مشاوره رایگان

(ساعات اداری)




تلفن قضات دیوان عدالت اداری

تلفن قضات دیوان

تماس با وکلای دیوان

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید

Table of Contents

روند رسیدگی به پرونده های دیوان عدالت اداری اینگونه است که در ابتدا شاکی پرونده طی یک دادخواست اصولی اقدام به طرح شکایت به دیوان عدالت می نماید. رئیس دیوان در این میان با بررسی کامل دادخواست ارائه شده و همچنین با اطمینان از تکمیل بودن اسناد و مدارک، پرونده را بر حسب موضوع به یکی از شعب مربوطه در دیوان تحویل می دهد.
 قاضی شعب مورد نظر نیز با بررسی های قانونی که انجام می دهد در نهایت ابلاغیه ای را به طرف شکایت ارسال می کند که در این ابلاغیه مدت زمان ارسال دفاعیه مشخص شده است؛ به این معنا که طرف شکایت فرصت دارد در مدت زمان مشخص دفاعیه خود را در قالب لایحه و تحویل اسناد و مدارک به قاضی شعبه تحویل دهد. قاضی پرونده پس از تکمیل شدن اسناد و مدارک قانونی با تحقیقات گسترده ای که انجام می دهد، قادر به صدور رای بدوی خواهد بود. تلفن قضات دیوان عدالت اداری پل ارتباطی با دفتر قاضی شعبه برای دریافت راهنمایی و مشاوره در حیطه پرونده های موجود خواهد بود.

تجدید نظر از آرا و احکام دیوان عدالت اداری

به منظور حفظ عدالت میان مردم و واحد های دولتی، تدابیری اتخاذ شده است که به واسطه آن طرفین شکایت در دیوان عدالت می توانند نسبت به رای صادر شده از سوی شعب بدوی دیوان، اعتراض خود را تقدیم کنند. نحوه اعتراض به آرای صادره بدوی اینگونه است که هر کدام از طرفین در مدت زمان ۲۰ روز پس از رای بدوی فرصت دارند تا اعتراض خود را به صورت دادخواست اعتراض به شعبه بدوی تحویل دهند.

قاضی شعب تجدید نظر

در این مرحله رئیس دیوان نیز با بررسی محتوای اعتراض، پرونده را برای برسی بیشتر به یکی از شعب تجدید نظر دیوان تحویل می دهد تا پرونده برای بررسی مجدد آماده گردد. لازم به ذکر است که دفاتر دیوان واقع در مراکز استان ها نیز آمادگی پذیرش دادخواست های تجدید نظر را خواهند داشت تا به این طریق در صرف هزینه و زمان برای مراجعات حضوری به دیوان پیشگیری به عمل آید.

برای تنظیم دادخواست اعتراض به رای صادره بدوی می توانید از یک وکیل دیوان عدالت کمک بگیرید تا ضمن پیشبرد اصولی پرونده، احتمال گرفتن رای موافق از قاضی پرونده افزایش پیدا کند. فراموش نکنید که تمامی مراحل بررسی پرونده و صدور رای در دیوان به صورت غیر حضوری خواهد بود اما در این میان اسامی قضات و همچنین تلفن قضات دیوان عدالت اداری می تواند برای پیگیری پرونده بسیار مفید باشد.

رسیدگی به پرونده توسط قضات شعب

همانطور که پیش از این نیز بیان کردیم، برای بررسی مجدد پرونده در تجدید نظر، قاضی شعبه تجدید نظر صلاحیت بررسی پرونده را خواهد داشت. حال این بررسی مجدد در سایه نوع اعتراض صورت گرفته و همچنین مدارک ارائه شده از جانب طرفین صورت می پذیرد تا در نهایت رای تجدید نظر صادر گردد. رای صادر شده در مرحله تجدید نظر قطعی بوده و توسط شعبه اجرای احکام به مرحله اجرا در می آید.

 حالت های مختلف رای صادره از سوی قاضی شعب

بررسی مجدد پرونده توسط قاضی شعبه تجدید نظر چندین حالت را در پی خواهد داشت. اول اینکه ممکن است قاضی شعب تجدید نظر نیز رای صادره از شعب بدوی را منطقی بخواند و همان رای را مجدد صادر کند. و اما حالت دیگر اینکه احتمال نقص رای بدوی در حالت های مختلف توسط قاضی شعبه تجدید نظر وجود دارد؛ به این صورت که گاهی اصل رای صحیح خوانده شده اما وجود برخی خلل ها در رای موجب می شود تا قاضی پرونده رای جدیدی را با اصلاح اشتباهات آن صادر کند.

