مشاوره رایگان

(ساعات اداری)




اعاده دادرسی در دیوان عدالت اداری+فرجام خواهی+وکیل تضمینی

وکیل اعاده دادرسی در دیوان عدالت اداری

تماس با وکلای دیوان

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید

Table of Contents

یکی از روش های مرسوم اعتراض به احکام صادره، تجدید نظر خواهی که این تجدید نظر خواهی دارای محدودیت زمانی می باشد. این اعتراض باید به صورت قانونی و از طرف طرفین دعوا باشد. اما در کنار تجدید نظر خواهی، اعاده دادرسی می باشد که یکی از بهترین راه ها برای اعتراض به حکم و مجازات متهمان است.

اعاده دادرسی باعث می گردد تا مجازات فرد و حکم او مورد تجدید نظر قرار بگیرد. اینکه قانون بخواهد تنها با تکیه به یک حکم فرد را مجازات نماید که به دور از انصاف و عدالت است، به همین دلیل قانون راه های اعتراض به حکم را در نظر گرفته می باشد تا حکم صادر شده توسط قضات مختلف مورد بررسی قرار گیرد.

معنا و مفهوم اعاده دادرسی چیست؟

اعاده در لغت به معنای برگرداندن و یا چیزی را به جای خود برگرداندن می باشد و کیفر به معنی نتیجه کاری است که شخص مرتکب می گردد. در معنای حقوقی کیفر یعنی به کیفر رساندن و به مجازات رساندن فردی که قانون شکنی نموده و مرتکب جرم شده است. برای مشاوره حقوقی در این زمینه می توانید از بهترین وکیل کیفری موسسه حقوقی وکلای دیوان بهره ببرید. اعاده دادرسی فقط در مورد محکومیت های قطعی قابل اعمال می باشد. بنابراین حکم هایی که نهائی شده اند و یا قرارهای قطعی شامل اعاده دادرسی نمی شوند.

وکیل اعاده دادرسی کیفری

همان طور که اشاره نمودیم اعاده دادرسی مخصوص احکام قطعی می باشد و اعاده دادرسی زمان زیادی را می خواهد. در این جا نقش وکیل دادرسی مهمتر می گردد. ما به شما توصیه می نماییم دادرسی مجدد و درخواست اعاده دادرسی را توسط وکیل ماده 477 اعاده دادرسی در این زمینه انجام بدهید. برای یافتن وکیل متخصص و شماره تلفن آنان می‌توانید از گروه وکلای دیوان کمک بگیرید. این گروه دارای وکلای با تجربه ای بوده و به صورت تضمینی امور حقوقی شما را انجام می دهند. اعاده دادرسی در مورد احکام دادگاه هایی قابل دادرسی می باشد که این احکام توسط دادگاه‌های عمومی و انقلاب صادر شده باشد. پس رای دادگاه های دیگر مثل دادگاه نظامی را نمی توان اعاده دادرسی کرد.

اعاده دادرسی یک راه مطمئن برای جلوگیری از خطاها و اشتباهات قضایی است. با این حال می توان گفت اعاده دادرسی از موارد فوق العاده محسوب می گردد و ترکیبی از عدالت و دادگاه می باشد.

قبول اعاده دادرسی قبل و بعد از اجرای حکم

تنها اعاده دادرسی می باشد که این امکان را فراهم نموده تا پس از اجرای حکم نیز بتوان به آن اعتراض نمود و تجدید نظر خواهی و فرجام خواهی چنین اجازه ای به متهمین نمی دهند. اعاده دادرسی بعد از اجرای حکم معمولا به این دلیل می باشد که شخص به دلیل اعاده حیثیت و برای جلوگیری از تاثیر این جرم در آینده اش این چنین درخواستی داده است. اعاده حیثیت به این معنا است که فرد بتواند آبرو و اعتبار از دست رفته خود را بعد از مشخص شدن بی گناهی به دست بیاورد و یا نظر و دید منفی اطرافیان را از خود دور نماید و یا با گرفتن برگه سو پیشینه ممنوعیت های شغلی خود را برطرف کند که تمامی این موضوعات با اعاده دادرسی امکان پذیر است.

