مشاوره رایگان

(ساعات اداری)




رای قلع و قمع کمیسیون ماده ۱۰۰+ اعتراض+ بهترین وکیل دیوان

رای قلع و قمع کمیسیون ماده 100

تماس با وکلای دیوان

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید

Table of Contents

صدور رای قلع و قمع کمیسیون ماده 100 شهرداری معمولا براساس میزان تخلفات فرد در این زمینه صادر می گردد، بدین صورت که اگر فرد از حجم مشخصی به بالا اقدام به تخلف ساختمانی بنماید ممکن است با رای قطع و قمع ساختمان روبرو شود و این رای ممکن است با توجه به نظر شهرداری و اعضای کمیسیون در مراجع تجدید نظر نیز قطعی شود. برای این امر ما نیاز به یک وکیل متخصص در امور دیوان عدالت اداری داریم  بدین صورت که فرد با ارائه پرونده خود به وکیل دیوان که متخصص در این مرجع رسیدگی می باشد، همه امورات را به روال قانونی و به نفع موکل به پیش می برد.

رای قلع و قمع کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری

ساخت و ساز در هر کشور یک سری شرایط قانونی دارد که سازندگان ملزم به رعایت قوانین هستند و در این میان نهادی نیز برای نظارت بر این مسائل وجود دارد. در کشور ما نیز قوانین لازم الاجرا برای ساختمان های در حال احداث توسط کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری تعیین می شود و شهرداری نیز وظیفه نظارت بر اجرای این قوانین را بر عهده دارد. حال در صورتیکه ساخت و سازی با نقص قوانین ماده ۱۰۰ شهرداری صورت بگیرد و این نقص مربوط به جنبه فنی ساختمان باشد، کمیسیون ماده ۱۰۰ احتمالا به منظور اجرای جریمه بابت این تخلف اقدام به صدور حکم مبنی بر تخریب بنا می کند.

در شرایطی که عملی خلاف قوانین کمیسیون ماده صد گرفته باشد اما این قوانین مرتبط با مشکلات فنی نباشد، معمولا جریمه درنظر گرفته شده به صورت جریمه نقدی خواهد بود که البته هر دو مورد قابل اعتراض و پیگیری در مراجع بالاتر هستند. در ادامه قصد داریم به رای قلع و قمع کمیسیون ماده ۱۰۰ بپردازیم؛ جاییکه وکلای دیوان دارای تخصص حقوقی در این باره هستند.

اعتراض به رای قلع و قمع کمیسیون ماده ۱۰۰ بابت تخلف تراکم اضافی

زمانی که مالک برای گرفتن مجوز ساخت اقدام می کند، در مجوز صادر شده به مواردی همچون متراژ زیر بنا، تعداد طبقات و … اشاره دقیق می شود بنابراین مالک موظف است بر طبق مواردی که در مجوز آورده شده نسبت ساخت و ساز اقدام کند. در صورت سرپیچی مالک از کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری، به عنوان جریمه اقدام به در نظر گرفتن جریمه نقدی می شود که در صورت عدم پرداخت این جریمه توسط متخلف، رای جریمه به رای تخریب بنا تغییر پیدا می کند. یک حالت دیگر نیز وجود دارد؛ در صورتیکه تخلف فنی از سوی سازنده روی داده باشد، رای صادره از سوی کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری مبنی بر تخریب بنا صادر می شود.

توجه داشته باشید در صورتیکه سازنده متراژی را به میزان بیشتر از آنچه که در پروانه ساخت به آن اشاره شده، کار کند به منزله تخلف تراکم اضافی به حساب می آید که در این باره نیز در صورت عدم نیاز به قلع بنا، حکم جریمه صادر می شود. توجه داشته باشید که در تعیین میزان جریمه عوامل مختلفی از جمله مساحت بنا، کاربری ساختمان و … موثر هستند.

اعتراض به رای قلع و قمع کمیسیون ماده ۱۰۰ بابت تخلف عدم احداث پارکینگ

گاهی بر حسب نظر کارشناسان حاضر در کمیسیون ماده ۱۰۰، احداث پارکینگ برای ساختمان مورد نظر ضروری به حساب می آید و به همین دلیل در پروانه ساختی که برای مالک صادر می شود، تاکید به ساخت پارکینگ می شود اما بسیار دیده شده که مالکین بدون توجه به این الزام، اقدامی در جهت احداث پارکینگ صورت نمی گیرد؛ در این صورت از سوی ماده ۱۰۰ شهرداری نسبت به متخلف رای به جریمه صادر می شود.