در حالت دیگر نیز ممکن است که قاضی شعبه تجدید نظر رای بدوی را به کل غلط تشخیص داده و مجددا رای اساسی را صادر کند. به هر حال در هر صورت رای صادره از سوی قاضی شعبه تجدید نظر لازم الاجرا عنوان شده است. تلفن قضات دیوان عدالت اداری در دو شعبه بدوی و تجدید نظر می تواند پاسخگوی سوالات شما عزیزان باشد.

چند نکته مهم در خصوص ارائه دادخواست به دیوان عدالت اداری

  • دادخواست هایی که برای بررسی بیشتر پرونده به دیوان عدالت اداری تحویل داده می شود باید در نهایت دقت و صحت کامل نوشته شود چرا که در صورت وجود هرگونه نقص در این مورد، پذیرش آن در دیوان صورت نمی پذیرد به همین دلیل است که پیشنهاد می شود برای این منظور از یک وکیل دیوان عدالت اداری با سابقه کمک بگیرید.
  • همچنین اینکه فرم دادخواست به صورت یک سری فرم های آماده قابل دسترسی هستند که می توانید آن ها را از دفاتر قضایی و یا سامانه دیوان عدالت دانلود بفرمائید.
  • در صورتیکه قرار باشد در دادخواست مورد نظر، تجدید نظر خواهی صورت بگیرد باید به صورت کامل به یک سری از موارد مرتبط با تجدید نظر خواهی پرداخته شود.
  • مشخصات کامل شخص و موارد مورد نظر تجدید نظر خواه از جمله مهم ترین مواردی است که باید با دقت کامل تکمیل گردد. همچنین اینکه مشخصات شعبه بدوی و تاریخی که رای بدوی صادر شده است نیز باید در دادخواست تحدید نظر آورده شود.

تلفن قضات دیوان عدالت اداری :

در دیوان عدالت اداری معمولا قضات دارای اختیارات بسیار زیادی می باشند و در این زمینه به  صورت تخصصی می توانند   تصمیمات بسیار متفاوتی بگیرند . این تصیمات می تواند شامل احضار طرفین شکایت به  دادگاه باشد ، یا صدور دستور موقت توقف عملیات اجرائی و بسیاری از موارد دیگر  که در این نوشتار بدانها اشاره شده است. این قضات معمولا تحت شرایط بسیار  سختی انتخاب می شوند و در اکثر اوقات  بهترین قضات کشور می باشند که در دیوان عدالت اداری مشغول به فعالیت می باشند.

گروه تخصصی وکلای دیوان معمولا تعداد بسیار زیادی از قضات بازنشسته دیوان را  معمولا بعد از بازنشستگی  خواهان کمک به مردم بودند را در  این دفتر حقوقی به خدمت گرفته و  هم اکنون می توانند در پرونده های بسیار پیچیده دیوان با استفاده از دانش و مهارتهای خود تصمیم گیری نمایند .

قضات بازنشسته باتوجه به اینکه خود سالها در خصوص پرونده های دیوان حکم صادر نموده اند  لذا در هر پرونده ای  می توانند به راحت ترین شیوه ای که از نظر قانونی امکان دارد میتواند به شما مشاوره داده و در این باره قادر هستند  به شما در دریافت رای مورد نظر خود  کمک شایانی بنمایند.

برای تماس با قضات دیوان که در دفتر  گروه تخصصی مشغول به کار می باشند می توانید با شماره تلفن های 09129353470  و 09199353470  تماس گرفته و در نهایت در این باره  کمک های لازم خود را دریافت نمایید .

 

نقش وکلای دیوان در پیگیری پرونده های دیوان عدالت اداری

وکلای دیوان به عنوان باسابقه ترین وکلای فعال در حوزه دیوان عدالت اداری، آمادگی پذیرش دعاوی شما را خواهد داشت. همچنین اینکه برای اطلاع بیشتر در رابطه با شعب مختلف دیوان و همچنین تلفن قضات دیوان عدالت اداری می توانید با مشاورین این مجموعه در تماس باشید.

5/5 - (1 امتیاز)
Facebook
Twitter
LinkedIn
نوشته های تازه
قاضی بازنشسته دادگاه تجدیدنظر
وکیل قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب مرتبط