مشاوره رایگان

(ساعات اداری)




الزام به برقراري سهميه آرد + وکیل + بهترین + تضمینی

الزام به برقراري سهميه آرد

تماس با وکلای دیوان

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید

Table of Contents

برقراری سهمیه آرد به چه معنی است؟

چرا برقراری سهمیه آرد الزامی است؟

برقراری سهمیه آرد به عهده چه مراکزی است؟

پرونده های مربوط به الزام به برقراری سهمیه آرد در چه مراکزی مورد بررسی قرار می گیرد؟

وکیل های حقوقی چه نقشی در رسیدگی به پرونده های مربوط به الزام به برقراری سهمیه آرد می ‌توانند داشته باشند؟

با پاسخ دادن به سوالات مطرح شده می توان در مورد سهمیه بندی آرد و الزام به برقراری سهمیه آن اطلاعاتی را در اختیار مخاطبان قرار داد؛

برقراری سهمیه آرد به چه معنی است؟

با توجه به محدودیتی که در تولید گندم و آرد وجود دارد باید مقدار آردی که در اختیار هر نانوایی قرار می گیرد کنترل شود. در واقع سهمیه بندی آرد به این معنی است که مقدار معینی به صورت ماهانه برای نانوایی های مجوز دار در نظر گرفته می شود و در اختیار آن ها قرار می گیرد.

چرا برقراری سهمیه آرد الزامی است؟

همانگونه که اشاره کردیم مقدار آردی که در اختیار نانوایی های مجوز دار قرار می گیرد سهمیه بندی می شود. با توجه به اینکه در تولید گندم و آرد سالانه محدودیت وجود دارد سهمیه بندی آرد الزامی است. علاوه بر این ممکن است زمانی که آرد به صورت آزاد و بدون سهمیه بندی در اختیار نانوایی ها قرار بگیرد، توسط این مراکز تخلفاتی صورت بگیرد و یا اینکه آرد را به صورت غیرمجاز و به صورت خام فروشی در اختیار بقیه قرار دهند. به همین دلیل برای جلوگیری از تخلف و کنترل فعالیت های این نانوایی‌ ها مقدار آردی که در اختیار آنها قرار می گیرد سهمیه بندی می شود.

برقراری سهمیه آرد به عهده چه مراکزی است؟

برای بررسی و کنترل فعالیت های مربوط به صنف های مختلف معمولاً اتحادیه هایی در نظر گرفته می شود. این اتحادیه ها بر فعالیت صنفی مربوطه نظارت می کند و از ایجاد تخلف و یا کم کاری های آنها جلوگیری می کند. علاوه بر این قوانین و مقرراتی که برای آنها در نظر گرفته می شود نیز توسط این اتحادیه ها تعیین می شود. برای کنترل فعالیت نانوایی ها نیز اتحادیه ای تحت عنوان اتحادیه آرد و نان در نظر گرفته شده است.

وظیفه سهمیه بندی آرد نیز به عهده اتحادیه آرد و نان است این اتحادیه بر اساس میزان ظرفیتی که نانوایی ها دارند و همچنین براساس تعداد نانوایی هایی که در آن منطقه قرار داده شده است برای آنها سهمیه در نظر می گیرد.

گاهی اوقات ممکن است که سهمیه آرد از طرف اتحادیه به نانوایی ها تعلق نگیرد. در این حالت با توجه به الزامی که در برقراری سهمیه آرد وجود دارد صاحبان مجوز نانوایی ها می توانند نسبت به این مسئله اعتراض کنند و دادخواست خود را به مراجع ذیصلاح ارسال نمایند.

مراکز رسیدگی به پرونده های الزام به برقراری سهمیه آرد 

همانگونه که اشاره کردیم گاهی اوقات ممکن است که سهمیه آرد از طرف اتحادیه ها به برخی از نانوایی ها تعلق نگیرد و یا اینکه به همه آنها به طور کامل پرداخت نشود. در این حالت متقاضیان می توانند درخواست خود را به مراجع ذیصلاح ارسال کند به گونه ای که ابتدا باید درخواست خود را به اتحادیه های آرد و نان را ارسال کنند تا مورد بررسی قرار بگیرد. در صورتی که  به نتیجه دلخواه نرسند می‌ توانند پرونده خود را برای تجدید نظر به کمیسیون های تجدیدنظر تحویل دهند.

گاهی اوقات ممکن است که صاحبان مجوز نسبت به تصمیمات این کمیسیون ها نیز اعتراض شده باشند در این حالت می‌ توانند درخواست خود را به دیوان عدالت اداری ارجاع دهند تا مورد بررسی قرار بگیرد. در این دیوان مدارک ارائه شده و دلیل های ذکر شده مورد بررسی قرار می گیرد و بر اساس آن رای مربوطه صادر می شود.

نقش وکیل در رسیدگی به پرونده های الزام به برقراری سهمیه آرد 

برای اینکه افراد بتوانند پرونده های مربوط به الزام به برقراری سهمیه آرد را مورد بررسی قرار بدهند و در مراجع مربوطه پیگیری‌ های آن را انجام بدهند، می توانند به وکیل های تضمینی مراجعه کنند.

وکیل ها با توجه به تخصصی که در مسائل حقوقی دارند می توانند بهترین دادخواست ها را برای موکلان خود آماده کنند و پرونده آنها را پیگیری کنند.

گروه وکلای تخصصی دیوان عدالت، تنها گروه تخصصی دیوان عدالت در کشور است که با بیش از ۱۰۰ وکیل متخصص و انحصاری دیوان امکان انجام پرونده های شما را به صورت تخصصی دارد. این گروه می توانند بهترین وکیل ها را برای پیگیری پرونده ها به مخاطبان خود معرفی نماید.

جمع بندی

همانگونه که اشاره کردیم با توجه به محدودیت هایی که در تولید آرد و گندم وجود دارد، سهمیه بندی آرد برای نانوایی ها الزامی است. اما گاهی اوقات ممکن است که اتحادیه های مربوط به آرد و نان سهم برخی از نانوایی ها را ندهند و یا اینکه مقدار کمتری برای آن ها سهمیه در نظر بگیرد.

در این حالت این افراد می توانند دادخواست خود را با کمک وکیل های حقوقی آماده کنند و به مراجع ذیصلاح را ارسال نمایند.جهت مشاوره بیشتر با شماره های داخل سایت تماس حاصل فرمایید.

امتیاز دهید post
Facebook
Twitter
LinkedIn
نوشته های تازه
قاضی بازنشسته دادگاه تجدیدنظر
وکیل قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب مرتبط