جریمه در نظر گرفته شده برای متخلف به شرایط مختلف بستگی دارد؛ به طور مثال در صورتیکه امکان احداث پارکینگ در این مرحله از ساخت وجود داشته باشد، متخلف الزام به احداث پارکینگ و اصلاح ساخت می شود اما در صورتیکه این امکان وجود نداشته باشد، جریمه نقدی برای متخلف در نظر گرفته می شود.

شرایط دیگری نیز اقدام وقوع است؛ در حالتی که عدم احداث پارکینگ موجب وارد شدن نقص فنی در ساختمان شود، حکم تخریب بنا صادر خواهد شد.

تبدیل حکم قلع و قمع به جریمه

تبصره یک ماده ۱۰۰ شهرداری ، در خصوص حکم به قلع و قمع بیان می کند که در صورتی که ، حکم به قلع و قمع بنا مبنی بر آن که بنای ساخته شده مغایر با اصول ساخت و ساز و شهرسازی است و شهرداری هم ، تخلف مذکور را به کمیسیون مربوطه گزارش داده باشد و حکم به قلع تمام یا حتی قسمتی از بنا داده باشد ، در این صورت بعد از تعیین نمودن مهلتی دو ماهه و ابلاغ رای از جانب شهرداری به مالک ، مالک موظف است تا ظرف مدت تعیین شده اقدام به قلع بنا نماید و در غیر این صورت شهرداری ، مجری اجرای رای تخریب خواهد بود . همچنین ، در مواردی که بنای زائد بر تراکم اضافی ساخته می شود ، حکم کمیسیون در این حالت هم تخریب بنا می باشد و شهرداری مجری حکم تخریب خواهد بود. لازم به ذکر است که : در مواردی که حکم به وصول جریمه از مالک می باشد هم ، مجری حکم شهرداری است که بر حسب دستور کمیسیون ، باید از مالک جریمه تعیین شده را دریافت کند .

اعضای کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری

اعضای کمیسیون ماده ۱۰۰ ، عبارتند از :

۱ / نماینده وزارت کشور ( که توسط وزیر کشور انتخاب شده است ) ،

۲ / یکی از قضات دادگستری ( که توسط وزیر دادگستری انتخاب شده است ) ،

۳ / یکی از اعضای انجمن شهر ( انتخاب شده توسط انجمن ) ،

۴ / نماینده شهرداری ( بدون داشتن حق رای ) .

آیا کمیسیون ماده ۱۰۰ قانون شهرداری از شهرداری جداست ؟

در پاسخ به این سوال ، باید افزود که کمیسیون ماده ۱۰۰ ، در واقع یک مرجع حقوقی می باشد که جدا از نهاد شهرداری است . هر چند که محل تشکیل آن در تهران و در شهرداری می باشد . اما همان طور که در فوق نیز اشاره شد ، اعضای آن را نمایندگان وزارت کشور ، دادگستری ، شهرداری ، و شورای اسلامی تشکیل می دهند . لازم به ذکر است که : حضور نماینده شهرداری ، تنها به جهت ادای توضیحات فنی می باشد و او حق رای ندارد ) .

 وکیل متخصص کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری

باید دانست که ، مباحث مطرح شده در این کمیسیون و یا حتی نحوه اعتراض و تقدیم نمودن لایحه در دیوان عدالت اداری ، یک اقدام تخصصی و فنی می باشد . در واقع در چنین شرایطی ، به هیچ عنوان پیشنهاد نمی شود که فرد راسا امورات خود را پیگیری نماید . لذا ، شایسته است با افراد خبره و متخصص در این خصوص ، مشورت نمایید . گروه تخصصی وکلای دیوان عدالت اداری ، آماده ارائه نمودن مشاوره تخصصی به عموم شهروندان محترم ،  می باشند . هموطنان محترم ، می توانند پس از مشاوره حقوقی رایگان با وکلای مجرب دیوان ، در صورت تمایل طی نمودن صفر تا صد پرونده خود را ، به وکلای متخصص و با تجربه دیوان بسپارند .

متن ماده ۱۰۰ قانون شهرداری

مالکان اراضی در صورتی که تصمیم به ساخت و ساز و یا تغییر کاربری داشته باشند، باید مجوزی از شهرداری مبنی بر ماده ۱۰۰ شهرداری اخذ کنند. در صورتیکه قلع بناها از لحاظ فنی و یا بهداشتی و یا هر مسئله دیگری بر خلاف قوانین موجود در کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری باشد، مراتب توسط شهرداری ها کشف و پس از بررسی آن در مدت زمان مشخصی به اطلاع کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری می رسد. حال پس از دریافت پرونده در کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری نسبت به رسیدگی به پرونده بر حسب مدارک و شواهد موجود اقدام می شود.

