مشاوره رایگان

(ساعات اداری)




رای دیوان عدالت اداری در خصوص اعمال مدرک تحصیلی ایثارگران + وکیل متخصص

رای دیوان در خصوص مدرک تحصیلی ایثارگران

تماس با وکلای دیوان

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید

Table of Contents

همواره به منظور ارتقای شغلی کارکنان دولت و افزایش حقوق و مزایای آن ها روش های مختلفی وجود دارد؛ به طور مثال گذراندن دوره های کارآموزی، ماموریت و یا ادامه تحصیل از جمله مهم ترین روش های ارتقای شغلی برای کارمندان دولت خواهد بود که بر حسب شرایط مختلف دارای قوانین متفاوتی است.

اجرای ارتقای شکلی بر حسب شرایط تحصیلی و کاری کارکنان دولت از جمله ایثارگران دارای یک سری محدودیت های قانونی است که به دلیل اهمیت این موضوع در ادامه قصد داریم رای دیوان عدالت اداری در خصوص اعمال مدرک تحصیلی ایثارگران را بیشتر مورد بررسی قرار دهیم. با ما همراه باشید.

کلیت قانون در رابطه با اعمال مدرک تحصیلی ایثارگران

از آنجاییکه وجود ایثارگران و جانبازان برای دولت و مردم با ارزش تلقی می شود، از این رو نهایت تلاش دستگاه های اجرایی به منظور قدردانی از زحمات آن ها، در راستای در نظر گرفتن شرایط خاص در استخدامی های دولت خواهد بود؛ بر این اساس دستگاه های اجرایی در هر سه قوه اصلی کشور موظف هستند که در استخدام نیروی های انسانی، شرایط ویژه ای را برای ایثارگران و جانبازان در نظر بگیرند.

همچنین این کارکنان دارای شرایط خاص نیز همچون سایر کارکنان می توانند در حین خدمت به ادامه تحصیل مشغول شده تا پس از اعمال مدرک تحصیلی جدید، از مزایا و حقوق آن بهره مند گردند.

همانطور که می دانید اعمال مدرک تحصیلی بالاتر برای کارکنان عادی دولت یک سری محدودیت ها را شامل می شود اما با توجه به رای دیوان عدالت اداری در خصوص اعمال مدرک تحصیلی ایثارگران، این محدودیت ها برای ایثارگران در کمترین حالت ممکن قرار گرفته است.

تبصره های قانونی در رابطه با اعمال مدارک تحصیلی ایثارگران

در نظر گرفتن شرایط خاص ایثارگران و جانبازان موجب شده است تا کل دستگاه های اجرایی در کشور ملزم به سازگاری با کارکنان ایثارگر به منظور ادامه تحصیل آن ها شوند؛ بر این اساس در صورتیکه کارکنان ایثارگر و جانباز قصد ادامه تحصیل در طول خدمت را داشته باشند می توانند همزمان با ادامه تحصیل از مزایای کاری خود نیز بهره مند باشند.

در واقع فراهم آمدن امکان تحصیل برای کارکنان ایثارگر دولت از وظایف دستگاه های اجرایی تلقی می شود که هرگونه سرپیچی از قوانین در این رابطه را می توان توسط دیوان عدالت اداری پیگیری کرد.

نحوه بهره مندی از رای دیوان عدالت اداری در خصوص اعمال مدرک تحصیلی ایثارگران

در صورتیکه به صورت عمد و یا غیر عمد از اعمال مدرک تحصیلی کارکنان دولت جلوگیری شود می توان مراتب را به دیوان عدالت اداری به عنوان بالاترین مرجع رسیدگی کننده مسائل اداری انتقال داد. حال ممکن است این سوال برای شما پیش بیاید که به چه صورت می توان اقدام به پیگیری پرونده مذکور کرد؟ در رابطه با این سوال باید بگوییم که در صورتیکه که نهایتا ۳ ماه از عدم اعمال مدرک تحصیلی گذشته باشد، می‌توان به کمک یک وکیل قانونی اقدام به تنظیم دادخواستی در این رابطه کرد.

