مشاوره رایگان

(ساعات اداری)




اعتراض به عدم پذیرش تابعیت + وکیل + بهترین+ تضمینی

vakil divan

تماس با وکلای دیوان

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید

Table of Contents

تابعیت به چه معنی است؟

برای پذیرش تابعیت افراد باید چه شرایطی داشته باشند؟

مراحل دریافت تابعیت به چه شکلی است؟

اگر درخواست تابعیت شخصی مورد پذیرش قرار نگیرد امکان اعتراض وجود دارد؟

وکیل ها در پرونده های مربوط به پذیرش تابعیت چه نقشی می توانند داشته باشند؟

با پاسخ دادن به سوالات مطرح شده می توان در مورد تابعیت، نحوه پذیرش تابعیت، اعتراض به عدم پذیرش تابعیت و نقش وکیل ها در این مسئله اطلاعات کافی را در اختیار مخاطبان قرار داد.

تابعیت به چه معنی است؟

زمانی که از تابعیت سخن به عمل می آید منظور نوع رابطه ای است که اشخاص با دولت دارد. این رابطه می‌ تواند به صورت رابطه معنوی، سیاسی و یا حقوقی باشد.

تابعیت ایرانی به این معنی است که این افراد ساکن کشور ایران هستند و از خدمات و امکانات این کشور بهره مند خواهند شد.

برای پذیرش تابعیت افراد باید چه شرایطی داشته باشند؟

زمانی که افراد برای پذیرش تابعیت اقدام می‌کنند باید برخی شرایط تعیین شده را داشته باشند. از جمله مهمترین شرایطی که برای پذیرش تابعیت در نظر گرفته شده است می توان به موارد زیر اشاره کرد؛

  • شخص متقاضی تابعیت باید حداقل ۱۸ سال سن داشته باشد.
  • متقاضی پذیرش تبعیت کشوری را نباید هیچگونه سابقه جنایت و خلافی در سایر کشورها نداشته باشد تا بتواند تبعیت ایران را دریافت نماید.
  • از دیگر شرایطی که برای پذیرش تابعیت ایران در نظر گرفته شده است می توان به حداقل ۵ سال سابقه کار اشاره کرد به گونه‌ای که متقاضیان باید به مدت ۵ سال حتما در کشور ایران مشغول به فعالیت بوده باشند.
  • در مواردی که اشاره کردیم متقاضی تابعیت کشور ایران باید سابقه فرار از خدمت را نداشته باشند.

زمانی که افراد شرایط ذکر شده را داشته باشند می توانند برای پذیرش تابعیت کشور ایران به مراجع مربوطه مراجعه کنند و درخواست خود را ثبت نمایند.

مراحل دریافت تابعیت به چه شکلی است؟

زمانی که افراد برای پذیرش تابعیت اقدام می کنند در ابتدا باید درخواست خود را در استانداری های مربوط به محل اقامت خود ثبت کنند این درخواست به طور معمول به بخش دفتر امور اتباع و مهاجرین خارجی داده می شود پس از بررسی های لازم دادخواست شخص متقاضی به کمیسیون ماده ۳ نظامنامه تابعیت ارجاع داده می‌شود و پس از بررسی درخواست، از پلیس ناجا استعلام گرفته خواهد شد و بعد از توافق کمیسیون ماده ۳ نظام نامه تابعیت، تصدیق نامه صادر خواهد شد. پس از این مراحل شخص متقاضی باید درخواست خود را به هیات وزیران ارجاع دهد تا مورد بررسی قرار بگیرد.

در هیئت وزیران درخواست شخص متقاضی مورد بررسی قرار می‌گیرد و پس از بررسی‌های لازم در صورت تایید درخواست او  آزمون قانون اساسی برگزار خواهد شد و مراسم سوگند او برگزار خواهد شد. در مرحله آخر شخص متقاضی باید مدارک خود را به وزارت خارجه تحویل دهد و برای دریافت شناسنامه و مدارک شناسایی به ثبت احوال مراجعه کند.