پس از بررسی پرونده به مدت زمان ده روز به متخلف فرصت داده می شود تا مدارک خود را مبنی بر اثبات عدم تخلف به کمیسیون ارجاع دهد که در صورت عدم تقدیم مدارک به کمیسیون، در مدت زمان یک ماه نسبت به صدور رای بدوی در زمینه تخلف سازنده اقدام می شود. توجه داشته باشید که شهرداری مسئول نظارت بر ساخت و ساز های درون شهری را بر عهده دارد که در صورت مشاهده تخلف این ارگان می تواند متخلف را از ادامه روند ساخت منع کند؛ حال در این شرایط در مدت زمان ۷ روز پس از جلوگیری از ساخت، مراتب از طرف شهرداری ها به کمیسیون ماده ۱۰۰ ابلاغ می شود که اگر چنین اقدامی صورت نگیرد، مالک می تواند پیگیری پرونده را در کمیسیون به دست بگیرد.

 بهترین وکیل دیوان در امر ماده 100 شهرداری

بهترین وکیل دیوان در امر ماده 100 شهرداری فردی می باشد که  سالهاست در دیوان عدالت اداری مشغول به وکالت در پرونده هه های شهرداری می باشد و او اعتراض به آرای صادره شهرداری های همه کشور را می تواند در دیوان طرح نموده و به نفع موکل خاتمه دهد. این دسته از وکلا جزئی از گروه تخصصی وکلای دیوان می باشند که  به صورت تخصصی به امورات و آرای صارده سازمان های اداری و دولتی در دیوان عدالت اداری مشغول بوده در این رابطه قبول وکالت می نمایند .

و در پایان …

رای قلع و قمع کمیسیون ماده ۱۰۰ و اعتراض به این رای در رابطه با تخلفات صورت گرفته در زمینه عدم اجرای بند های کمیسیون ماده ۱۰۰ صادر می شود. لازم به ذکر است که کمیسیون ماده ۱۰۰ با بررسی شرایط ساخت و ساز و میزان تخلفی که صورت گرفته، رای بدوی را صادر می کند که این رای قلع و قمع کمیسیون ماده ۱۰۰ می تواند مبنی بر جریمه نقدی و یا تخریب بنا باشد.

وکلای دیوان به طور کامل بر تمامی موارد گفته شده و سایر جزئیات احاطه کامل دارند به همین دلیل در صورت اعتراض به رای صادره از سوی کمیسیون ماده ۱۰۰ می‌توانید مراتب را با وکلای دیوان در میان گذاشته و حق قانونی خود را پیگیری کنید.برای اطلاع بیشتر از کمیسیون ماده ۱۰۰ و وظایف وکیل کمیسیون ماده ۱۰۰ حتما به صفحه فوق مراجعه نمایید.

رای قلع و قمع کمیسیون ماده ۱۰۰
رای قلع و قمع کمیسیون ماده ۱۰۰ اصفهان
رای قلع و قمع کمیسیون ماده ۱۰۰ ایران
رای قلع و قمع کمیسیون ماده ۱۰۰ اهواز
رای قلع و قمع کمیسیون ماده ۱۰۰ اجتماعی
رای قلع و قمع کمیسیون ماده ۱۰۰ بیمه
رای قلع و قمع کمیسیون ماده ۱۰۰ بانک
رای قلع و قمع کمیسیون ماده ۱۰۰ بازنشستگان
رای قلع و قمع کمیسیون ماده ۱۰۰ پزشکی
رای قلع و قمع کمیسیون ماده ۱۰۰ تهران
رای قلع و قمع کمیسیون ماده ۱۰۰ تبریز
رای قلع و قمع کمیسیون ماده ۱۰۰ تامین
رای قلع و قمع کمیسیون ماده ۱۰۰ تجارت
رای قلع و قمع کمیسیون ماده ۱۰۰ جدید
رای قلع و قمع کمیسیون ماده ۱۰۰ جامعه
رای قلع و قمع کمیسیون ماده ۱۰۰ چیست
رای قلع و قمع کمیسیون ماده ۱۰۰ حقوقی
رای قلع و قمع کمیسیون ماده ۱۰۰ خدمات
رای قلع و قمع کمیسیون ماده ۱۰۰ دولتی
رای قلع و قمع کمیسیون ماده ۱۰۰ دانشگاه
رای قلع و قمع کمیسیون ماده ۱۰۰ زمینی
رای قلع و قمع کمیسیون ماده ۱۰۰ سازمان
رای قلع و قمع کمیسیون ماده ۱۰۰ سال
رای قلع و قمع کمیسیون ماده ۱۰۰ سامانه
رای قلع و قمع کمیسیون ماده ۱۰۰ سایپا
رای قلع و قمع کمیسیون ماده ۱۰۰ سایت
رای قلع و قمع کمیسیون ماده ۱۰۰ شیراز
رای قلع و قمع کمیسیون ماده ۱۰۰ کرج
رای قلع و قمع کمیسیون ماده ۱۰۰ کرمان
رای قلع و قمع کمیسیون ماده ۱۰۰ کشاورزی
رای قلع و قمع کمیسیون ماده ۱۰۰ گیل
رای قلع و قمع کمیسیون ماده ۱۰۰ گرم
رای قلع و قمع کمیسیون ماده ۱۰۰ لیست
رای قلع و قمع کمیسیون ماده ۱۰۰ مجلس
رای قلع و قمع کمیسیون ماده ۱۰۰ مالی
رای قلع و قمع کمیسیون ماده ۱۰۰ مشهد

