مشاوره رایگان

(ساعات اداری)




تقاضاي رسيدگی به استنکاف از اجراي رأي ديوان عدالت اداري+ وکیل + بهتربن+ تضمینی

law

تماس با وکلای دیوان

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید

Table of Contents

استنکاف از اجرای رای دیوان عدالت اداری به چه معنی است؟

استنکاف از اجرای رای دیوان عدالت اداری به چه دلیل هایی ممکن است اتفاق بیافتد؟

چه افرادی می توانند تقاضای رسیدگی به این مساله را داشته باشد؟

این تقاضا به چه مراکزی ارجاع داده می شود؟

نقش وکیل ها در تقاضای رسیدگی به استنکاف از اجرای رای دیوان عدالت اداری به چه شکلی است؟

گاهی اوقات ممکن است که افراد و یا اداره های دولتی از اجرای رای دیوان عدالت سر باز بزنند، در این حالت ممکن است که برخی افراد تقاضای رسیدگی به این مساله را داشته باشند و سوالاتی برای آن ها پیش بیاید. با پاسخ دادن به سوالات مطرح شده  می توان اطلاعات لازم را در این باره در اختیار مخاطبان قرار داد.

استنکاف از اجرای رای دیوان عدالت اداری به چه معنی است؟

دیوان عدالت اداری بالاترین مرجع برای رسیدگی به مشکلات است. این دیوان با توجه به مدارک و مستنداتی که ارائه می شود برای پرونده هایی که در اختیار آن ها قرار می گیرد آرا را صادر می کنند. به گونه ای که در این دیوان تمام جزئیات پرونده مورد بررسی قرار می گیرد و بر این اساس حکم لازم الاجرا صادر می شود. اما گاهی اوقات ممکن است که افراد و یا مراکز اداری از اجرای آرا صادر شده سرباز بزنند. این مساله معمولا در مسائل حقوقی به عنوان استنکاف شناخته می شود. استنکاف از اجرای آرا دیوان عدالت اداری جرم شناخته می شود و در صورتی که این مساله به اثبات برسد برای فرد مجرم آرا لازم صادر خواهد شد.

استنکاف از اجرای رای دیوان عدالت اداری به چه دلیل هایی ممکن است اتفاق بیافتد؟

همانگونه که اشاره کردیم گاهی اوقات ممکن است که واحد های اداری و یا افراد از اجرای آرا دیوان اداری استنکاف کنند. این مساله به طور معمول ممکن به دلیل های زیر اتفاق بیافتد؛

  • گاهی اوقات رعایت نکردن رای دیوان عدالت اداری ممکن است که به دلیل مسائل اخلاقی و فرهنگی باشد، به گونه ای که برخی افراد یا اداره ها فرهنگ رعایت قوانین و آرا صادره را ندارند.
  • علاوه بر این ممکن است که رای صادر شده از لحاظ اقتصادی بار زیادی داشته باشد و نهاد محکوم شده از پس اجرای آن بر نیاید. در چنین حالتی نیز این نهاد ها ممکن است از رای صادر شده توسط دیوان عدالت اداری سرباز بزنند و راه استنکاف را در پیش بگیرند.
  • گاهی اوقات ممکن است که عدم رعایت و یا استنکاف از رای صادر شده از دیوان عدالت اداری دلیل سیاسی داشته باشد. به شکلی عزم سیاسی بر رعایت نکردن این مساله باشد.

چه افرادی می توانند تقاضای رسیدگی به این مساله را داشته باشد؟

زمانی که نهاد دولتی از اجرای رای دیوان عدالت اداری سرباز بزنند ممکن است که به برخی افراد که طرف دعوا هستند آسیب بزند و یا اینکه جامعه را متضرر کنند. در چنین حالتی افرادی که با این نهاد های دولتی سرو کار دارند و یا اینکه مراجع قضایی می توانند درخواست رسیدگی به استنکاف از اجرای رای دیوان عدالت اداری را به مراجع ذیصلاح ارسال کنند تا مورد بررسی قرار بگیرد. این مساله در دیوان عدالت اداری مورد بررسی قرار می گیرد و در صورت لزوم حکم جلب برای شخص و یا رئیس نهاد مربوطه صادر می شود.

