مشاوره رایگان

(ساعات اداری)




خسارت احتمالی در توقف عملیات اجرایی + وکیل تضمینی توقف عملیات اجرائی

وکیل دیوان عدالت اداری

تماس با وکلای دیوان

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید

Table of Contents

به طور طبیعی انجام تشریفات قانونی برای رسیدگی پرونده های شکایت در مراجع قضایی و الخصوص دیوان عدالت اداری تا حدودی زمان بر است؛ حال این پروسه زمان بر ممکن است بیش از پیش ضرر وارد شده به طرف شکایت را افزایش دهد و گاهی حتی راه جبرانی برای آن وجود ندارد.

بنابراین باید شرایطی اتخاذ شود که بتوان در طی پروسه رسیدگی به پرونده، اقدام به توقف عملیات اجرایی کرد تا از گسترش زیان وارد شده بر اموال درخواست کننده پیشگیری به عمل آید.

این شرایط در قالب توقف عملیات اجرایی خود را نشان می دهد؛ جاییکه شخص می تواند پس از طرح شکایت اقدام به تنظیم درخواست برای توقف عملیات اجرایی نماید. این عمل موجب می شود تا خسارت های احتمالی به کمترین میزان ممکن برسد. حال در ادامه با ما همراه باشید تا بیشتر به بحث خسارت احتمالی در توقف عملیات اجرایی بپردازیم.

در چه مواردی دستور توقف عملیات اجرایی صادر می شود؟

بر طبق قانون در چندین مورد به منظور پیشگیری از خسارت احتمالی در توقف عملیات اجرایی اقدام به صدور دستور موقت می شود که این موارد عبارتند از:

توقیف اموال

گاهی طرح شکایت به گونه ای است که احتمال دارد طرف شکایت در بازه زمانی که رای نهایی برای پرونده صادر می شود، اموال مورد نظر در طرح شکایت را بفروشد و یا هر احتمال دیگری که طرف مقابل را دچار ضرر احتمالی کند. در این مواقع بنا به نظر قاضی و با توجه به درخواست شاکی برای پیشگیری از خسارت احتمالی در توقف عملیات اجرایی اقدام می شود. توقیف اموال به این صورت است که دستگاه قضا، اموال را تا زمان تعیین تکلیف نهایی پرونده به صورت ضبط شده قرار می دهد تا طرف شکایت نتواند اقدامی در جهت وارد آمدن خسارت انجام دهد.

الزام طرق شکایت به انجام امری مشخص

گاهی که یکی از طرفین شکایت درخواست انجام امری را از طرف دیگر داشته باشد اما شخص از انجام عمل مورد نظر امتناع کند، احتمال وارد شدن خسارت احتمالی وجود دارد به همین دلیل قاضی پرونده بنا به درخواست ارائه شده می تواند دستور موقت را اجرا کند.

الزام به خودداری از انجام امری مشخص

گاهی در شکایت مطرح شده مشاهده شده که یکی از طرفین برخلاف قانون عمل کرده و اقدام به انجام کاری در جهت بروز خسارت احتمالی به طرف دیگر کرده است. در این مورد با ورود قاضی پرونده به ماجرا، دستور موقت صادر خواهد شد.

صدور دستور توقف عملیات اجرایی توسط دادگستری

دادگستری یکی مراجع قضایی مهم کشور است که این مرجع خود، شعبات حقوقی و کیفری را شامل می شود. حال در صورتی که دادگستری ها مرجع رسیدگی به پرونده باشند، هر کدام از طرفین شکایت پس از ثبت شکایت در دادگاه می توانند درخواست صدور دستور موقت داشته باشند.

در این مواقع قاضی پرونده نیز در تلاش است تا پیش از بروز خسارت های احتمالی در اولین فرصت، دستور موقت را اجرایی نماید‌.

نکته ای که در این باره مطرح خواهد بود این است که دستور موقت در دادگستری ها که قاضی پرونده آن را صادر می کند، موقتی بوده و در صورت تشخیص شرایط عادی می تواند آن را لغو کند. در این مواقع اعتراض موجه طرفین و یا عدم تامین شرایط لازم می تواند زمینه ساز لغو دستور موقت عملیات اجرایی توسط قاضی پرونده باشد.

