگیز باشد. به همین دلیل است که داشتن یک وکیل قابل اعتماد در کنار شما بسیار ارزشمند است. امروز با یک وکیل مورد اعتماد تماس بگیرید تا در مورد وضعیت خود صحبت کنید که می تواند مشاوره حقوقی معتبری ارائه دهد و شما را به طور مؤثر در دیوان عدالت اداری نمایندگی کند.

 

3.8/5 - (5 امتیاز)
Facebook
Twitter
LinkedIn
نوشته های تازه
قاضی بازنشسته دادگاه تجدیدنظر
وکیل قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب مرتبط