مشاوره رایگان

(ساعات اداری)




الزام بنیاد شهید و امور ایثارگران به پذیرش شهادت+وکیل+بهترین+تضمینی‏

الزام بنیاد شهید و امور ایثارگران به پذیرش شهادت

تماس با وکلای دیوان

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید

Table of Contents

شهدا همواره افرادی محترم و بزرگوار می باشند و همه افراد با هر شرایطی با دیده احترام به آنها نگاه می کنند. اما در ایران و اسلام به این افراد با دیده و احترام بیشتری نگریسته می شود . در ایران در دوران جنگ تحمیلی  افراد زیادی از جان خود گذشته و جان خود را فدای خاک و میهن نمودند.

بعد از اتمام جنگ تحمیلی سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران برای بررسی وضعیت و همچنین ارائه حداقل امکانات به خانواده های شهدا و همچنین شهدا تاسیس گردید و به کلیه افرادی که به هر نحوی در جبهه های جنگ حق علیه باطل شرکت کرده بودند تاسیس گردید.

به طور کلی وظیفه این سازمان دولتی علاوه بر پرادخت مستمری ، تعیین تکلیف شهدا و ایثارگرانی نیز بود که در مکانهایی غیر از نقاط جنگی در دفاع از حق و انقلاب جان خود را فدا نموده بودند. در بنیاد شهید و امور ایثارگران یک کمیته به نام کمیته تشخیص شهادت وجود دارد که در آن افرادی که به هر نحوی در دوران جنگ به شهادت رسیده اند و وضعیت آنها نامعلوم است، تعین تکلیف گردند.

در این شرایط این افراد به کمیسیون تشخیص شهادت بنیاد شهید و امور ایثارگران معرفی شده و این کمیسیون که مرکب از نمایندگان سپاه پاسدان ، وزارت دفاع و یک نماینده از نیروی انتظامی می باشد اقدام به بررسی وضعیت شهادت فرد و تطبیق موارد قانونی با وضعیت وی می نمایند.

در این شرایط معمولا خانواده شهدا باید دلائل و مدارک خود را در این باره به بنیاد شهید و امور ایثارگران تحویل داده و از طریق بنیاد شهید اقدام به پیگیری امور بنمایند.

در کمیسیون بعد از بررسی وضعیت و انجام تحقیقات لازمه در این باره معمولا رای صادر می شود و رای صادره قابل تجدید نظر در این خصوص می باشد و دوباره به کمیسیون بالاتر ارجاع می گردد .

در کمیسیون بالاتر رای صادره در کمیسیون بدوی مورد بررسی دوباره قرار گرفته وبا توجه به متن اعتراض خواهان پذیرش شهید در این باره دوباره تصمیم گیری انجام شده و در انتها رای صادر می شود. رای صادره در این باره معمولا به خواهان پذیرش ابلاغ شده و این رای قطعی می باشد.

رای قطعی در این باره قابل اجرا می باشد ولی اگر فرد باز هم بدان اعتراض داشته باشد باید به دیوان عدالت اداری نسبت به آن طرح شکایت و ایراد اعتراض نماید.

ایراد اعتراض در این مورد باید طی یک داخواست شکایت به دیوان ارسال گردد . نحوه اعتراض در دیوان تابع قانون آیین دادرسی و تشکیلات دیوان عدالت اداری بوده و افراد با نوشتن شکایت مطابق این قانون و ارسال ان به دیوان می توانند دراین باره شکایت خود را از طریق سامانه ساجد به دیوان ارسال نموده و بعد از ارسال به یکی از شعب ارجاع شده و در انجا مورد رسیدگی شکلی قرار خواهد گرفت.

باتوجه به تخصصی بودن رسیدگی و صدور حکم و همچنین دفاع در دیوان عدالت اداری بهترین راه این می باشد که فرد از وکلای دیوان در خصوص احقاق حق خود استفاده نماید. گروه تخصصی وکلای دیوان در این رابطه آماده ارائه هرگونه خدمات در خصوص دیوان می باشد  و می توانند در سریعترین زمان ممکن و با کمترین هزینه پرونده شما را به نتیجه برسانند.

 

امتیاز دهید post
Facebook
Twitter
LinkedIn
نوشته های تازه
قاضی بازنشسته دادگاه تجدیدنظر
وکیل قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب مرتبط