پیشگیری از خسارت احتمالی در توقف عملیات اجرایی توسط دیوان عدالت

یکی دیگر از مراجع قضایی که صلاحیت صدور دستور موقت را دارد، دیوان عدالت اداری است. همانطور که می دانید دیوان عدالت وظیفه رسیدگی به دعاوی میان مردم و ادارات دولتی را برعهده دارد بنابراین قطعا دعاوی اتفاق افتاده در این میان دارای اهمیت بالایی خواهند بود. لازم به ذکر است که شاکی در زمان طرح دادخواست شکایت می تواند به صورت همزمان برای صدور دستور موقت نیز درخواست کند.

از آنجاییکه اهمیت این پرونده در جایگاه خاصی قرار دارد، پیشنهاد می شود که بدون حضور و کمک وکلای دیوان به عنوان وکلای باتجربه و خبره، اقدامی در این کار انجام ندهید. حضور یک وکیل کاربلد موجب می شود تا ضمن حفظ ارزش زمان، بهترین نتیجه ها حاصل گردد.

وکیل تضمینی توقف عملیات اجرائی

در دیوان عدالت اداری  به صورت کلی  صدور دستور توقف عملیات اجرائی بدین صورت می باشد  که فرد به همراه داخواست درخواست خود را نیز در این باره مطرح می نماید و  قبول این امر به صورت کلی توسط قاضی انجام می شود . در این رابطه قاضی با استفاده  دلائل و مدارک ارائه شده توسط شاکی اقدام به قبول  یا رد آن می نماید . قبول یا رد این امر و استفاده از وکلای تضمینی می تواند تاثیر بسیار زیادی در قبول و یا رد  آن توسط قاضی داشته باشد.

قاضی نیز با بررسی دلائل و مدارک  در این رابطه تصمیم مورد نظر را گرفته و رای مورد نظر را صادر می نماید. دستور توقف عملیات اجرائی  در مرحله تجدید نظر توسط هر دو طرف که رای علیه وی صادر شده باشد  قابل اعتراض می باشد .

برای استفاده از وکلای تضمینی و همچنین پیدا کردن این وکیل می توانید  با شماره تلفن های گروه تخصصی وکلای دیوان تماس گرفته و در این رابطه وکیل مورد نظر خود را پیدا کنید  و تا  امور شما را به انجام برساند .

گروه تخصصی وکلای دیوان دارای 10 سال سابقه کار تضمینی و حرفه ای بوده و شما با ارائه پرونده خود به این گروه با خیال راحت می توانید  به امور زندگی خود پرداخته و امور مورد نظر  شما نیز به انجام می رسد .

اهمیت وکلای دیوان برای پیشگیری از خسارت احتمالی در توقف عملیات اجرایی

همانطور که پیش از این نیز عنوان کردیم دستور موقت عملیات اجرایی دارای چندین مورد خاص است که قاضی پرونده با بررسی شرایط موجود اقدام به صدور دستور موقت می نماید. در این میان در صورتیکه شخص شناخت خوبی از قوانین موجود نداشته باشد، احتمال دارد با مشکلاتی در جلب نظر قاضی مواجهه شود.

به همین دلیل کمک از یک وکیل که تجربه کاری مشابهی داشته باشد، می توان بسیار کمک کننده باشد. تنظیم اصولی شکایت و دادخواست به منظور بهره مندی از صدور دستور موقت از ویژگی های یک وکیل خوب و باتجربه است که وکلای دیوان این امکان را برای افراد به وجود آورده است تا در نهایت نتیجه مطلوب در کنار کمترین زیان ممکن حاصل گردد.

3.5/5 - (2 امتیاز)
Facebook
Twitter
LinkedIn
نوشته های تازه
قاضی بازنشسته دادگاه تجدیدنظر
وکیل قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب مرتبط