لازمه این کار در ابتدا ثبت‌نام در سامانه ثنا برای دریافت رمز عبور است؛ حال پس از دریافت رمز لازم است که در سامانه ساجد درخواست خود مبنی بر پیگیری عدم اعمال مدرک تحصیلی را ثبت نمود.

توجه داشته باشید که به منظور پیگیری پرونده در دیوان عدالت اداری نیاز به ارائه مدارک و مستندات کافی در این بازه است. ارائه مستندات کافی می تواند تا حدودی شانس شما را به منظور بهره مندی از رای دیوان عدالت اداری در خصوص اعمال مدرک تحصیلی ایثارگران را افزایش دهد به همین دلیل لازم است که در ابتدا مراتب را با یک وکیل خبره در میان گذاشته و سپس بر اساس مشاوره تخصصی اقدام به جمع آوری مدارک کنید.

هزینه پیگیری پرونده در رابطه با اعمال مدرک تحصیلی ایثارگران

همانطور که پیش از این نیز بیان کردیم، دیوان عدالت اداری یکی از مهم ترین مراجع قضایی کشوری به منظور پیگیری مشکلات قانونی کارکنان دولت و دستگاه های اجرایی است به همین دلیل ارائه شکایت به این دیوان نیازمند صرف زمان، دانش و هزینه است که با توجه به مطالب گفته شده بهترین اقدام به منظور پیگیری این پرونده ها، مراجعه به وکلای خبره در وکلای دیوان است. لازم به ذکر است که وکلای دیوان با مناسب ترین و منصفانه ترین حق وکالت پشتیبانی از پرونده های تخصصی در دیوان را بر عهده می گیرند.

در رابطه با هزینه های در نظر گرفته شده به منظور دریافت رای دیوان عدالت اداری در خصوص اعمال مدرک تحصیلی ایثارگران می توان گفت که هزینه تمبر، 15 هزار تومان و هزینه برابر با اصل مدارک نیز به ازای هر برگ، 1000 تومان عنوان شده است.

وکیل متخصص اعمال مدرک تحصیلی ایثارگران

وکیل متخصص اعمال مدرک تحصیلی ایثارگران  دارای احاطه بسیار زیادی بر مهارتهای حقوقی می باشد و در این رابطه قادر است  به صورت تخصصی امور شما را در بنیاد شهید و امور ایثارگران  به عهده گرفته  و یا به نتیجه  مورد نظر برساند. اگر شما در این رابطه قادر به  خود اطلاع خاصی از  امور مربوطه به این امر ندارید میتوانید به صورت تضمینی  امورات خود به وکیل متخصص در این رابطه بسپارید .

و در پایان

به منظور دریافت اطلاعات بیشتر در رابطه با رای دیوان عدالت اداری در خصوص اعمال مدرک تحصیلی ایثارگران می توانید با کارشناسان خبره وکلای دیوان در تماس باشید و مشاوره های تخصصی دریافت نمایید.

وکلای حاضر در این مجموعه پس از مطالعه پرونده شما اقدام به ارائه راه کار و در نهایت پشتیبانی تمام وقت پرونده در دیوان می کنند بنابراین با آسودگی خاطر می توانید روند پیگیری پرونده در دیوان عدالت را به وکلای دیوان بسپارید.

3.9/5 - (7 امتیاز)
Facebook
Twitter
LinkedIn
نوشته های تازه
قاضی بازنشسته دادگاه تجدیدنظر
وکیل قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری

یک دیدگاه

  1. چرا فقط خود ایثارگرا ؟
    فرزند ایثارگری که ۲۲ سال خدمت عاشقانه و دلی کار کرده الان که می خواد مدرک ارشدش رو اعمال کنه میگن با رشته شغلیت همخوان نیست و اعمال نمیشه . یکی به من بگه مشاوره تحصیلی با پست روانشناس چرا نباید همخوانی داشته باشه که اعمال نمی کنن. امان امان از شر بعضی از کارگزینی ها که از تمام پست های خالی مطلع اند ولی کارمند رو راهنمایی نمی کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب مرتبط