بهترین وکیل تضمینی اعاده دادرسی در دیوان

شما می توانید برای اعاده دادرسی در دیوان عدالت اداری از بهترین وکیل تهران کمک بگیرید. گروه وکلای دیوان با داشتن سال ها تجربه در زمینه رسیدگی به پرونده های مختلف در تمامی زمینه ها، به شما در جهت پیشبرد پرونده تان کمک می کند. همین حالا با مشاورین گروه وکلای دیوان تماس بگیرید تا از توصیه هایشان بهرمند شوید. دیوان عدالت اداری بالاترین مرجع قضائی اداری در کل کشور می باشد . این سازمان تخصصی قضائی براساس اصل 173 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران تاسیس شده و زیر نظر قوه قضائیه فعالیت می نماید. انتخاب رئیس دیوان عدالت اداری به دستور رئیس قوه قضائیه انجام می شود و تعداد شعبات و همچنین افراد زیر دست ایشان نیز به دستور وزیر دادگستری می باشد. در دیوان عدالت اداری تمامی امور از طرح شکایت تا زمان رسیدگی و صدور حکم به صورت غیر حضوری بوده و افراد در این رابطه حق حضور در دیوان را به جهت پیگیری امور خود را ندارند و برای پیگیری امور در دیوان عدالت اداری باید به سامانه ثنا یا ابلاغ الکترونیک قضائی مراجعه نموده و با وارد کردن شماره پرونده امور پرونده خود را یگیری نمایند.

البته در دیوان عدالت اداری کلیه امور توسط وکیل می تواند توسط وکیل  انجام شده و افراد می توانند با استفاده از وکلای دیوان عدالت اداری توسط وکلای خود پرونده های خود را به شیوه ی حضوری پیگیر نمایند. در دیوان عدالت اداری بعد از رسیدگی و صدور حکم و قطعیت آن و قطعیت حکم صادره در  مرحله تجدید نظر دیوان عدالت اداری معمولا هیچ حکمی دیگر قابل شکایت نمی باشد مگر اینکه دلائل و مدارکی در این مورد کشف گردد که اگر دوباره بدان رسیدگی شود و صدور حکم صادره تاثیر قطعی داشته باشد قابل اعاده دادرسی در دیوان می باشد.

مواردی که یک رای در دیوان عدالت اداری قابل اعاده دادرسی می باشد

الف – حکم، خارج از موضوع شکایت صادر شده باشد

ب ـ حکم به میزان بیشتر از خواسته صادر شده باشد

پ ـ در مفاد حکم، تضاد وجود داشته باشد

ت ـ حکم صادر شده با حکم دیگری درخصوص همان دعوی و اصحاب آن، که قبلاً توسط همان شعبه یا شعبه دیگر صادر شده است متعارض بوده بدون آن که سبب قانونی موجب این تعارض باشد

ث ـ حکم، مستند به اسنادی باشد که پس از صدور، جعلی بودن و یا عدم اعتبار آنها به موجب حکم مراجع صالح قانونی ثابت شده باشد

ج ـ پس از صدور حکم، اسناد و دلایلی به دست آید که دلیل حقانیت درخواست کننده اعاده دادرسی در دیوان عدالت اداری باشد و ثابت شود اسناد و دلایل یاد شده در جریان دادرسی در اختیار وی نبوده است.

نمونه دادخواست اعاده دادرسی دیوان عدالت اداری

بسم تعالی :

ریاست محترم دیوان عدالت اداری کل کشور

با سلام و عرض ادب

احتراما به استحضار حضرت عالی می رساند اینجانب ………. شاکی در پرونده ………. به شماره دادنامه ………….. که در مورخه ……… قطعیت یافته است . نظر به اینکه بنده در زمان رسیدگی و صدور حکم هیچ گونه دسترسی به اسناد و مدارک پیوستی نداشته و نداشته و هم اکنون به دلیل کمک یکی از همکاران به بنده به دلائل و مدارک مروبطه دسترسی یافته و بنده براساس قانون محق به دریافت کلیه تضررات ناشی از خط لوله کشیده شده از باغ خود بوده و براساس قانون و حقوق اسلامی نیز بنده محق این موارد می باشم. لذا خواهشمند است اقدامات لازم را در خصوص درخواست بنده مبنی بر اعاده دادرسی در مورد حکم صادره  براساس بند ج را در این مورد مبذول فرمایید .

اعاده دادرسی در دیوان عدالت اداری چیست؟

اعاده دادرسی فرآیندی است که طی آن یک دعوای حقوقی معلق می تواند در دیوان عدالت اداری مجدداً شروع شود. این معمولاً زمانی اتفاق می‌افتد که یک یا هر دو طرف درخواست از سرگیری پرونده خود را می‌دهند، یا به این دلیل که مدارک یا اطلاعات جدیدی برای ارائه دارند، یا به این دلیل که می‌خواهند از طریق سیستم دادگاه راه‌حلی را پیگیری کنند.