اعتراض به رای کمیسیون ماده 100

روند تصمیم گیری کمیسیون ماده 100 می تواند ناامید کننده و غیرشفاف باشد و باعث شود بسیاری از مردم احساس نارضایتی یا سرخوردگی کنند. اگر در این موقعیت قرار گرفتید، مهم است بدانید که گزینه هایی دارید. اولین گام، اعتراض به تصمیم کمیسیون است.

برای انجام این کار، باید یک اعتراض کتبی رسمی تهیه کنید که دلایل مخالفت خود با حکم کمیسیون را بیان کند. این سند باید مستقیماً در یک بازه زمانی مشخص پس از دریافت تصمیم کمیسیون به کمیسیون ارائه شود.

هنگام تهیه پیش نویس نامه اعتراض، ارائه شواهد واضح و مختصر برای حمایت از ادعاهای خود بسیار مهم است. اطمینان حاصل کنید که هر گونه حقایق مرتبط یا سوابق قانونی که موضع شما را تأیید می کند، درج کنید.

پس از ارسال، کمیسیون اعتراض شما را بررسی کرده و با اصلاح تصمیم اصلی خود یا رد ادعای شما پاسخ خواهد داد. در صورت رد شدن توسط کمیسیون، مراحل دیگری از جمله لغو تصمیمات آنها از طریق راههای قانونی وجود دارد که بعداً در این پست وبلاگ به آن خواهیم پرداخت.

به یاد داشته باشید: طرح اعتراض همیشه تضمینی نیست که منجر به تغییر نتیجه شود – اما اغلب ارزش دارد که دنبال شود زیرا هر فرد حقی برای عدالت دارد!

ابطال رأی کمیسیون ماده 100

تصمیم کمیسیون ماده 100 برای سرکوب، سر و صدای زیادی در محافل حقوقی ایجاد کرده است. با این حال، ذکر این نکته ضروری است که تصمیم کمیسیون قابل لغو است. این بدان معناست که اگر احساس می کنید با تصمیم کمیسیون حقوق شما تضییع شده است، جای امیدواری است.

ابطال مصوبه کمیسیون ماده 100 از مجاری قانونی قابل انجام است. بهترین راه برای انجام این کار، مشاوره با یک وکیل متخصص در حقوق اداری است. یک وکیل خوب نه تنها مشاوره درستی ارائه می دهد، بلکه شما را در کل فرآیند لغو نیز راهنمایی می کند.

شایان ذکر است که استخدام وکیل تضمینی دارای مزایای بسیاری است. برای یکی، آنها خدمات مشاوره رایگان را به صورت آنلاین یا تلفنی ارائه می دهند. علاوه بر این، آنها تجربه و دانش گسترده ای در زمینه تخصصی خود دارند و دارای مجوز معتبر هستند.

هنگام انتخاب وکیل برای پرونده خود، همیشه فردی را انتخاب کنید که تجربه اثبات شده رسیدگی به پرونده های مشابه را با موفقیت داشته باشد. شما می توانید این کار را با بررسی سابقه آنها یا حتی درخواست ارجاع از مشتریان قبلی انجام دهید.

لغو رای کمیسیون ماده 100 مستلزم تخصص و تجربه در امور حقوق اداری است. بنابراین توصیه می شود به دنبال یک متخصص با تجربه بگردید که به شما کمک می کند تا در تمام مراحل قانونی به طور موثر و کارآمد طی کنید و در عین حال هزینه ها را در حد معقول نگه دارید.

4.7/5 - (6 امتیاز)
Facebook
Twitter
LinkedIn
نوشته های تازه
قاضی بازنشسته دادگاه تجدیدنظر
وکیل قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب مرتبط