نقش وکیل ها در تقاضای رسیدگی به استنکاف از اجرای رای دیوان عدالت اداری به چه شکلی است؟

وکیل های حقوقی با توجه به تسلطی که نسبت به قوانین دارند می توانند در بسیاری از مسائل حقوقی دخالت داشته باشند. به گونه ای که این افراد بر اساس دانشی که دارند پرونده را از جهات مختلف مورد بررسی قرار می دهند و مشورت های بازم را به موکل خود نی دهند و یا اینکه روند پرونده را بر عهده می گیرند. زمانی که افراد تقاضای رسیدگی به استنکاف از اجرای رای دیوان عدالت اداری را دارند می توانند برای گرفتن مشورت های لازم و یا سپردن رسیدگی به پرونده، به وکیل های حقوقی تضمینی مراجعه کنند. این وکیل ها سعی می کنند که به بهترین شکل ممکن موکل خود را راهنمایی کنند و یا روند پرونده را بیش ببرند. گروه وکلای تخصصی دیوان عدالت، تنها گروه تخصصی دیوان عدالت در کشور است که با بیش از ۱۰۰ وکیل متخصص و انحصاری دیوان امکان انجام پرونده های شما را به صورت تخصصی دارد. شما می توانید برای رسیدگی به مسائل حقوقی خود به وکیل های متخصص گروه وکلای متخصص دیوان عدالت مراجعه کنید.

جمع بندی

با توجه به مطالبی که اشاره کردیم؛ گاهی اوقات ممکن است که افراد و یا نهاد دولتی از اجرای رای دیوان عدالت اداری سرباز بزنند که تحت عنوان استنکاف شناخته می شود. برای رسیدگی به این مسائل می توان دادخواست مربوط به تقاضای رسیدگی به استنکاف را به مراجع دیوان عدالت اداری ارسال کرد تا مورد بررسی قرار بگیرد. برای آماده کردن دادخواست مناسب می توان به وکیل های حقوقی تضمینی گروه وکلای تخصصی دیوان عدالت مراجعه کرد.

استنکاف از اجراي رأي ديوان عدالت اداري
استنکاف از اجرای رأي دیوان عدالت اداری احکام
استنکاف از اجرای رأي دیوان عدالت اداری اداری
استنکاف از اجراي رأي ديوان عدالت اداري تهران
استنکاف از اجراي رأي ديوان عدالت اداري جديد
استنکاف از اجراي رأي ديوان عدالت اداري چيست
استنکاف از اجراي رأي ديوان عدالت اداري حبك
استنکاف از اجرای رأي دیوان عدالت اداری حکم
استنکاف از اجرای رأي دیوان عدالت اداری دستور موقت
استنکاف از اجراي رأي ديوان عدالت اداري رئيسي
استنکاف از اجراي رأي ديوان عدالت اداري زنانه
استنکاف از اجراي رأي ديوان عدالت اداري شيراز
استنکاف از اجرای رأي دیوان عدالت اداری شعب
استنکاف از اجراي رأي ديوان عدالت اداري طبي
استنکاف از اجرای رای هیات عمومی دیوان عدالت اداری
استنکاف از اجراي رأي ديوان عدالت اداري فطحل
استنکاف از اجراي رأي دیوان عدالت اداری فرم
استنکاف از اجراي رأي ديوان عدالت اداري قصير
استنکاف از اجراي رای دیوان عدالت اداری قطعی
استنکاف از اجراي رأي ديوان عدالت اداري گچساران
مجازات استنکاف از اجرای رای هیات عمومی دیوان عدالت اداری
استنکاف از اجراي رأي ديوان عدالت اداري 92
2/5 - (1 امتیاز)
Facebook
Twitter
LinkedIn
نوشته های تازه
قاضی بازنشسته دادگاه تجدیدنظر
وکیل قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب مرتبط