اگر درخواست تابعیت شخصی مورد پذیرش قرار نگیرد امکان اعتراض وجود دارد؟

گاهی اوقات ممکن است که درخواست شخص متقاضی برای پذیرش تابعیت مورد قبول مراجع قرار نگیرد. در صورتی که متقاضی شرایط لازم برای پذیرش تابعیت را داشته باشد، می تواند نسبت عدم پذیرش تابعیت اعتراض نماید و درخواست خود را به مراجع مربوطه ارسال کند. با توجه به این مسئله متقاضی پذیرش تابعیت می تواند درخواست مربوط به اعتراض خود را به دیوان عدالت اداری تا مورد بررسی قرار بگیرد. در این دیوان دلایل اعتراض شخص متقاضی و مدارک و اسناد ارائه شده او را مورد بررسی قرار می‌ دهند و حکم لازم صادر کنند.

وکیل ها در پرونده های مربوط به پذیرش تابعیت چه نقشی می توانند داشته باشند؟

متقاضیان پذیرش تابعیت می توانند برای پیش بردن مراحل قانونی دریافت تابعیت از وکیل های حقوقی کمک بگیرند. یا در صورتی که درخواست آنها مورد پذیرش قرار نگیرد پرونده های مربوط به اعتراض را به وکیل های تضمینی بسپارند تا بتوانند از حق آنها دفاع کنند. گروه وکلای تخصصی دیوان عدالت، تنها گروه تخصصی دیوان عدالت در کشور است که با بیش از ۱۰۰ وکیل متخصص و انحصاری دیوان امکان انجام پرونده های شما را به صورت تخصصی دارد. با مراجعه به گروه وکلای تخصصی دیوان عدالت می توان با بهترین وکیل های حقوقی مشورت داشت و یا پرونده های خود را به آنها سپرد.

 بهترین وکیل متخصص و تضمینی  اعتراض به عدم پذیرش تابعیت

بهترین وکیل متخصص و تضمینی اعتراض به عدم پذیرش تابعیت  یکی از وکلای گروه تخصصی  وکلای دیوان می باشد که  دارای بیش از ده سال سابقه کار تخصصی می باشد . این وکیل متخصص و تضمینی  با استفاده از دانش و مهارت های خود در این رابطه توانسته است  به صورت حرفه ای و تخصصی به یکی از  بهترین وکلا در عرصه تابعیتی کشور تبدیل شود .
وکیل متخصص دیوان عدالت اداری در اعتراض به عدم پذیرش تابعیت می تواند نقش بسیار مهمی در خصوص تایید پذیرش تابعیت شما داشته باشد.

شاید برای  بسیاری از هم وطنان  که در داخل کشور می باشند این امر جدی نباشد اما قطعا برای افرادی که کل زندگیشان در ایران درگیر پذیرش تابعیت می باشد این امر حیاتی می باشد . لذا اعتراض به  رای سازمان تابعیت  باتوجه به پیچیدگی های این موضوع را حتما به یک وکیل متخصص ما بسپارید .

سخن آخر

با توجه به مطالبی که اشاره کردیم؛ گاهی اوقات ممکن است که افراد درخواست تابعیت کشور ایران را داشته باشند. به همین دلیل باید شرایط و مدارک لازم را آماده کنند و به مراجع ذیصلاح ارسال کنند. گاهی اوقات ممکن است که درخواست تابعیت شخص متقاضی توسط مراجع مربوطه مورد پذیرش قرار نگیرد. در این حالت پرونده مربوط به اعتراض خود را باید به مراجع مربوطه ارسال نمایند تا مورد بررسی قرار بگیرد. متقاضیان می توانند برای آماده کردن بهترین دادخواست ها به وکیل های حقوقی تضمینی مراجعه کنند.

امتیاز دهید post
Facebook
Twitter
LinkedIn
نوشته های تازه
قاضی بازنشسته دادگاه تجدیدنظر
وکیل قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب مرتبط