مشاوره رایگان

(ساعات اداری)




الزام به صدور سند مالکیت+وکیل+دیوان عدالت اداری ‏

الزام به صدور سند مالکیت

تماس با وکلای دیوان

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید

Table of Contents

به طور کلی و براساس قانون سند عبارت است از هر نوع نوشته ای است که بتواند در هنگام دفاع از آن استفاده کرد.  اسناد دارای انواع متفاوتی می باشند که در این نوشتار تنها به بررسی سند ثبتی و میزان اعتبار ان می پردازیم.

 سند مالکیت چیست ؟

منظور از سند مالکیت  به طور کلی سندی هست که طی ان مالکیت بفرد بر مالی اعم  منقول و غیر منقول  به ثبت رسیده باشد و مراحل قانونی را طی نموده باشد.

 صدور مالکیت دارای چه مراحلی می باشد؟

برای دریافت سند مالکیت فرد باید مسیر مشخصی را طی نماید در زیر به صورت مختصر به بررسی این مسیر می پردازیم .

در مورد صدور سند مالکیت فرد باید ابتدا مشخصات کامل ملک خود را توسط مهندس اداره راه و شهرسازی به انجام برساند بعد از آن این مدارک ارائه شده را در سامانه ثبت اسناد ثبتی آپلود نماید و در انتها از طریق سایت ثبت ملک به نشانی www.sabtemelk.ir  ثبت نموده و از طریق کد پیگیری 20 رقمی که ردیافت می نماید اقدام به پیگیری ان تا زمان پاسخ دهی از سازمان ثبت اسناد و املاک نماید.

بعد از تایید این مدارک فرد می تواند به سازمان ثبت اسناد و املاک محل زندگی خود رفته و اقدام به انتشار آگهی در این مورد نماید . بعد از انتشار آگهی فرد می تواند در این رابطه باز از طریق اداره ثبت اقدام به پرداخت هزینه های مورد نظر می نماید .

پس از پرداخت این هزینه ها سازمان ثبت واسناد بعد از مدتی اقدام به صدور سند ثبتی می نماید و فرد می توان  به  آن سازمان رفته و سند خود را دریافت نماید.

اما اگر علی رغم همه این موارد و انجام کلیه امور سازمان ثبت و اسناد برخلاف قانون اقدام به ثبت آن محل و صدور سند مالکیت ننماید فردی که در این رابطه اقدام نموده است می تواند چه اقدامی انجام دهد.

در این رابطه باید به قانون اساسی و اصل 173 قانون مراجعه نماییم که بیان می دارد در هر موردی که سازمان یا اداره های دولتی یا وابسته به دولت ، شهرداری ها ، سازمان تامین اجتماعی با اقدامات خود موجبات عدم احقاق حق و تضرر به فرد را انجام بدهند، می توانند به دیوان عدالت اداری طرح شکایت بنمایند.

طرح شکایت در دیوان عدالت اداری دارای شرایط ویژه ای می باشد و فرد اگر بخواهد در دیوان عدالت اداری طرح شکایت نماید باید مجموعه ای از اقدامات را برای رسیدن به حقوق خود انجام بدهد.

در این رابطه فرد می تواند ابتدا با دانلود فرم مخصوص دیوان عدالت اداری از سایت این سازمان اقدام به نوشتن ان نموده و در انتها از طریق اینترنت به دیوان عدالت اداری ارسال نماید.

بعد از ارسال دادخواست به دیوان عدالت اداری فرد و ثبت آن در دیوان عدالت اداری معمولا یک شماره پرونده از طریق سامانه دیوان برای فرد ارسال می شود وفرد در صورتی که دارای سامانه ثنا باشد می تواند از طریق این سامانه پرونده را تا زمان صدور حکم و قطعت آن پیگیری نماید و در انتها با صدور حکم تقاضای اجرای حکم صادره مبنی بر الزام به صدور سند مالکیت را بخواهد.

 

امتیاز دهید post
Facebook
Twitter
LinkedIn
نوشته های تازه
قاضی بازنشسته دادگاه تجدیدنظر
وکیل قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب مرتبط