مشاوره رایگان

(ساعات اداری)




رای کمیسیون تشخیص شهادت و جانبازی و فوت و معلولیت و از کار افتادگی + الزام به طرح + وکیل + تضمینی

تماس با وکلای دیوان

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید

Table of Contents

در زمان جنگ افراد زیادی به دلائلی متفاوت در جبهه های جنگ حضور پیدا نموده و بسیار از این افراد در راه میهن جانانه جنگیده و بسیاری دیگر نیز اعضای بدن خود را نیز از دست داده و به درجه بالای جانبازی رسیدند. برخی دیگر نیز در این رابطه در اثر مورادی دیگر فوت نموده یا دچار معلولیت های بسیاری شدند.

داستان در این باره از آنجا شروع می شود که در محیط های غیر جنگ ممکن است افرادی توسط عوامل دشمن به شهادت رسیده و یا به درجه جانبازی رسیده باشند و یا به هر دلیل دیگری توسط مواضع جنگی دچار مشکلاتی از نظر روح و روانی و جسمی شده باشند که در این مورد از جمله عوارض هر جنگی برای جامعه می باشد.

علی رغم اینکه در واقعیت این افراد به دلائل فراوانی جزء آن دسته از افرادی می باشند که شامل حقوق و مزایای سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران بوده ولی متاسفانه به دلیل عدم احراز وضعیت آنها خود فرد یا خانواده آنها نتوانسته اند از این مزایا استفاده نمایند. همه این موارد براساس ماده 134 قانون بنیاد شهید و در کمیته شهادت مورد بررسی قرار میگیرند. براساس این ماده همه افرادی که در سپاه پاسداران مشغول به کار شده باشند و بعد از ان در عین انجام شهید شده باشند و یا فوت نموده باشند می توانند به این کمیسیون طرح شکایت نمایند.

طرح شکایت در این کمیسیون بدین صورت می باشد که همه افرادی که به هر دلیلی برای خود حقی در این باره تشخیص داده اند و حس می کنند که می توانند در این رابطه از طریق بنیاد شهید و امور ایثارگران به حق خود برسند می توانند در این رابطه  طی درخواستی به بنیاد شهید و امور ایثارگران مراجعه نموده و براساس این درخواست تقاضای  تعیین فرد به عنوان شهید ، جانباز و …. را بنمایند.

به طور کلی در این کمیسیون در هر صورتی که فردی به هر دلیلی در اثر دفاع از انقلاب و آرمانهای آن جان خود را فدا نموده باشد و یا در در این مورد زخمی شده باشد و در اثر جراحات وارده فوت شده باشد ویا هر دلیل دیگری شهید محسوب شده و در این رابطه کلیه مزایای شهادت و بنیاد شهید و امور ایثارگران بدان تعلق خواهد گرفت.

در این مورد پرونده فرد در این کمیسیون بررسی شده و و با توجه به دلائل و مدارکی که در این خصوص داشته است اقدام به صدور رای در این باره می شود . کمیسیون مورد نظر در انتها در این رابطه رای صادر می نماید.

رای صادره در این مورد قابل اعتراض در دیوان عدالت اداری می باشد که بالاترین مرجع قضائی اداری در ایران می باشد . در این مرجع تخصصی قضائی فرد می تواند علیه کلیه ارای صادره درکمیسیون های اداری کشور اقدام به صدور رسیدگی و صدور حکم بنماید.

در هر کدام از این موارد فرد می تواند علیه تمامی سازمانها طرح شکایت نیز بنماید. جهت مشاوره بیشتر با شماره های داخل سایت تماس بگیرید.

 

امتیاز دهید post
Facebook
Twitter
LinkedIn
نوشته های تازه
قاضی بازنشسته دادگاه تجدیدنظر
وکیل قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب مرتبط