وقتی دادرسی از سر گرفته می شود، به این معنی است که تصمیمات قبلی دادگاه دیگر معتبر نخواهد بود. طرفین درگیر باید از نو شروع کنند و پرونده خود را به گونه ای مطرح کنند که گویی یک محاکمه جدید است.

مهم است که توجه داشته باشید که از سرگیری رسیدگی می تواند هزینه های اضافی را به همراه داشته باشد. اینها ممکن است شامل هزینه هایی برای تشکیل پرونده و استخدام شاهدان متخصص برای شهادت از طرف پرونده شما باشد.

اگر در حال بررسی درخواست اعاده دادرسی در موضوع حقوقی خود هستید، بسیار مهم است که با یک وکیل مجرب مشورت کنید که می تواند شما را در این فرآیند راهنمایی کند. آنها می توانند به شما در درک هزینه های احتمالی کمک کنند و به شما توصیه کنند که آیا این مسیر برای شرایط خاص شما مناسب است یا خیر.

هزینه دادرسی مجدد در دیوان عدالت اداری

وقتی صحبت از هزینه دادرسی مجدد در دیوان عدالت اداری می شود، عوامل متعددی باید در نظر گرفته شود. مهم است که توجه داشته باشید که هر مورد منحصر به فرد است و بنابراین هزینه ها می تواند بسته به پیچیدگی و طول دوره آزمایشی متفاوت باشد.

به طور کلی، هزینه های قانونی برای محاکمه مجدد می تواند بسیار گران باشد. این به این دلیل است که وکلا اغلب ساعتی هزینه می گیرند، به این معنی که رسیدگی های طولانی دادگاه می تواند به سرعت هزینه ها را افزایش دهد. علاوه بر این، ممکن است هزینه های اضافی مانند هزینه های تشکیل پرونده یا هزینه های شاهد کارشناس نیز وجود داشته باشد.

شایان ذکر است که برخی از وکلا برای انواع خاصی از پرونده ها ترتیباتی را با هزینه ثابت ارائه می دهند. این بدان معناست که شما مبلغی را از قبل برای خدمات آنها پرداخت خواهید کرد، صرف نظر از اینکه پرونده شما چقدر طولانی یا پیچیده است.

اگر نگران هزینه دادرسی مجدد در دیوان عدالت اداری هستید، همیشه توصیه می شود با یک وکیل متخصص در این زمینه مشورت کنید. آنها می توانند بر اساس شرایط خاص شما برآوردی را به شما ارائه دهند و به شما در درک هر گونه هزینه های پنهان احتمالی مرتبط با پرونده شما کمک کنند.

در حالی که هزینه های حقوقی قطعاً می تواند در طول رسیدگی مجدد در دیوان عدالت اداری جمع شود، مهم است که اجازه ندهید نگرانی های مالی شما را از عدالت خواهی باز دارد اگر احساس می کنید حقوق شما نقض شده است.

درخواست اعاده دادرسی دیوان عدالت اداری

اعاده دادرسی در دیوان عدالت اداری فرآیند پیچیده ای است که نیاز به کمک وکیل مجرب دارد. در حالی که هزینه محاکمه مجدد می تواند بالا باشد، مهم است که به یاد داشته باشید که عدالت باید اجرا شود.

اگر با مشکلات حقوقی روبرو هستید و نیاز به راهنمایی در مورد نحوه اعاده پرونده خود در دیوان عدالت اداری دارید، در مشورت با یک وکیل معتبر تردید نکنید. می توانید وکلای متخصص را به صورت آنلاین یا از طریق شماره دفتر آنها پیدا کنید. یک وکیل خوب به صورت تلفنی یا حضوری مشاوره رایگان می دهد و خدمات مشاوره حقوقی خود را با هزینه ای مناسب ارائه می دهد.

با همکاری با یک وکیل تضمین شده و دارای مجوز که تجربه رسیدگی به پرونده های مشابه شما را دارد، می توانید در هنگام درخواست اعاده دادرسی شانس موفقیت خود را افزایش دهید.

صرف نظر از اینکه برای جلسات دادگاه به وکالت نیاز دارید یا صرفاً در سیستم پیچیده حقوقی کمک می کنید، استخدام یک وکیل متخصص ضروری است. با کمک آنها، با دانستن اینکه آنها برای اطمینان از اجرای عدالت برای همه طرف های درگیر تلاش می کنند، آرامش خاطر خواهید داشت.

5/5 - (1 امتیاز)
Facebook
Twitter
LinkedIn
نوشته های تازه
قاضی بازنشسته دادگاه تجدیدنظر
وکیل قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری

یک دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب مرتبط